Washington – Philadelphia 2:5 (kon.) | Calgary – Columbus 3:2 (po pr.) | Colorado – Anaheim 3:4 (po pr.)
Vancouver – Arizona 2:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:5 (0:3, 1:0, 0:2)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 05.03.2020, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 21. kolo
Partner:
     
    Z mé strany je to vše. Díky za pozornost a zase někdy na počtěnou. (19:20:43)
     
    Utkání bylo o něco vyrovnanější, než nakonec ukazuje konečný výsledek. Hosté potvrdili dobrou formu a připisují si další cennou výhru do ligové tabulky. Domácí naopak musí ještě zabrat, aby se udrželi mezi týmy, kteří postoupí do play-off.
     
    Konec zápasu.
     
    59:02
    Dominik Pavlák nyní dostal přihrávku mezi kruhy a byl sám před brankářem. Krále ovšem trefil jen do vesty a ten si tak připisuje další zákrok!
     
    57:49
    Vojtěch Polák si šel po druhou branku, ale jeho střela u levé tyčky do branky nadvakrát neprošla! Ciple měl problémy, ale nakonec svou klec uhájil.
     
    56:53
    Nabito dostal před kruhy Josef Poch, který se tvrdě opřel do kotouče. Místo šibenice ale trefil jen stínícího Šilara před brankou hostujícího celku.
     
    55:43
    Tomáš Šilar se teď hnal do útočné třetiny a šel do zakončení. V úniku byl na hranici faulu zastaven, ale i tak zakončil. Gólem neskončila tato akce, ani jeho následná přihrávka do brankoviště.
     
    55:14
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    54:55
    Aktivní Jan Půček se na pravém kruhu dostal do další střelecké pozice, ale jeho svižné zakončení ke vzdálenější tyčce skončilo na betonu Cipleho.
     
    53:45
    Jan Vostiňák byl v útočné třetině nastřelen a šel do zakončení. Mezi kruhy udělal stahovačku, ale jeho rána se do branky nakonec nedostala a puk skončil na bránících hráčích.
     
    53:13
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vojtěch Husinecký – 2 min., podrážení).
     
    53:13
    Jan Půček se teď dostal ke střele u pravé tyčky, ale přesouvající Ciple si připsal velice dobrý zákrok! Bránící hráči jej v tom opět nechali...
     
    52:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Radost JAKUBA VÍTKA nyní proletěla celou chomutovskou arénou, hosté vedou o čtyři branky. Hostující hráč se u pravé tyčky dostal ke kotouči a bekhendem přehodil ležícího Cipleho. Asistence: Patrik Král a Jakub Peca.
     
    51:47
    Spudich nedostal přesnou přihrávku a od pravého mantinelu zakončoval po ledě. Jakub Král ale zasáhl betony, naprosto jednoduchý zákrok.
     
    50:27
    Dvakrát od modré čáry svižně zakončoval zápěstím Dominik Badinka, ani jeden puk se ale na branku vinou teče obránců nedostal.
     
    49:31
    Domácí šli do otevřené obrany, ale Tomáš Skrutek zpomalil a celou akci tak zahodil. Následná přihrávka byla opravdu špatná a Piráti se do zakončení nedostali.
     
    47:20
    David Kredl si najel na levý kruh a zakončoval do vzdálenější šibenice. Branku se mu ale trefit nepovedlo, rána šla o dost centimetrů vedle.
     
    46:32
    Dominik Badinka zakončoval od modré čáry do horní části branky, ale hostující brankář si připsal další povedený zákrok vyrážečkou.
     
    46:00
    Po sérii odrazů před hostující brankou se kotouč nakonec dostal na hokejku Skrutka, který zblízka trestuhodně neprostřelil Jakuba Krále!
     
    45:15
    Střelecké pokusy na obou stranách. Křepelka ani Vostiňák ovšem v blízkosti branky netrefili zařízení a kotouč skončil až na zadním mantinelu.
     
    44:33
    Pavel Šugár nyní dostal přihrávku k pravé tyčce, kde zakončoval bekhendem. Jakub Král si ovšem s jeho zakončením poradil pravým betonem.
     
    44:07
    Tak dlouho se bojovalo o kotouč za brankou Mladé Boleslavi, až sudí přerušili hru. Pokračovat se bude po pravici Jakuba Krále.
     
    43:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovou hru a opět vedou o tři branky. V brankovišti se prosadil JAKUB HRUŠKA. Asistence: Patrik Král a Vojtěch Polák.
     
    42:49
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Vostiňák – 2 min., napadení).
     
    42:28
    Následně zůstal ležet na ledě jeden z hostujících hráčů, kterého odvedla na střídačku místní ošetřovatelka.
     
    42:09
    Dlouho se hrálo před chomutovskou brankou, kde se ale nic nestalo. Pokračuje se hrou ve střední třetině.
     
    40:17
    Piráti se dostali do útoku, ale do zakončení se nedostali. Mladá Boleslav ale získala kotouč a vyhodila jej až na zakázané uvolnění.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině jsme viděli jedinou branku, domácí se prosadili a snížili na rozdíl dvou tref. Vojtěch Husinecký je zatím jediným střelcem chomutovského celku. Třetí část startuje v 18:51.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:17
    Jan Půček dostal přihrávku na pravý kruh, odkud na konci přesilovky zakončoval na bližší tyčku. Daniel Ciple ale betonem skvěle zakročil.
     
    38:20
    Nakonec se ke střele dostal hostující kapitán Karel Křepelka, jehož tvrdší rána od modré čáry skončila na výstroji připraveného Cipleho.
     
    37:50
    Piráti přežili první nátlak a následně se jim o mantinel povedlo vyhodit kotouč až za branku Mladé Boleslavi.
     
    37:28
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Filip Döring – 2 min., hákování).
     
    35:33
    Jan Vostiňák se dostal do útočné třetiny a od levého mantinelu zakončoval. Jeho rána šla ovšem vysoko nad branku, i tak Král schoval kotouč do lapačky.
     
    34:19
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    34:10
    Dominik Pavlák na konci oslabení zachytil rozehrávku, ale po efektivní kličce u levého mantinelu se nakonec do zakončení nedostal.
     
    32:57
    Jakub Hruška se pak dostal po pravé straně do úniku, ale jeho zakončení se nakonec zastavilo o vzdálenější tyčku chomutovské branky!
     
    32:40
    Hosté po kombinaci zakončili do bránícího hráče, který pak vyhodil puk až za branku Krále.
     
    32:18
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Josef Rykl – 2 min., podrážení).
     
    30:54
    Jan Ekrt a Tomáš Šilar se dostali do přečíslení. Druhý jmenovaný postupoval sám na Krále, ale ten jeho svižnou střelu do středu branky schoval na výstroji!
     
    29:50
    Hosté nyní byli ve dvou úplně sami před Ciplem, ale svou akci překombinovali a chomutovský brankář zasahoval u tyčky betonem!
     
    28:54
    Piráti se nadále snaží být aktivní, ale Boleslavští si zatím hlídají modrou čáru a soupeře do ničeho nepouští.
     
    27:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nakonec se domácí celek dočkal a snižuje na rozdíl dvou branek. Od modré čáry poslal svižné nahození VOJTĚCH HUSINECKÝ, které přes clonu bránících hráčů zapadlo až do branky Jakuba Krále. Asistence: Jan Spudich a Jan Vostiňák.
     
    26:42
    Hosté v plném počtu.
     
    25:24
    Daniel Ciple dokonce musel zasahovat, Piráti jsou pod tlakem i ve své vlastní přesilové hře.
     
    25:02
    Prvotní tlak domácímu celku vůbec nevyšel, Mladá Boleslav vyhodila a v útočné třetině také kombinuje.
     
    24:41
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Jakub Hruška – 2 min., podrážení).
     
    23:58
    Lukáš Novotný dostal dobrou přihrávku před branku, ale dlouho mířil a nakonec střílel jen do nohou bránícího hráče.
     
    22:47
    Dlouho se hrálo ve středním pásmu a ani jeden celek se do ničeho nedokázal dostat. Spudich jen nahazoval za branku Mladé Boleslavi.
     
    21:43
    Hostům se poté další akce nevydařila a po nepřesné přihrávce se píská icing. Vhazuje se před brankou Krále.
     
    20:56
    A už to mohlo být o čtyři branky! Jan Půček se dostal před branku, kde zakončoval bekhendem po ledě. Ciple ale i se štěstím schoval puk mezi betony.
     
    20:32
    Mladoboleslavští tak šli do protiakce, ale s kotoučem si sjeli až do ofsajdové pozice. Pokračovat se bude ve střední třetině.
     
    20:13
    Filip Döring to zkoušel od modré čáry, ale jeho rána byla šíleně nepřesná a Král ani nemusel zasahovat.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je u konce. Hostující celek dal tři branky a nejspíše utkání rozhodl už na začátku. Postupně se prosadili Hruška, Polák a Strnádek. Domácí některé šance měli, ale situace nevyřešily ideálně.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    18:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Celkem jednoduchá branka hostujícího celku. MATĚJ STRNÁDEK dostal přihrávku před branku, kde byl úplně sám. Jeho slabší rána přesto skončila v chomutovské kleci. Asistence: David Kredl a Tomáš Rajgl.
     
    17:20
    Akce na obou stranách. Novotný nejdříve tečoval kotouč před brankou vedle, na druhé straně se hosté nedočkali po akci dvou na jednoho.
     
    16:41
    Jan Ekrt se dostal po pravé straně až do zakončení, ale z pravé strany zakončoval jen do ramena připraveného Krále. Ten puk srazil vysoko nad branku.
     
    15:55
    Domácímu celku se následně nepovedlo projít do zakončení a píská se icing. Vhazovat se bude před Ciplem, který dnes již dvakrát kapituloval.
     
    15:22
    Tomáš Moravec se po pravé straně dostal do útoku a u tyčky zakončoval. Velká šance z toho ovšem nebyla a Ciple svým betonem zablokoval.
     
    14:50
    Jan Rindoš se nyní dostal do velice dobré střelecké pozice, ale z levého kruhu se mu nepovedlo překonat pozorného Krále v hostující brance.
     
    14:15
    Nyní je to taková plácaná. Ani jeden tým se nemůže dostat do nějaké akce a kotouč létá z jednoho pásma do druhého.
     
    12:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Několik šancí domácí nevyužili a nyní kapitulují. Po další špatné rozehře se dostal ke kotouči Jan Půček, který vyslal do úniku VOJTĚCHA POLÁKA. Ten se před Ciplem nezmýlil a hosté vedou o dvě branky. Asistence: Jan Půček a Jakub Hrouda
     
    11:36
    Novotný nyní dával libovou přihrávku pro Šilare, kterému stačilo u levé tyčky pouze trefit kotouč. To se ale právě nestalo a domácí nadále prohrávají o jednu branku.
     
    10:34
    Piráti se teď dobře prokličkovali až před branku, kde mohl zakončovat do odkryté klece Döring. V rychlosti se mu ovšem kotouč nepovedlo ideálně trefit!
     
    09:48
    Další útok základ domácí Jan Spudich, ale jeho přihrávka byla zblokovaná a puk se ocitl až na střídačce Mladé Boleslavi.
     
    08:36
    Tomáš Šilar dostal parádní přihrávku do odkryté klece a svižně zakončoval. Piráti ovšem neměli štěstí, kotouč skončil na břevnu hostující branky!
     
    08:06
    Matěj Strnádek se dostal do útoku individuálně a zakončoval ke vzdálenější tyčce. Jeho rána se ale mezi tři tyče nedostala. Novotný na druhé straně vybojoval pásmo.
     
    07:27
    Piráti si směrem do útoku nemohou ani nahrát. Nynější nabídku nikdo nezachytil a píská se icing, hra se tak vrací před Cipleho.
     
    06:14
    Oskar Haas ukazuje nadále svoje kvality. U pravé tyčky si stáhl kotouč a do bližší šibenice zakončoval. Za záda Cipleho ovšem neprošla ani dorážka.
     
    05:22
    Mladoboleslavští se pokoušeli zpátky dostat do pásma, ale jejich snaha nebyla dobrá. Píská se ofsajd a pokračovat se bude vhazováním.
     
    04:55
    Dlouho se domácí celek nedokázal prosadit směrem dopředu. Nakonec došlo jen k nahození ze střední třetiny na branku, kde Král pohotově kotouč zachytil.
     
    02:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Následně se skóre mění a Bruslaři jdou do jednobrankového vedení! JAKUB HRUŠKA dostal parádní přihrávku zpoza branky a sám před Ciplem se nezmýlil. Asistence: Patrik Král a Jan Půček.
     
    02:27
    Jan Půček se dostal individuálně a před branku a zakončoval před Ciplem. Chomutovský mladík si ovšem připsal první dobrý zákrok v utkání!
     
    01:46
    Oskar Haas se dostal na levém kruhu ke střele na vzdálenější tyčku. Po zmatku v brankovišti jsme se ale první branky nedočkali. Piráti to ubránili.
     
    01:33
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Novotný – 2 min., podrážení).
     
    00:57
    Útočná snaha podél pravého mantinelu byla ukončena odpískáním icingu bruslařskému celku. Pokračovat se tak bude po pravici Jakuba Krále.
     
    00:27
    Do prvního střeleckého pokusu se dostal až Vostiňák, kterému se z pravého kruhu ovšem nepovedlo nikterak překvapit pozorného Jakuba Krále.
     
    00:10
    Hned po vhazování se do útočné třetiny vydal za kotoučem domácí Spudich, který se ale do zakončení nedostal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Ciple (Perůtka) – Poch, Frollo, Husinecký, Rykl, Jenček, Badinka, Döring – Spudich, Skrutek, Šugár, Šilar, Mišovic, Vostiňák, Novotný, Pavlák, Ekrt, Rindoš.

    BK Mladá Boleslav: J. Král (Šatný) – Moravec, Sypecký, Křepelka, Vochvest, Jasečko, Rajgl, Hrouda – Kredl, Kreca, Pavlík, Půček, Polák, Hruška, P. Král, Vítek, Haas, Strnádek.

    Rozhodčí: Plachý – Bláha, Dyršmíd.
     
    PIRÁTI CHOMUTOV (16.)
    30 utkání, 26 bodů, skóre 81:114


    Severočeši si stále drží poslední postupovou příčku do play-off, na kterou mají aktuálně náskok pěti bodů. V posledním utkání se týmu Chomutova povedlo ukončit sérii špatných výsledků, na ledě posledního Havlíčkova Brodu totiž zvítězili 4:0.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Jiří Kulich – 19 zápasů, 39 bodů (23+16)
    Tadeáš Svoboda – 20 zápasů, 32 bodů (11+21)
    Tomáš Šilar – 37 zápasů, 29 bodů (10+19)
     
    BK MLADÁ BOLESLAV (3.)
    30 utkání, 59 bodů, skóre 119:77


    Mladoboleslavskému celku se v letošní sezóně daří a aktuálně je na třetím fleku celé osmnáctičlenné skupiny. Bruslařům se v poslední době parádně daří, z posledních pěti zápasů hned čtyřikrát vyhráli. Nestačili shodou okolností jen na předposlední Přerov. Naposledy doma vynulovali pokaždé silnou Plzeň 3:0.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Oskar Haas – 37 zápasů, 55 bodů (24+31)
    Vojtěch Polák – 37 zápasů, 49 bodů (22+27)
    Jindřích Plíšek – 37 zápasů, 40 bodů (20+20)
     
    Krásný den všem fanouškům mládežnického hokeje. V dalším kole nadstavby ELIOD extraligy budeme sledovat klání mezi Chomutovem a Mladou Boleslaví. Duel startuje v ROCKNET ARÉNĚ od 17:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 28. Husinecký (Spudich, Vostiňák) – 3. Hruška (P. Král, Půček), 13. Polák (Půček, Hrouda), 19. Strnádek (Kredl, Rajgl), 44. Hruška (P. Král, Polák), 53. Vítek (P. Král, Peca)


    Piráti Chomutov: Ciple (Perůtka) – Poch, Frollo, Husinecký, Rykl, Jenček, Badinka, Döring – Spudich, Skrutek, Šugár, Šilar, Mišovic, Vostiňák, Novotný, Pavlák, Ekrt, Rindoš.
    BK Mladá Boleslav: J. Král (Šatný) – Moravec, Sypecký, Křepelka, Vochvest, Jasečko, Rajgl, Hrouda – Kredl, Kreca, Pavlík, Půček, Polák, Hruška, P. Král, Vítek, Haas, Strnádek.

    Rozhodčí: Plachý – Bláha, Dyršmíd
    bahis siteleri