Washington – Philadelphia 2:5 (kon.) | Calgary – Columbus 3:2 (po pr.) | Colorado – Anaheim 3:4 (po pr.)
Vancouver – Arizona 2:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:5 (0:3, 1:0, 0:2)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 05.03.2020, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 21. kolo
Partner:
     
    52:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Radost JAKUBA VÍTKA nyní proletěla celou chomutovskou arénou, hosté vedou o čtyři branky. Hostující hráč se u pravé tyčky dostal ke kotouči a bekhendem přehodil ležícího Cipleho. Asistence: Patrik Král a Jakub Peca.
     
    43:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovou hru a opět vedou o tři branky. V brankovišti se prosadil JAKUB HRUŠKA. Asistence: Patrik Král a Vojtěch Polák.
     
    27:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nakonec se domácí celek dočkal a snižuje na rozdíl dvou branek. Od modré čáry poslal svižné nahození VOJTĚCH HUSINECKÝ, které přes clonu bránících hráčů zapadlo až do branky Jakuba Krále. Asistence: Jan Spudich a Jan Vostiňák.
     
    18:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Celkem jednoduchá branka hostujícího celku. MATĚJ STRNÁDEK dostal přihrávku před branku, kde byl úplně sám. Jeho slabší rána přesto skončila v chomutovské kleci. Asistence: David Kredl a Tomáš Rajgl.
     
    12:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Několik šancí domácí nevyužili a nyní kapitulují. Po další špatné rozehře se dostal ke kotouči Jan Půček, který vyslal do úniku VOJTĚCHA POLÁKA. Ten se před Ciplem nezmýlil a hosté vedou o dvě branky. Asistence: Jan Půček a Jakub Hrouda
     
    02:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Následně se skóre mění a Bruslaři jdou do jednobrankového vedení! JAKUB HRUŠKA dostal parádní přihrávku zpoza branky a sám před Ciplem se nezmýlil. Asistence: Patrik Král a Jan Půček.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 28. Husinecký (Spudich, Vostiňák) – 3. Hruška (P. Král, Půček), 13. Polák (Půček, Hrouda), 19. Strnádek (Kredl, Rajgl), 44. Hruška (P. Král, Polák), 53. Vítek (P. Král, Peca)


    Piráti Chomutov: Ciple (Perůtka) – Poch, Frollo, Husinecký, Rykl, Jenček, Badinka, Döring – Spudich, Skrutek, Šugár, Šilar, Mišovic, Vostiňák, Novotný, Pavlák, Ekrt, Rindoš.
    BK Mladá Boleslav: J. Král (Šatný) – Moravec, Sypecký, Křepelka, Vochvest, Jasečko, Rajgl, Hrouda – Kredl, Kreca, Pavlík, Půček, Polák, Hruška, P. Král, Vítek, Haas, Strnádek.

    Rozhodčí: Plachý – Bláha, Dyršmíd
    bahis siteleri