Buffalo – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Tampa – Montreal 4:0 (kon.) | Florida – Boston 1:2 (po pr.)
NY Rangers – Washington 6:5 (po pr.) | Philadelphia – Carolina 4:1 (kon.) | Ottawa – NY Islanders 4:3 (kon.)
Nashville – Dallas 2:0 (kon.) | Chicago – Edmonton 4:3 (kon.) | Los Angeles – Toronto 1:0 (2:1 po s.n.)
San Jose – Minnesota 2:3 (kon.)
po prodl.
New York Rangers
6:5 (1:1, 2:2, 2:2 - 1:0)
Washington Capitals
Pátek 06.03.2020, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:33 Mika ZIBANEJAD - 6:5
     
    60:33
    Rangers právě vstřelili branku!
    No tak to je parádní one men show, na kterou budou Newyorčané hodně dlouho vzpomínat! Artěmij Panarin dojel puk u obranné modré čáry a skvělým pasem z otočky vysunul do úniku MIKU ZIBANEJADA, jenž přebruslil Wilsona a bekhendem přehodil padajícího Samsonova. Pro švédského útočníka je to pátý gól tohoto večera! Asistence: Artěmij Panarin, Anthony DeAngelo.
    59:17 Alexandr OVEČKIN - 5:5
     
    59:17
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals počtvrté mažou své manko a zřejmě posílají tento dramatický duel do prodloužení! Bäckström zprava nahrál na modrou čáru Carlsonovi, jehož vysokou střelu Georgijev jenom vyrazil a ALEXANDR OVEČKIN už to měl při dorážce hodně jednoduché. Asistence: John Carlson, Nicklas Bäckström.
    58:18 Mika ZIBANEJAD - 5:4
     
    58:18
    Rangers právě vstřelili branku!
    O největší hvězdě dnešního dne v NHL nemůže být pochyb! Kaapo Kakko si vzal puk u obranné modré čáry a posunul se s ním k vrcholku levého kruhu. Tvrdá rána finského mladíka skončila na zadním mantinelu, od kterého se kotouč odrazil na MIKU ZIBANEJADA a ten z dorážky zaznamenal už svůj čtvrtý gól v utkání. Asistence: Kaapo Kakko, Brendan Lemieux.
    49:22 Alexandr OVEČKIN - 4:4
     
    49:22
    Washington právě vstřelil branku!
    Vyrovnaná bitva pokračuje vyrovnávající trefou na 4:4! Bäckström u červené čáry přenechal kotouč Carlsonovi, který ho přes osu hřiště dostal na ALEXANDRA OVEČKINA a ten z levého kruhu trefil mezeru mezi Georgijevovým levým betonem a lapačkou. Asistence: John Carlson, Nicklas Bäckström.
    40:12 Mika ZIBANEJAD - 4:3
     
    40:12
    Rangers právě vstřelili branku!
    Lepší nástup do třetí třetiny si Rangers nemohli přát! Kuzněcovovi vůbec nesedla přihrávka podél zadního mantinelu. Kotouč si tam vzal Bučněvič a okamžitě ho bekhendem adresoval před branku na MIKU ZIBANEJADA, který neměl problém zkompletovat hattrick! Asistence: Pavel Bučněvič, Phillip Di Giuseppe.
    34:58 Garnet Hathaway - 3:3
     
    34:58
    Washington právě vstřelil branku!
    Šestnáct vteřin po inkasovaném gólu hosté znovu vyrovnávají! Velkou zásluhu na tom má Richard Pánik, který na pravé straně obešel Chytila a bekhendovou přihrávkou přihrál doleva Kempnému. Ten se díky ráně z vrcholku kruhu radoval z prvního gólu od loňského října, ovšem později se ukázalo, že kotouč před zapadnutím do branky ještě lehce tečoval GARNET HATHAWAY. Asistence: Michal Kempný, Richard Pánik.
    34:42 Anthony DEANGELO - 3:2
     
    34:42
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí si berou svůj hubený náskok zpět! Marc Staal od modré nahrál k levému mantinelu Panarinovi, jenž skvělým pasem do vzdálenějšího kruhu našel najetého ANTHONYHO DEANGELA a ten neměl problém trefit odkrytou branku. Asistence: Artěmij Panarin, Marc Staal.
    32:01 Ilja KOVALČUK - 2:2
     
    32:01
    Washington právě vstřelil branku!
    Vedení Rangers je pryč! Richard Pánik dojel puk po vyražené střele Ellera a vrátil ho zpět na hůl dánského útočníka. Ten z krátkého mantinelu přihrál do pravého kruhu a ze střídačky přijíždějící ILJA KOVALČUK tvrdým golfákem trefil odkryté prostor u bližší tyče. Pro ruského veterána je to první zásah v dresu Caps. Asistence: Lars Eller, Richard Pánik.
    25:29 Mika ZIBANEJAD - 2:1
     
    25:29
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jezdci jsou poprvé o krůček napřed! Carlson udělal chybu v rozehrávce a daroval domácím útočné pásmo, ve kterém fauloval Kuzněcov. Hra ale pokračovala a MIKA ZIBANEJAD dostal od Foxe ideálně nabito do levého kruhu, odkud z jedničky propálil Samsonova. Asistence: Adam Fox, Pavel Bučněvič.
    09:01 Mika ZIBANEJAD - 1:1
     
    09:01
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a vyrovnávají na 1:1! DeAngelo u modré čáry přihrál na Panarina, jehož tvrdou střelu příklepem v předbrankovém prostoru čepelí hokejky tečoval MIKA ZIBANEJAD a zaznamenal už čtyřiatřicátý gól v sezóně. Asistence: Artěmij Panarin, Anthony DeAngelo.
    07:05 Carl HAGELIN - 0:1
     
    07:05
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals jdou po dobrém úvodu zápasu do vedení! Nick Jensen trefil od modré čáry Di Giuseppeho. Puk se k němu ale vrátil a tentokrát jej předal CARLU HAGELINOVI, jenž překonal Georgijeva střelou z pravého křídla. Asistence: Nick Jensen, Ilja Kovalčuk.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 10. Zibanejad (Panarin, DeAngelo), 26. Zibanejad (Fox, Bučněvič), 35. DeAngelo (Panarin, M. Staal), 41. Zibanejad (Bučněvič, Di Giuseppe), 59. Zibanejad (Kakko, Lemieux), 61. Zibanejad (Panarin, DeAngelo) – 8. Hagelin (Jensen, Kovalčuk), 33. Kovalčuk (Eller, Pánik), 35. Hathaway (Kempný, Pánik), 50. Ovečkin (Carlson, Bäckström), 60. Ovečkin (Carlson, Bäckström)


    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – Fox, R. Lindgren, Trouba, Br. Smith, DeAngelo, M. Staal (A) – Bučněvič, Zibanejad (A), Di Giuseppe – Fast (A), R. Strome, Panarin – Kakko, Chytil, B. Howden – J. Gauthier, McKegg, Lemieux.
    Washington Capitals: Samsonov (Holtby) – Carlson (A), Dillon, Jensen, Orlov, Siegenthaler, Kempný – T. Wilson, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Oshie, Bäckström (A), J. Vrána – Kovalčuk, Eller, Hagelin – Hathaway, Dowd, Pánik.

    Rozhodčí: Brenk, Rehman – Amell, Devorski

    Diváci: 17 277
    bahis siteleri