Litvínov – Kladno 6:2 (kon.) | Sparta – Olomouc 3:2 (2:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Zlín 3:0 (kon.)
K. Vary – Liberec 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 0:2 (kon.) | Třinec – Plzeň 3:0 (kon.)
Mountfield HK – Vítkovice 5:2 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
3:6 (0:2, 2:1, 1:3)
HC Motor České Budějovice
Pátek 06.03.2020, 19:00 • Zimní stadion Kobra, Praha • Extraliga dorostu - play-down • 19. kolo
Partner:
     
    59:18
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor zpečetil své vítězství šestou brankou a odveze si tak z Prahy všechny tři body. Jan Vavřík našel povedenou přihrávkou JAKUBA KALČÍKA, který povedenou trefou ze střední vzdálenosti uklidil puk za záda Matiáše Peyerla. Asistence: Jan Vavřík.
     
    53:30
    Jakub Kalčík (Motor) si pomohl hákováním. Rozhodčí ho za to poslal na dvě minuty na trestnou lavici, Kobra teď tak bude mít velkou šanci s vývojem zápasu ještě něco udělat.
     
    50:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor přidává druhou branku ve krátkém sledu a vypadá to, že si tak i pojistil vítězství v dnešním zápase. Nahození Matouše Haila dokázal branický gólman Matiáše Peyerl vyrazit pouze před sebe, kde se k puku dostal LUKÁŠ KANTOR, který si šikovně přehodil kotouč na bekhend a zakončením pod víko dal už pátou braku Českých Budějovic v dnešním zápase. Asistence: Matouš Hail.
     
    49:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jakub Kalčík našel volného VILÉMA BRAUNA, který zakončením ze střední vzdálenosti dokázal umístit puk za záda branického gólmana Matiáše Peyerla. Přesilová hra Motoru končí, Adam Čečetka se tak může vrátit do hry. Asistence: Jakub Kalčík, Jan Vavřík.
     
    48:31
    Adam Čečetka (Kobra) si pomohl za vlastní brankou zahákováním soupeře. Kobra tak teď bude muset čelit dvouminutové přesilovce Motoru.
     
    45:42
    Jeden z branických útočníků se štěstím dokázal srazit nahození od modré za záda budějovického gólmana Martina Lidáka. Gól ale nakonec nemohl být kvůli vysoké holi uznán.
     
    40:25
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí střídačka je ve varu, Kobra je blízko nevídaném úspěchu, i v jedenácti hráčích totiž hraje s budějovickým Motorem vyrovnaný zápas. Po přihrávce od Patrika Bauera na pravé křídlo se ADAMA ČEČETKA šikovně natlačil před svého obránce a povedenou trefou vymetl pravý růžek jihočeské klece. Asistence: Patrik Bauer.
     
    26:04
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé! Kobra už po 19 sekundách přesilové hry zužitkovala svou první přesilovou hru v dnešním zápase. Patrik Bauer našel volného LUKÁŠE STRNADA, který razantní trefou už podruhé v dnešním zápase dopravil puk za záda hostujícího gólmana Martina Lidáka. Asistence: Patrik Bauer.
     
    25:45
    Jakub Kalčík (Motor) neudržel nervy na uzdě. Za sekání se tak na dvě minuty podívá na trestnou lavici.
     
    25:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    DAVID KAŠPAR si kličkou do bekhendu obhodil domácího gólmana a zakončením k levé tyči pak už jen dopravil puk za záda přesouvjícího se Matiáše Peyerla.
     
    25:07
    Adam Nápravník (Kobra) teď zastavil nadějně vypadající hostující šanci pouze za cenu trestného střílení. To bude zahrávat kapitán Motoru David Kašpar.
     
    25:00
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak to byla parádní trefa! Do zakončen z hranice levého kruhu pro vhazování se dostal po přihrávce od Patrika Bauera, LUKÁŠ STRNAD, který fantastickou ránou odraženou o břevno umístil puk za záda Martina Lidáka.
     
    20:28
    Tak to byla obrovská šance! Kapitán domácího celku Lukáš Strnad svým zakončením švihem z pravé strany z jedné nohy orazítkoval bližší tyč budějovické branky.
     
    14:58
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A už je to o dvě branky! David Kašpar poslal puk na Filipa Petráska, který obratem našel volného ADAMA DVOŘÁKA. Ten se dostal do zakončení z pravé strany hřiště, které skončilo až za zády branického gólmana Matiáše Peyerla. Asistence: Filip Petrásek, David Kašpar.
     
    08:44
    Adam Čečetka (Kobra) si teď v obranné fázi počínal nedovoleně. Rozhodčí ho za napadení v levém rohu kluziště poslal na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    05:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nahození Adama Dvořáka od modré dokázal branický gólman Matiáš Peyerl vyrazit pouze před sebe, kde se nejprve k dorážce dostal Marcel Kříž. Ani ten ale nedokázal překonat dobře chytajícího gólmana. Puku se tak nakonec ujal kapitán DAVID KAŠPAR, který z bezprostřední blízkosti pravé tyče protlačil puk do domácí klece. Asistence: Marcel Kříž, Adam Dvořák

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 25. Strnad (Bauer), 27. Strnad (Bauer), 41. Čečetka (Bauer) – 6. Kašpar (Kříž, Dvořák), 15. Dvořák (Petrásek, Kašpar), 26. Kašpar (TS), 50. Braun (Kalčík, Vavřík), 51. Kantor (Hail), 60. Kalčík (Vavřík)


    HC Kobra Praha: Peyerl (Neudert) – Jiráček, A. Nápravník, Frydrich – Judiak, O. Nápravník, Procházka, Čečetka, Strnad (C), Rejna, Svoboda, Bauer (A)
    HC Motor České Budějovice: Lidák (Cinka) – Cibulka, Hail (A), Hromada, Dvořák, Bůžem, Willmann – Hála, Kříž, Kašpar (C), Braun, Petrásek, Kantor, Pitel, Vavřík, Bělohlav, Sochor

    Rozhodčí: Velčovský – Horažďovský, Štěpánek
    bahis siteleri