Kladno – Kovo Praha 3:2 (po pr.)
po prodl.
HBC Kladno
3:2 (2:0, 0:1, 0:1 - 1:0)
TJ Kovo Praha
Pátek 06.03.2020, 20:00 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • CROSSDOCK Extraliga
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (21:39:14)
     
    Byl to velmi zajímavé měření sil, které Kladno nemělo úplně pod kontrolou, protože Kovo nehrálo vůbec, vůbec špatně. Tenhle výsledek by mu mohl dát dobrý příslib do budoucna. Domácí potvrdili roli favorita, určitě však proti nim nestál žádný slabý soupeř. Na body se pořádně nadřeli.

    Střely na branku v prodloužení: 1:0
     
    Konec zápasu.
     
    45:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak prodloužení netrvalo nikterak dlouho. Kapitán MARTIN ŠPAČEK napřáhl skoro od červené čáry a propálil pozdě reagujícího Šťourala, který dnes jinak předvedl velmi sympatický výkon. Bez asistence.
     
    45:19
    Domácí v plném počtu.
     
    45:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ačkoli Kovo předvedlo v první třetině hodně matný výkon, v dalších dvou dějstvích se zlepšilo, dohnalo dvougólové manko a dočkalo se v Kladně prodloužení. To se bude hrát ve třech proti třem, respektive zkraje čtyři proti třem, neboť Šrámek je stále ne trestné lavici.

    Střely na branku ve 3. třetině: 7:8
     
    45:00
    Třetí třetina skončila.
     
    44:36
    Kočka stál v brankovišti, rozhodčí tak vykázali hru do středního pásma. Už jen dvacet čtyři sekund zbývá do konce základní hrací doby.
     
    44:03
    Kočka v obrovské možnosti během této přesilovky! Na pravém kruhu se ocitl zela sám, svou pumelicí ale neprostřelil betony Čapka, který je secvakl včas.
     
    43:39
    Drak vypálil hodně ostře, jeho pokus byl zablokovaný. A přeletěl ochrannou síť a skončil hluboko za hrací plochou.
     
    43:19
    Oddechový čas pro hosty.
     
    43:19
    Vyloučení v týmu HBC Kladno (Šrámek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    43:00
    Zahlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    42:36
    Kovo Praha právě vstřelilo branku!
    Kladno si prakticky po celé dvě třetiny koledovalo o tohle inkasování. A Čapka nyní propálil svou pumelicí z levé strany DANIEL DUŠÁK. Velké překvapení zde v Městské hokejbalové aréně je na světě. Asistence: Petr Ogurčák, Jiří Drak.
     
    41:10
    Kovu se čas neúprosně krátí, přitom Kladno nyní podniká ofenzivní kroky k tomu, aby pojistilo vedení. O výsledek se nicméně favorit tohoto souboje musí stále vehementně strachovat.
     
    40:49
    Hosté v plném počtu.
     
    40:12
    Domácí v plném počtu.
     
    39:03
    Barnošák byl zase blízko hattricku! Od mantinelu si seběhl do středu a bekhendem se snažil překonat ležícího Šťourala. Ten si poradil, ovšem v podstatě ani nevěděl, jak jeho pokus polapil.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 6. Barnošák (Kamenář), 11. Barnošák (Hnízdil, Kohout), 46. Špaček – 23. Ogurčák (Plecitý, Kucharčík), 43. Dušák (Ogurčák, Drak)


    HBC Kladno: Čapek (Pulec) – Dědič, Haisman, Hrabár, Soukup, Pliml, Kamenář, Důras, Zdrůbecký, Kužel – Špaček, Šrámek, Pražák, Schnaubelt, Prokop, Procházka, Barnošák, Hnízdil, Kohout, Malecha
    TJ Kovo Praha: Šťoural (Lain) – Nýdl, J. Bureš, Drak, Dušák, Plecitý, Bydžovský, Votýpka – Ogurčák, Kucharčík, Šimon, Winter, Adam, Kočka, Pátek, Kupf, Wurdák, Matoušek

    Rozhodčí: Koskuba, Šulo

    Diváci: 88