Kladno – Kovo Praha 3:2 (po pr.)
po prodl.
HBC Kladno
3:2 (2:0, 0:1, 0:1 - 1:0)
TJ Kovo Praha
Pátek 06.03.2020, 20:00 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • CROSSDOCK Extraliga
     
    45:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak prodloužení netrvalo nikterak dlouho. Kapitán MARTIN ŠPAČEK napřáhl skoro od červené čáry a propálil pozdě reagujícího Šťourala, který dnes jinak předvedl velmi sympatický výkon. Bez asistence.
     
    42:36
    Kovo Praha právě vstřelilo branku!
    Kladno si prakticky po celé dvě třetiny koledovalo o tohle inkasování. A Čapka nyní propálil svou pumelicí z levé strany DANIEL DUŠÁK. Velké překvapení zde v Městské hokejbalové aréně je na světě. Asistence: Petr Ogurčák, Jiří Drak.
     
    22:07
    Kovo Praha právě vstřelilo branku!
    Těsně po ukončení kladenského oslabení se hostům podařilo snížit. A nutno říci, že si to za svou aktivitu zasloužili. Čapka se podařilo překonat PETROVI OGURČÁKOVI, který ještě nedávno oblékal právě kladenský dres. Asistence: Jakub Plecitý, Samuel Kucharčík.
     
    10:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Gól číslo dva pro DOMINIKA BARNOŠÁKA, jehož střela k překvapení všech zapadla do brány. Šťoural tohle zakončení vůbec nečekal. Pro Kovo se situace nevyvíjí vůbec dobře. Asistence: Daniel Hnízdil, Martin Kohout.
     
    05:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    DOMINIK BARNOŠÁK objel branku soupeře a následně bekhendem překonal mezi kruhy Šťourala, který na jeho střelu nedobře zareagoval. Očekávaný průběh zde na Kladně, které je v tomto klání jasným favoritem. Asistence: Vít Kamenář.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 6. Barnošák (Kamenář), 11. Barnošák (Hnízdil, Kohout), 46. Špaček – 23. Ogurčák (Plecitý, Kucharčík), 43. Dušák (Ogurčák, Drak)


    HBC Kladno: Čapek (Pulec) – Dědič, Haisman, Hrabár, Soukup, Pliml, Kamenář, Důras, Zdrůbecký, Kužel – Špaček, Šrámek, Pražák, Schnaubelt, Prokop, Procházka, Barnošák, Hnízdil, Kohout, Malecha
    TJ Kovo Praha: Šťoural (Lain) – Nýdl, J. Bureš, Drak, Dušák, Plecitý, Bydžovský, Votýpka – Ogurčák, Kucharčík, Šimon, Winter, Adam, Kočka, Pátek, Kupf, Wurdák, Matoušek

    Rozhodčí: Koskuba, Šulo

    Diváci: 88