Detva – Michalovce 4:3 (kon.) | Trenčín – Banská Bystrica 1:3 (kon.) | Zvolen – HC Slovan 2:3 (po pr.)
Poprad – Košice 3:1 (kon.) | Nové Zámky – Nitra 2:3 (po pr.) | MAC Budapešť – Miskolc 5:2 (kon.)
po prodl.
HC MIKRON Nové Zámky
2:3 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:1)
HK Nitra
sk Pátek 06.03.2020, 18:30 • Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:15
    Nitra dala gól!

    Predĺženie napokon dlhého trvania nemalo! Potvrdilo sa staré známe nedáš – dostaneš, k puku sa dostal hosťujúci SAMUEL BUČEK a v úniku na bránu domácich nezaváhal a úspešne prekonáva Nechvatala – 2:3pp!
    Asistencie: Patrick Mcnally.
     
    56:50
    Nitra dala gól!

    Hosťom sa podarilo vyrovnať v ten správny čas! Nitra vyhrala buly v útočnom pásme, Blackwater prihral puk na KENNYho MORRISONA a ten presnou strelou prekonáva Nechvatala – 2:2!
    Asistencia: Judd Blackwater.
     
    45:54
    HC Nové Zámky dali gól!

    A to sa aj stáva! Domáci hokejisti už túto presilovku využili a úspešne tak otáčajú vývoj skóre vo svoj prospech, keď Šille našiel presnou prihrávkou PETRA MIKUŠA a ten bombou prepálil Burgarta – 2:1!
    Asistencia: Timotej Šille, Juraj Jurík.
     
    16:46
    HC Nové Zámky dali gól!

    Je vyrovnané! Domáci si tento gól za svoju aktivitu určite zaslúžili a krátko pred koncom prvej tretiny sa v tomto zápase začína odznova. Puk získal na modrej čiare Pavúk, jeho šikovnú strelu dokázal správne tečovať JURAJ JURÍK a Burgart je následne prekonaný – 1:1!
    Asistencia: Branislav Pavúk, Branislav Fábry.
     
    07:29
    Nitra dala gól!

    Máme tu otvárací zásah tohto stetnutia v Nových Zámkoch! Nitra už svoju druhú presilovku dokázala využiť, keď Morrison od modrej prepálil všetko čo mu stálo v ceste a puk končí až v Nechvatalovej sieti po úspešnom teči od LANEHO SCHEIDLA – 0:1!
    Asistencia: Kenney Morrison, Judd Blackwater.

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 17. Jurík (Pavúk, Fábry), 46. Mikuš (Šille, Jurík) – 8. Scheidl (Morrison, Blackwater), 57. Morrison (Blackwater), 62. Buček (Mcnally)


    HC MIKRON Nové Zámky: Nechvatal (Vyžinkár) – Magovac, Hatala, Fereta, Drtina, Mikuš, Pavuk, Hain, Lauro – Rogoň, Bajtek, Obdržálek – Andrisík, Holovič, Števuliak – Jurík, Šille, Fábry – Mikula, Ondrušek, Procháczka
    HK Nitra: Burgart (Nagy) – Pupák, Versteeg, Ráczs, Kubka, Mezei, Morrison, Mcnally, Sloboda – Scheidl, Kollár, Lušňák – Blackwater, Minárik, Buček – Čaládi, Yellow Horn, Csányi – Tábi, Šiška, Hrušík

    Rozhodčí: Jozef Tvrdoň, Vladimír Goga – Tomáš Gegáň, Filip Crman – Juraj Konc st.
    bahis siteleri