Detva – Michalovce 4:3 (kon.) | Trenčín – Banská Bystrica 1:3 (kon.) | Zvolen – HC Slovan 2:3 (po pr.)
Poprad – Košice 3:1 (kon.) | Nové Zámky – Nitra 2:3 (po pr.) | MAC Budapešť – Miskolc 5:2 (kon.)
konec
HK Poprad
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
HC Košice
sk Pátek 06.03.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:31
    Odrazený puk od mantinelu smeroval priamo na Vošvrdu, ktorý pre istotu prikrýval. Máme tu oddychový čas pre Košice.
     
    58:19
    Zaujímavo to vyskúšal brankár Tomáš Vošvrda, ktorý to vzal na seba a z vlastnej bránky vyhadzoval puk cez celé klzisko. Puk napokon prenikol tesne vedľa bránky.
     
    57:14
    Škorvánek už odkorčuľoval na striedačku, Košičania začínajú svoju hru bez brankára.
     
    56:17
    Do veľkej príležitosti sa dostal Adam Lapšanský, ktorý si prebral puk medzi kruhmi a šiel sám na Škorváneka. Snažil sa ho rozhýbať blafákom na forhend, potom zakončil priamo na jeho betón.
     
    48:55
    Poprad dal gól!
    Domáci zvyšujú svoje vedenie a opäť vyhrávajú o dva góly. Handlovský prenikol do pásma, vypálil spoza pravého kruhu. Škorvánek vyrazil do rohu klziska, odkiaľ Handlovský trafil konštrukciu. Puk sa ideálne odrazil pred MARTINA RÉWAYA, ktorý tvrdou bombou zasadil gól do siete gólmana Škorváneka.
    Asistencia: Lukáš Handlovský.
     
    44:36
    Oddychový čas si berie tréner Popradu Peter Mikula.
     
    44:36
    Do veľkej príležitosti sa prebojoval Jakub Sukeľ, no fauloval ho práve brankár Tomáš Vošvrda, ktorý ho podrazil. Košice si teda zahrajú presilovku.
     
    41:47
    Košice dali gól!
    Popradským hokejistom presilová hra nevyšla a následne sa k slovu dostali oceliari. Jakub Sukeľ prenikol s pukom do pásma, posunul puk na ľavý kruh DENISOVI PARŠINOVI, ktorý bol uvoľnený, natlačil sa pred bránku a bekhendom pekne zavesil.
    Asistencie: Jakub Sukeľ, Žiga Pavlin.
     
    39:27
    V závere druhej tretiny prichádza vylúčenie na košickej strane. Na dve minúty za hákovanie je vylúčený Denis Paršin.
     
    35:59
    Košickí hokejisti dostávajú dobrú príležitosť. Budú hrať presilovú hru, Matúš Paločko je vylúčený za hákovanie.
     
    32:22
    Paršin krížnou prihrávkou našiel Ružičku, ktorý pálil príklepom. Vošvrda vyrážal puk bekhendom, strela sa odrazila na ľavý kruh práve k Denisovi Paršinovi, ktorý trafil bližšiu žrď!
     
    24:58
    Popradčania predviedli chybnú rozohrávku a medzi kruhmi vystihol puk Juraj Majdan, ktorý sa uvoľnil do superšance, skúsil to blafákom na forhend, no Vošvrda zasiahol úspešne vyrážačkou.
     
    22:39
    Teraz to už nedovolený zákrok bol. Dve minúty za hákovanie dostáva David Ružička a Poprad bude hrať presilovku.
     
    18:17
    Početná výhoda pre hostí sa končí. Hráčska lavica dostáva dvojminútový trest za príliš veľa hráčov na ľade. Odsedí si to Jakub Sukeľ.
     
    17:11
    Prvú presilovku v zápase si zahrajú aj oceliari. Na dve minúty za podrazenie je vylúčený Richard Huna.
     
    16:28
    Poprad dal gól!
    Síce sa domáca presilovka skončila, Popradčania využili ešte tlak v útočnom pásme. Brejčák od zadného mantinelu prihral pred bránkovisko Lapšanskému, ktorého strelu Škorvánek vyrazil. Puk šiel krížom na ľavý kruh k LUKÁŠOVI HANDLOVSKÉMU, ktorý z prvej nemal problém streliť do odkrytej brány.
    Asistencie: Adam Lapšanský, Daniel Brejčák.
     
    14:04
    Prvé vylúčenie prichádza práve teraz. Presilovku bude hrať Poprad, keďže Juraj Milý je vylúčený na dve minúty za podrazenie.
     
    13:12
    Domáci si vytvorili ďalšiu dobrú príležitosť. Puk dostal na modrú čiaru Ulrych, ktorý to jemne poslal na bránku. Jacobs tečoval, Škorvánek šiel betónmi na ľad a vôbec si nebol istý, ako puk zachytil. Našiel ho však pod svojimi betónmi.
     
    11:44
    Do zaujímavého prečíslenia dvoch proti jednému vyrazili Takáč so Zagrapanom. Druhý menovaný napokon dostal prihrávku pred bránkovisko a strieľal. Škorvánek vyrazil, nemal puk pod kontrolou, Vandas však už k dorážke nebol pripustený.
     
    02:31
    Poprad dal gól!
    Kamzíci idú pomerne skoro do vedenia v stretnutí! Paločko potiahol akciu po pravom krídle a naservíroval pred bránu Róbertovi Hunovi. Jeho zakončenie mierilo na betóny Škorváneka, puk sa odrazil pred bránkovisko na hokejku DOMINIKA KRAMÁŘA a ten bekhendom nezaváhal!
    Asistencie: Róbert Huna, Matúš Paločko.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 3. Kramár (Ró. Huna, Matúš Paločko), 17. Handlovský (Lapšanský, Brejčák), 49. Réway (Handlovský) – 42. Paršin (J. Sukeľ, Pavlin)


    HK Poprad: Vošvrda (Valluš) – Larkin, Kramár, Erving, Ulrych, Brejčák (A), Kozák – Svitana (C), Réway, Handlovský – Vandas, Zagrapan (A), Takáč – Lapšanský, Jacobs, Mercier – Matúš Paločko, Ró. Huna, Ri. Huna
    HC Košice: Škorvánek (Košarišťan) – Pavlin, Michalčin, Ružička, Slovák, Zeleňák, Čížek (A), Bučko – J. Sukeľ, Michal Chovan, Paršin – Jokeľ, Skokan (C), Suja (A) – Vrábeľ, Bortňák, Milý – Faith, Eliáš, Majdan

    Rozhodčí: Stano, Novák – Bogdaň, Jobbágy

    Diváci: 3 595
    bahis siteleri