Žižkov – Dukla Praha 5:2 (kon.) | Chrudim – Varnsdorf 5:2 (kon.) | Vyšehrad – Vítkovice 4:1 (kon.)
Prostějov – Ústí n. L. 1:1 (kon.)
konec
MFK Chrudim
5:2 (2:1)
FK Varnsdorf
Sobota 07.03.2020, 10:15 • Městský fotbalový stadion Za Vodojemem, Chrudim • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Stylový závěr dnešního zápasu! DAVID SIXTA si zpracoval odražený míč na hranici vápna a pěknou střelou přehodil gólmana Samoela – 5:2!
     
    86
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Standardní situace ještě přináší kontaktní trefu! Centr od rohového praporku propadl až na nohu DAVIDA BREDY, který neměl sebemenší problém se zakončením – 4:2!
     
    70
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Zdá se, že v Chrudimi je hotovo! Parádní pas dopředu dostal DANIEL VAŠULÍN, přes obránce si míč zpracoval a umístil ho neomylně k tyči na zadní tyč – 4:1!
     
    60
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek! Pokutový kop vzal na svá bedra PETR RYBIČKA a střelou po zemi k tyči poslal brankáře Samoela na opačnou stranu branky – 3:1!
     
    42
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chvíli před přestávkou přichází druhá radost chrudimského týmu! Michal Trávníček pláchl na levé straně, tvrdým centrem na přední tyč našel DANIELA VAŠULÍNA, který hezkou tečí upravuje na 2:1!
     
    16
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Standardní situace hostujícího týmu přináší po čtvrthodině hry vyrovnání! Centr do ohně přinesl skrumáž před brankou, kterou ve vyrovnávací trefu přetavil MARTIN KOUŘIL, který neměl těsně před Mrázkem práci složitou – 1:1!
     
    5
    Chrudim právě vstřelila branku!
    V páté minutě zápasu zde máme první trefu a je to právě LADISLAV MUŽÍK, který již velmi rychle ukazuje, že bude pro Chrudimské nesmírně platnou posilou! Dostal totiž milimetrový pas mezi obránce od Ondřeje Kesnera a svůj postup zakončil přesnou střelou po zemi k levé tyči – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 5. Mužík, 42. Vašulín, 60. Rybička (pen.), 70. Vašulín, 90+2. Sixta – 16. Kouřil, 86. D. Breda

    Karty:   19. Drah (CHR), 61. Trávníček (CHR), 71. Vencl (CHR), 74. Rybička (CHR) – 27. M. Kubista (VDF), 60. D. Breda (VDF)


    MFK Chrudim: Mrázek – Hlavsa, Drahoš, Vencl, Trávníček – Kesner (C), Sixta – Mužík (90+1. Sulík), Rybička (83. Ujec), T. Dostálek (77. Nikodem) – Vašulín.
    Náhradníci: Zíma – Řezníček, J. Havlena, Krištof, Nikodem, Sulík, Ujec.

    FK Varnsdorf: Samoel – Heppner (73. Zezula), Rudnytskyy (C), Kouřil, Lehoczki – Ondráček, Bláha, M. Kubista, Barac – Kocourek (80. L. Novák), Schön (56. D. Breda).
    Náhradníci: Vaňák – Zezula, L. Novák, D. Breda, Šimon, Daniel Novák.

    Rozhodčí: Julínek – Blažej, Hock

    Diváci: 750
    bahis siteleri