Los Angeles – Minnesota 7:3 (kon.) | San Jose – Ottawa 1:2 (po pr.) | Boston – Tampa 3:5 (kon.)
Florida – Montreal 4:1 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 4:6 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 3:1 (kon.)
Edmonton – Columbus 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 2:6 (kon.) | Detroit – Tampa 5:4 (2:1 po s.n.)
konec
Boston Bruins
3:5 (0:2, 2:1, 1:2)
Tampa Bay Lightning
Neděle 08.03.2020, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:58 Nikita KUČEROV - 3:5
     
    58:58
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté zřejmě definitivně rozhodují o své dnešní výhře. David Krejčí se snažil dostat do pásma soupeře, jenže na vlastní modré čáře o puk přišel. NIKITA KUČEROV tak před sebou měl už celkem jednoduchou práci. Kotouč dopravil do opuštěné brány. 3:5. Bez asistence.
    46:37 David PASTRŇÁK - 3:4
     
    46:37
    Bruins právě vstřelili branku!
    Přesilovka Bruins je využita! Kanonýr DAVID PASTRŇÁK opět nažhavil svá mířídla a tvrdou střelou z vrcholu levého kruhu propálil vše, co mu stálo v cestě. Rodák z Havířova tak zapsal svou 48. trefu v letošní sezoně. 3:4. Asistence: Torey Krug a Brad Marchand.
    41:08 Alex KILLORN - 2:4
     
    41:08
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté opět odskakují do dvoubrankového vedení. Sergačjov napálil puk po přihrávce od Pointa velice prudce. Před brankovištěm stál ALEX KILLORN, který kotouč tečoval tak, že Rask jen těžko mohl reagovat. 2:4. Asistence: Michail Sergačjov a Brayden Point.
    38:37 Sean KURALY - 2:3
     
    38:37
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston i nadále pokračoval v aktivitě a zaslouženě byl odměněn druhým gólem. SEAN KURALY prostrčil puk mezi betony Vasilevského a přestože se Shattenkirk postaral o vyhození puku, tak černá guma opravdu o malinký kousek překročila celým objemem brankovou čáru. Ondřej Kaše si navíc připsal svůj první kanadský bod v bostonském dresu. 2:3. Asistence: Charlie McAvoy a Ondřej Kaše.
    34:50 Charlie MCAVOY - 1:3
     
    34:50
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají zpět do hry. Hra 4 na 4 vyhovovala více Bostonu, který snižuje zásluhou CHARLIE MCAVOYE. Mladý zadák domácích si nabruslil mezi kruhy a pomohl svým spoluhráčům v přečíslení 3 na 2. Jakmile obdržel přihrávku od Coyla, tak okamžitě zamířil do šibenice. 1:3. Asistence: Charlie Coyle a Matt Grzelcyk.
    26:50 Cédric PAQUETTE - 0:3
     
    26:50
    Tampa právě vstřelila branku!
    Dlouhé minuty bez přerušení přerušil třetím gólem Tampy CÉDRIC PAQUETTE. Před bránou si počkal na Bogosianovu přihrávku. Právě obránce hostů si dokázal povyjet od modré čáry až za bránu domácích, takže na této trefě Paquetta má lví podíl. 0:3. Asistence: Zach Bogosian a Braydon Coburn.
    06:10 Michail SERGAČJOV - 0:2
     
    06:10
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa předvedla nevídanou věc. Vsítila totiž dvě branky během jednoho oslabení. O puk zabojoval Gourde, který se v útočném pásmu stačil otočit a následně najít MICHAILA SERGAČJOVA v mezikruží. Ruský obránce rychlou střelou dokázal procedit puk podél Raskovy vyrážečky. 0:2. Asistence: Yanni Gourde.
    05:08 Anthony CIRELLI - 0:1
     
    05:08
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do vedení brankou v oslabení. Bergeron vyhrál buly, ovšem nejlépe při pohybu vpřed zareagoval ANTHONY CIRELLI. Útočník hostů poté nabral rychlost a dostal se do útočného pásma. Šikovnou střelou zápěstím dokázal Raska překonat a zároveň svůj celek poslat do vedení. 0:1. Bez asistence.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 35. McAvoy (Coyle, Grzelcyk), 39. Kuraly (McAvoy, O. Kaše), 47. Pastrňák (Krug, Marchand) – 6. Cirelli, 7. Sergačjov (Gourde), 27. Paquette (Bogosian, Coburn), 42. Killorn (Sergačjov, B. Point), 59. Kučerov


    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – McAvoy, Chára (C), J. Moore, Krug, Lauzon, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – O. Kaše, Krejčí (A), N. Ritchie – DeBrusk, Coyle, Kuraly – Wagner, P. Lindholm, Nordström.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Černák, Hedman (A), Shattenkirk, Sergačjov, Bogosian, Coburn – Kučerov, B. Point, Palát – Killorn (A), Cirelli, Coleman – T. Johnson, Stephens, Goodrow – Gourde, Paquette, Maroon.

    Rozhodčí: Rehman, Hanson – Sericolo, Smith

    Diváci: 17 850
    bahis siteleri