Chicago – San Jose 6:2 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 2:4 (kon.) | Colorado – NY Rangers 3:2 (po pr.)
Anaheim – St. Louis 2:4 (kon.) | Los Angeles – Ottawa 3:2 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
St. Louis Blues
Čtvrtek 12.03.2020, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Alex PIETRANGELO - 2:4
     
    59:00
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto. ALEX PIETRANGELO z hloubi vlastní třetiny poslal kotouč směrem k odkryté anaheimské svatyni a k překvapení všech, především laxně se vracejícího Del Zotta, puk skončil v síti! Asistence: Justin Faulk.
    37:13 Zachary SANFORD - 2:3
     
    37:13
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bluesmani předlouhou ponechanou výhodu nakonec využívají! Ducks reklamují, že se kotouče dotkl Sonny Milano, a tak měla být hra přerušena, gól ale platí. V předbrankovém prostoru se k odraženému kotouči dostal ZACH SANFORD a bekhendem přehodil puk za ležícího Stolarze. Asistence: Ryan O'Reilly a Sammy Blais.
    33:28 Jani HAKANPÄÄ - 2:2
     
    33:28
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Zničehonic je ale vyrovnáno! Po zakázaném uvolnění Blues se vhazovalo po Allenově pravici. Toto buly vyhrál Adam Henrique pro JANIHO HAKANPÄÄ, jehož střela od modré nečekaně propadla brankáři St. Louis za záda! Asistence: Adam Henrique.
    16:08 Alex PIETRANGELO - 1:2
     
    16:08
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues využívají přesilovku a dostávají se do vedení! Brayden Schenn nabil na modrou ALEXI PIETRANGELOVI a hostující kapitán ranou z voleje propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Brayden Schenn a Ryan O'Reilly.
    07:17 Ivan BARBAŠEV - 1:1
     
    07:17
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    IVAN BARBAŠEV si najel v mezikruží na pěknou krátkou kolmou přihrávku od Jordana Kyroua a nádhernou střelou zápěstím z blízkosti vymetl levý horní roh brány! Asistence: Jordan Kyrou.
    05:29 Adam HENRIQUE - 1:0
     
    05:29
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hampus Lindholm nahodil puk z vrcholu levého kruhu před bránu Blues, kde se od hole ADAMA HENRIQUEA odrazil vedle pravého betonu Jakea Allena k přední levé tyči brány! Brankář Blues se přesouval na opačnou stranu a na změnu směru puku už neměl šanci zareagovat. Domácí vedou. Asistence: Hampus Lindholm a Josh Manson.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 6. Henrique (Lindholm H., Manson), 34. Hakanpää (Henrique) – 8. Barbašev (Kyrou J.), 17. Pietrangelo (B. Schenn, R. O'Reilly), 38. Sanford (R. O'Reilly, Blais), 59. Pietrangelo (Faulk)


    Anaheim Ducks: Stolarz (R. Miller) – Ja. Larsson, Del Zotto, Irwin, Manson (A), Djoos, Hakanpää – Milano, Getzlaf (C), Heinen – Rakell, Henrique, Silfverberg (A) – Jones, Steel, Sherwood – Deslauriers, Backes, Rowney.
    St. Louis Blues: Allen (Binnington) – Bortuzzo, Pietrangelo (C), Scandella, Parayko, Dunn, Faulk – Schwartz, B. Schenn, Blais – Sanford, R. O'Reilly, Perron – Steen (A), Thomas, Bozak – MacEachern, Sundqvist, Barbašev.

    Rozhodčí: Walsh, Luxmore – Tobias, MacPherson
    bahis siteleri