Chicago – San Jose 6:2 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 2:4 (kon.) | Colorado – NY Rangers 3:2 (po pr.)
Anaheim – St. Louis 2:4 (kon.) | Los Angeles – Ottawa 3:2 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
St. Louis Blues
Čtvrtek 12.03.2020, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Alex PIETRANGELO - 2:4
     
    59:00
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto. ALEX PIETRANGELO z hloubi vlastní třetiny poslal kotouč směrem k odkryté anaheimské svatyni a k překvapení všech, především laxně se vracejícího Del Zotta, puk skončil v síti! Asistence: Justin Faulk.
     
    58:15
    Anthony Stolarz už ujížděl směrem na střídačku, když vtom domácí o puk přišli. Brankář Ducks se okamžitě vrátil a jen tak tak stihl zastavit střelu Schenna.
     
    46:02
    Na opačné straně hřiště nebezpečně vypálil Dunn, Anthony Stolarz ale jeho ránu z levého kruhu bravurně lapil!
     
    45:39
    Do další protiakce Ducks se zapojil obránce Manson, který z nějakých čtyř metrů těsně minul!
     
    43:27
    Právě Sam Steel se teď natlačil až před Allena, svůj blafák ale nedotáhl do gólového konce!
    37:13 Zachary SANFORD - 2:3
     
    37:13
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bluesmani předlouhou ponechanou výhodu nakonec využívají! Ducks reklamují, že se kotouče dotkl Sonny Milano, a tak měla být hra přerušena, gól ale platí. V předbrankovém prostoru se k odraženému kotouči dostal ZACH SANFORD a bekhendem přehodil puk za ležícího Stolarze. Asistence: Ryan O'Reilly a Sammy Blais.
     
    35:19
    Nicolas Deslauriers a David Backes ujeli do přečíslení dva na jednoho, druhý jmenovaný ale ze skvělé pozice nedokázal pořádně zakončit!
    33:28 Jani HAKANPÄÄ - 2:2
     
    33:28
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Zničehonic je ale vyrovnáno! Po zakázaném uvolnění Blues se vhazovalo po Allenově pravici. Toto buly vyhrál Adam Henrique pro JANIHO HAKANPÄÄ, jehož střela od modré nečekaně propadla brankáři St. Louis za záda! Asistence: Adam Henrique.
     
    19:21
    Milanovu střelu vyrazil Allen pouze před sebe, o dorážku se pokoušející Max Jones ale nakonec na puk nedosáhl!
    16:08 Alex PIETRANGELO - 1:2
     
    16:08
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues využívají přesilovku a dostávají se do vedení! Brayden Schenn nabil na modrou ALEXI PIETRANGELOVI a hostující kapitán ranou z voleje propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Brayden Schenn a Ryan O'Reilly.
     
    15:12
    Ryan Getzlaf (ANA) podrazil Parayka, za což si vykoledoval dvouminutový trest.
     
    09:46
    Stolarz vychytal bekhendový pokus Blaise a přerušil hru, načež sudí vyloučili Janiho Hakanpää (ANA) na dvě minuty za podrážení.
     
    06:34
    Schwartz už je zpět na ledě, Ducks však přesto pokračují v tlaku. Z levého kruhu teď pálil úplně volný Milano, Allen se ale přemístil včas!
     
    05:35
    Po dalším pokusu Silfverberga se dostal k dorážce z nebezpečné pozice Adam Henrique, Jake Allen si ale bravurně poradil!
     
    04:05
    Jaden Schwartz (STL) zahákoval Heinena a příští dvě minuty stráví na trestné lavici.
     
    Utkání právě začalo!
     
    Dnešní zápas je oficiálně odložen poté, co Jay Bouwmeester během druhé komerční přestávky zkolaboval na střídačce Blues a na NHL je nyní rozhodnutí, kdy bude dohrán. Rozhodnutí by mělo padnout během dnešního dne. To je vše.
    Oficiální prohlášení, jenž organizace Blues zveřejnila na Twitteru
     
    Jay Bouwmeester je při vědomí a zamířil rychle do nemocnice na vyšetření. Čekáme tedy, zda se bude hrát. Rozhodnutí leží na organizaci Blues.
    Jay Bouwmeester zkolaboval a není jisté, jestli se bude hrát
     
    Hokejisté obou týmů míří do kabin a není jisté, zda bude dnešní zápas pokračovat. Zápas je přerušen a čekáme na podrobnější informace.
    12:10 Hostující Jay Bouwmeester nyní z ničeho nic zkolaboval
     
    12:10
    Jeden z hráčů na střídačce St. Louis zkolaboval a na ledové ploše jsou nosítka. Hokejistou, který je nyní v péči lékařů je zřejmě Jay Bouwmeester.
    07:17 Ivan BARBAŠEV - 1:1
     
    07:17
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    IVAN BARBAŠEV si najel v mezikruží na pěknou krátkou kolmou přihrávku od Jordana Kyroua a nádhernou střelou zápěstím z blízkosti vymetl levý horní roh brány! Asistence: Jordan Kyrou.
    05:29 Adam HENRIQUE - 1:0
     
    05:29
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hampus Lindholm nahodil puk z vrcholu levého kruhu před bránu Blues, kde se od hole ADAMA HENRIQUEA odrazil vedle pravého betonu Jakea Allena k přední levé tyči brány! Brankář Blues se přesouval na opačnou stranu a na změnu směru puku už neměl šanci zareagovat. Domácí vedou. Asistence: Hampus Lindholm a Josh Manson.
    03:13 Domácí Devin Shore orazítkoval střelou z úhlu obě tyče!
     
    03:13
    Devin Shore teď mohl skórovat na levém křídle z úhlu, jenže puk se od přední levé tyče odrazil do vzdálenější pravé a poté ven! Poté na vrcholu mezikruží vypálil Rickard Rakell a Jake Allen puk vleže zmrazil pod lapačkou. Domácí málem vedli.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 6. Henrique (Lindholm H., Manson), 34. Hakanpää (Henrique) – 8. Barbašev (Kyrou J.), 17. Pietrangelo (B. Schenn, R. O'Reilly), 38. Sanford (R. O'Reilly, Blais), 59. Pietrangelo (Faulk)


    Anaheim Ducks: Stolarz (R. Miller) – Ja. Larsson, Del Zotto, Irwin, Manson (A), Djoos, Hakanpää – Milano, Getzlaf (C), Heinen – Rakell, Henrique, Silfverberg (A) – Jones, Steel, Sherwood – Deslauriers, Backes, Rowney.
    St. Louis Blues: Allen (Binnington) – Bortuzzo, Pietrangelo (C), Scandella, Parayko, Dunn, Faulk – Schwartz, B. Schenn, Blais – Sanford, R. O'Reilly, Perron – Steen (A), Thomas, Bozak – MacEachern, Sundqvist, Barbašev.

    Rozhodčí: Walsh, Luxmore – Tobias, MacPherson
    bahis siteleri