Vltavín – Slavia B 0:0 (odl.) | Benešov – Štěchovice 0:0 (odl.) | Domažlice – Písek 0:0 (odl.)
odloženo
TJ Jiskra Domažlice
0:0 (-:-)
FC Písek
Sobota 14.03.2020, 14:30 • Stadion Střelnice, Domažlice • Česká fotbalová liga (A) • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ligové České Budějovice vyřídily pro jaro hostování v Písku útočníkovi Romanu Wermkemu. Ten odehrál loni za Dynamo dvacet zápasů, ve kterých jednou skóroval. Podzim strávil na hostování v barvách Sokolova. Ten se momentálně pere o záchranu ve FNL. (18:40:26)
     
    Za hosty nastupuje Filip Vacovský, který prošel mládeží Viktorie Plzeň. První zápas odchytal Jan Satrapa, který kdysi hrál za dnes divizní Čížovou.

    Co se týče jmen na domácí soupisce, tak jiskře se vrátil před startem jara Martin Rychnovský, z Plzně zamířil na Chodsko Denis Plecitý a hostování v divizním Mýtě skončilo Danielu Skopovému.
     
    Písek si nevede vůbec špatně a v tabulce České fotbalové okupuje třetí pozici o bod před béčkem Plzně a se sedmibodovou ztrátou na rezervu Sparty. Hosté navíc vstoupili do jara velice dobře, když na vlastním trávníku přehráli Vltavín poměrem 5:0. Dvakrát se prosadil Tomáš Froněk, který na jih Čech přišel z Chrudimi.
     
    Domažlice jsou momentálně ve skupině A na deváté pozici, když na úvod jara prohrály s béčkem Sparty poměrem 1:3. V prvním poločase vyrovnával kapitán Mužík. Svěřenci trenéra Vaigla tak mají možnost svou ztrátu napravit. Poslední dvě podzimní klání doma prohráli, když nestačili o gól na rezervu ligové Příbrami i aktuálně vedoucí Táborsko.
     
    Vzájemné zápasy
    PIS – DOM 0:1
    DOM - PIS 5:4 po pen.
    PIS - DOM 1:0
    DOM - PIS 3:0
    PIS – DOM 1:2 po pen.
     
    Hezký den, vítejte u textové reportáže ze zápasu 17. kola České fotbalové ligy, kdy se v rámci skupiny A utkají Domažlice a Písek. Začínáme ve 14:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Vít Muzikář


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Jiskra Domažlice. Více informací zde.

    Branky:


    TJ Jiskra Domažlice:
    FC Písek:

    Diváci: Hráno bez diváků
    bahis siteleri