Česko – Kanada 4:2 (kon.)
konec
Česko
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
Kanada
Pondělí 16.03.2020, 10:00Mistrovství světa 1996 • Finále
Partner:
    59:54 Jiří KUČERA - 4:2
     
    59:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je hotovo! Češi ovládnou světový šampionát! Kanaďané se rozhodli pro hru bez brankáře a to se jim vymstilo! JIŘÍ KUČERA tuto situaci využil a dopravil kotouč do sítě! Asistence: Robert Reichel.
    59:41 Martin PROCHÁZKA - 3:2
     
    59:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Neskutečné! Česká reprezentace se dvacet sekund před koncem základní hrací doby dostává do vedení a přibližuje se k titulu! Pavel Patera zachoval klid v útočném pásmu, našel MARTINA PROCHÁZKU, který si ještě vylepšil pozici a svižnou střelou propálil Josepha! Asistence: Pavel Patera.
    29:40 Steve THOMAS - 2:2
     
    29:40
    Kanada právě vstřelila branku!
    Je znovu vyrovnáno! Kanada dokázala rychle odpovědět na českou branku! STEVE THOMAS nabral rychlost ve středním pásmu a dělovkou od modré čáry napálil puk kolem nohy českého obránce do horního rohu!
    26:02 Robert LANG - 2:1
     
    26:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko se dostává do vedení a otáčí vývoj dnešního finále! Po tvrdém souboji v útočném pásmu se puk odrazil k Reichelovi, který našel ROBERTA LANGA a český útočník trefil parádní střelou vedení českého celku! Asistence: Robert Reichel.
    07:49 Robert LANG - 1:1
     
    07:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Kanadě vedení moc dlouho nevydrželo! Kadlec odvedl fantastickou práci ve středním pásmu, parádní přihrávkou rozjel ROBERTA LANGA, kterého sice atakoval obránce, ale Lang předvedl skvělý bekhendový blafák a uklidil puk pod břevno! Asistence: Drahomír Kadlec.
    05:29 Steve THOMAS - 0:1
     
    05:29
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada se dostává do vedení! Zámořský celek dokázal překonat obranu českého celku. Perreault poslal přihrávku do útočného pásma, na kterou si sjel STEVE THOMAS a krásnou střelou zápěstím nedal Turkovi šanci! Asistence: Yannick Perreault.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 8. Lang (Kadlec), 27. Lang (Reichel), 60. Procházka (Patera), 60. Kučera (Reichel) – 6. Thomas (Perreault), 30. Thomas


    Česko: Turek (Čechmánek) – Kaberle, Kadlec, Neckář, Stavjaňa, Sýkora, Veber, Vykoukal – Bonk, Bělohlav, Výborný – Patera, Procházka, Vejvoda, Kučera, Lang, Reichel, Kysela, Meluzín, Ujčík
    Kanada: Joseph (Verner) – Wesley, Galley, Mayer, Sydor, Bodger, Duchesne, Richardson – Jomphe, Cassels, Friesen, McAmmond, Dawe, Thomas, Kariya, Ferraro, Green, Perreault, Matsos, May, Buchberger

    Rozhodčí: Muller – Rautavuori, Ronnmark

    Diváci: 9500
    bahis siteleri