Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 3:2 (1:1), 2:3p (0:1), 3:4p (1:3) (kon.) | Trmal (SLO) – Bartošák (ZLN) 3:0 (0:0), 4:3 (1:1) (kon.)
Beneš (OLO) – Číž (OVA) 4:3 (3:1), 1:2 (1:1), 1:4 (0:1) (kon.) | Žitný (TEP) – Kopic (PLZ) 0:1p (0:0), 3:1 (2:1), 0:1p (0:0) (kon.)
konec
Knejzlík (LIB) – Železník (OPA)

3:2 (1:1), 2:3p (0:1), 3:4p (1:3)

Středa 22.04.2020, 17:00FIFA 20: Datart e:LIGA Challenge • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 17:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! V době pandemie koronaviru došlo k přerušení prakticky veškerého sportovního dění na této planetě. Hráči ligových celků však měří své síly u populární videohry FIFA 20. Vítěz celého turnaje bude moci rozhodnout, kam poputuje příspěvek 100 000 Kč, který věnuje Ligová fotbalová asociace ze svého nadačního fondu Zelený život na podporu aktuálního boje proti koronaviru.
     
    V úvodním čtvrtfinálovém souboji nás čeká opravdová lahůdka. Podíváme se totiž na souboj Karla Knejzlíka ze Slovanu Liberec a Lukáše Železníka z Opavy. Liberecký Knejzlík je po základních skupinách jediným hráčem, který neztratil ani bod. Právě tato statistika jej pasuje do role největšího favorita celého turnaje. Své soupeře přehrál rozdílem parníku a zapsal si skóre 29:3. Proti němu dnes ale bude stát Lukáš Železník, který má hru FIFA ve velké oblibě a účastní se různých turnajů. Železník si zajistil postup ze skupiny A, kde obsadil druhé místo za Matoušem Trmalem ze Slovácka.
     
    Play-off turnaje se bude hrát s délkou poločasu šest minut. Hraje se v 85rated kickoff modu, který zajistí regulérnost utkání. V případě remízy se po devadesáti minutách pokračuje klasickým formátem prodloužení 2x15 minut bez zlatého gólů. V případě, že o vítězi nerozhodne ani prodloužení, přijde na řadu penaltový rozstřel.
     
    Ještě připomenu, že play-off se hraje systémem na dva vítězné zápasy.
     
    V prvním čtvrtfinále se představí Karel Knejzlík ze Slovanu Liberec, který bude hrát za Chelsea, zatímco Lukáš Železník z Opavy zvolil Juventus, který ve hře FIFA 20 vystupuje jako Piemonte Calcio.
     
    První čtvtfinálový duel právě odstartoval!
     
    17:01
    Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 1:0

    Karel Knejzlík rozjel první utkání v opravdu velkém stylu. Hned ve třetí minutě se dostal do pokutového území a po zasekávačce otevřel skóre.
     
    17:03
    Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 1:1

    Lukáš Železník se ale nenechal zaskočit a bleskově dokázal vyrovnat. Hned ve třinácté minutě předvedl rychlou akci a po přechodu do velkého vápna srovnal Cuadradem.
     
    17:06
    Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 1:1

    Po půlhodině úvodního duelu stále platí vyrovnaný stav 1:1. Lukáš Železník po vstřelení vyrovnávací branky převzal aktivitu a je o něco nebezpečnější.
     
    17:07
    Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 1:1

    První poločas úvodního čtvrtfinálového duelu je u konce. Železník v závěru hrozil Ronaldem, ale akci zhatil ofsajd. Po prvním půli tak platí stav 1:1.
     
    17:11
    Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 1:1

    Karel Knejzlík si po hodině hry vypracoval obrovskou šanci, jenže obraně Lukáše Źelezníka se zakončení z blízkosti malého vápna podařilo zablokovat.
     
    17:12
    Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 1:2

    Lukáš Železník dokonal krátce před koncem úvodního duelu obrat. Opavský hráč využil krásnou kolmici mezi obránce a dostává se do vedení 2:1.
     
    17:14
    Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 2:2

    Lukáš Železník udělal obrovskou chybu při rozehrávce brankářem, namazal Knejzlíkovi míč před prázdnou branku a liberecký hráč darovanou možnost využil.
     
    17:17
    Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 3:2

    Karel Knejzlík dokázal udeřit v nastavení, kdy sehrál krásnou akci po pravé straně, předal míč Giroudovi, který zajistil libereckému hráči první výhru.
     
    17:18
    Jelikož se čtvrtfinále hraje systémem na dva vítězné zápasy, budeme ihned pokračovat druhým utkáním mezi Karlem Knejzlíkem ze Slovanu Liberec a Lukášem Železníkem z Opavy.
     
    17:29
    Oba hráči už jsou připraveni sehrát druhé čtvrtfinálové utkání. Lukáš Železní opět vybral Piemonte Calcio, které ve hře FIFA 20 představuje Juventus, zatímco Karel Knejzlík hraje ze Chelsea. Všichni hráči mají stejný rating 85.
     
    17:32
    Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 0:0

    Knejzlík je aktivnější také v úvodu druhého zápasu. Zatím se dostal k jediné střele, kterou dokázal Železník zablokovat. Úvod druhého utkání je ale mnohem opatrnější.
     
    17:34
    Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 0:1

    Železník přestál obrovskou šanci svého soupeře, okamžitě otočil hru a dlouhou přihrávkou vyslal do šance Dybalu, který poslal opavského hráče do vedení.
     
    17:37
    Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 0:1

    První poločas druhého zápasu se mnohem lépe povedl Lukáši Železníkovi, který dokázal překonat brankáře soupeře a vede 1:0. Železník tak ještě bojuje o zdramatizování tohoto čtvrtfinále.
     
    17:41
    Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 0:2

    Lukáš Železník si opravdu chce vybojovat třetí rozhodující utkání. Opavský hráč zahrával rohový kop, po kterém dokázal udeřit Cristiano Ronaldo.
     
    17:42
    Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 1:2

    Favorizovaný Karel Knejzlík dokázal bleskově odpovědět. Hned po výkopu se liberecký hráč vydal vpřed, využil prostor na hranici velkého vápna a snížil na 1:2.
     
    17:45
    Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 2:2

    Karel Knejzlík změnil před koncem taktiku, poslal na hřiště hodně ofenzivní sestavu a to se mu vyplatilo. Deset minut před koncem druhého utkání liberecký hráč vyrovnává na 2:2.
     
    17:48
    Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 2:2

    Karel Knejzlík si v závěru utkání dokázal vypracovat několik slibných možností, jenže třetí branku už nepřidal. Po devadesáti minutách tak platí stav 2:2. O vítězi tak rozhodne prodloužení nebo následný penaltový rozstřel.
     
    17:52
    Pozor! Sice se mělo pokračovat klasickým prodloužením a případným penaltovým rozstřelem, ale nakonec o vítězi druhého utkání rozhodne zlatý gól!
     
    17:53
    Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 2:3 po prodl.

    Lukáš Železník udeřil hned v úvodu prodloužení, vyrovnává stav čtvrtfinále na 1:1 na zápasy. O postupujím tak rozhodne až třetí duel!
     
    17:56
    Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 0:0

    Karel Knejzlík měl hned v úvodu rozhodujícího utkání k dispozici pokutový kop, ale Železník zůstal s brankářem stát a penaltu zlikvidoval!
     
    17:58
    Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 0:1

    Lukáš Železník nejprve přestál penaltu a sám se dostává do vedení. Opavský fotbalista předvedl krásnou zasekávačku s Cristianem Ronaldem a střelou o tyč se ujímá vedení.
     
    18:00
    Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 0:2

    Po půlhodině rozhodujícího utkání odskakuje Lukáš Železník na rozdíl dvou branek. Opavský útočník znovu našel Ronalda, který podruhé v utkání udeřil.
     
    18:01
    Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 1:2

    Liberecký Knejzlík ale nesložil zbraně a okamžitě se mu podařilo snížit. Liberecký fotbalista předvedl bleskovou akci po levé straně a střelou z hranice velkého vápna se dostal zpátky do utkání.
     
    18:03
    Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 1:3

    Lukáš Železník v samotném závěru prvního poločasu odskakuje na rozdíl dvou branek. Opavský hráč znovu nechal zakončit Ronalda, který zkompletoval hattrick.
     
    18:05
    Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 2:3

    Karel Knejzlík prožívá fantastický vstup do druhého poločasu rozhodujícího utkání. Po rychlé akci našel volného hráče na malém vápně a bez problémů udeřil.
     
    18:07
    Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 2:3

    Knejzlík měl dvacet minut před koncem obrovskou šanci na vyrovnání, když pálil ze značky pokutového kopu, ale střelu umístil vysoko nad břevno.
     
    18:12
    Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 3:3

    Karel Knejzlík opět dokázal v závěru utkání vyrovnat a zajistil divákům dramatický závěr! Liberecký hráč opět udeřil po akci z pravého křídla.
     
    18:14
    Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 3:3

    Hned první čtvrtfinálová dvojice si pro nás připravila neskutečné drama! Rozhodující duel skončil po devadesáti minutách výsledkem 3:3 a o vítězi rozhodne až prodloužení hrané formátem zlatého gólu!
     
    18:18
    Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 3:4 po prodl.

    Je rozhodnuto! Lukáš Železník v prodloužení dokonal překvapení a postupuje do semifinále! Železník opět vybídl Ronalda, který opavskému hráči zajistil triumf!
     
    18:18
    První čtvrtfinále je u konce!
     
    18:19
    Prvním postupujícím ze čtvrtfinále je opavský Lukáš Železník. Úvodní utkání si sice nechal utéct brankou v nastaveném čase, zbývající dva duely už ale dokráčely až do prodloužení, ve kterém byl opavský hráč o něco lepší a zajistil si postup. Favorizovaný Karel Knejzlík ze Slovanu Liberec tak po krasojízdě v základní skupině končí hned ve čtvrtfinále! (18:19:55)

    Tomáš Kubečka

    bahis siteleri