Belgie – Německo 1:2 (kon.)
konec
Belgie
1:2 (0:1)
Německo
Úterý 12.05.2020, 14:00 • Stadio Olimpico, Řím • Mistrovství Evropy 1980 • Finále
    88. Horst HRUBESCH - 1:2
     
    88
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečné, jelikož Německo těsně před koncem utkání dává gól a vede tak 2:1! Centr z rohového kopu poslal do vápna Karl-Heinz Rummenigge a následnou hlavičkou prostřelil brankáře HORST HRUBESCH, který si tak připisuje už druhou branku v tomto finále! Asistence: Rummenigge.
    75. René VANDEREYCKEN - 1:1
     
    75
    Belgie právě vstřelila branku!
    K pokutovému kopu se postavil RENÉ VANDEREYCKEN, který následně vystřelil do pravé části branky, zatímco gólman Schumacher šel na druhou stranu a Belgie tak srovnává stav tohoto finále na 1:1!
    10. Horst HRUBESCH - 0:1
     
    10
    Německo právě vstřelilo branku!
    A máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Bernd Schuster si narazil míč ve středu hrací plochy se spoluhráčem a posléze skvělým lobem našel za obranou HORSTA HRUBESCHE, který si prsy zpracoval míč a následně z první vypálil přízemní ránu, na kterou Pfaff nedosáhl. Asistence: Schuster.

    Michal Raška

    Branky: 75. Vandereycken (pen.) – 10. Hrubesch, 88. Hrubesch

    Karty:   35. Millecamps (BEL), 55. Vandereycken (BEL), 89. Elst (BEL) – 59. Förster (GER)


    Belgie: Pfaff – Gerets, Meeuws, Millecamps, Renquin – Cools (C), Van Moer, Vandereycken, Mommens – Van der Elst, Ceulemans
    Německo: Schumacher – Kaltz, Dietz (C), Stielike, Förster, Briegel (55. Cullmann) – Schuster, Müller – Rummenigge – Hrubesch, Allofs

    Rozhodčí: Nicolae Rainea
    bahis siteleri