UFC
Jim Miller - Roosevelt Roberts Miller (kon.) | Belal Muhammad - Lyman Good Muhammad (kon.)
Raquel Penningtonová - Marion Reneauová Penningtonová (kon.) | Josh Emmett - Shane Burgos Emmett (kon.)
Curtis Blaydes - Alexander Volkov Blaydes (kon.)
konec
Curtis Blaydes - Alexander Volkov

Blaydes

Neděle 21.06.2020, 04:38UFC
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: C. Blaydes (na body) (05:09:08)
     
    Hlavní zápas je minulostí, nakonec vyzněl ve prospěch Curtise Blaydese. Ten předvedl školu takedownů, na které najel už v úvodu zápasu. Volkov si s nimi během tohoto zápasu moc nevěděl rady, tento duel se tak víceméně rozhodl na zemi, kde byl Blaydes mnohem lepší a aktivnější. Volkov toho dnes moc nepředvedl, vlastně ani neměl moc prostoru. Jeho soupeř ho totiž nepustil k ničemu závratnějšímu, Volkov tak nezvolil zrovna dobrou taktiku.
     
    Konec zápasu.
     
    04:15
    Blaydesovi se navíc povedlo Volkova podrazit na zem, což bude dost možná to poslední, co dnes uvidíme. Volkov se zřejmě nestačí postavit zpět na nohy.
     
    03:36
    Blaydes to v koncovce utkání dělá zkušeně, snaží se svého protivníka držet na pletivu. Volkov se tak nemůže dostat k nějakým zásadnějším úderům.
     
    02:55
    Alexander Volkov se přeci jenom postavil zpět na nohy, jenomže současně čelí dalšímu pokusu o takedown. Blaydesovi ale značně ubývají síly.
     
    02:11
    Curtis Blaydes se však zničehonic pověsil na jeho záda, což by klidně mohlo přinést nějakou submisi. Volkov s tím počítá a hlídá si postavení své brady.
     
    01:40
    A to se mu nakonec povedlo, což by mohlo být zásadní. Volkov však není v úplně špatné pozici, je zády k pletivu, brzo by tak mohl vstát zpět na nohy.
     
    01:22
    Dobrý kop v podání Volkova, kterému se povedlo zasáhnout v pravý moment. Curtis Blaydes hledá recept, potřeboval by přejít zpět na zem.
     
    00:47
    Curtis Blaydes se možná trochu překvapivě nesnaží poslat duel na zem, což vyhovuje spíše jeho soupeři. Volkov se tak může chytit nějakou kombinací.
     
    00:10
    Jen pro připomenutí. Ke konci předchozího kola se povedl takedown také Volkovovi, který dost možná překvapil naprosto všechny. Nyní ale musí zabrat.
     
    Začalo 5. kolo
     
    Skončilo 4. kolo
     
    04:33
    Blíží se konec čtvrtého kola, sudí Dean ještě postavil duel zpět do postoje.
     
    04:00
    Blaydesovi se ovšem daří pracovat v guardu, zároveň se Volkov snažil z obranného postavení útočit lokty, avšak ty mají opravdu hodně krátký rozptyl.
     
    03:11
    Sudí Dean opět vyžaduje větší aktivitu od Blaydese, který se nemůže dostat do lepší pozice. Volkov se snaží udělat vše pro to, aby se dostal zpět do postoje.
     
    02:20
    Curtis Blaydes po zhruba minutě poslal duel zpět na zem, navíc se nacházíme ve středu oktagonu. Volkov tak bude muset investovat hodně sil.
     
    01:48
    Chvilkový postoj, po kterém jsme přešli k pletivu, kde jsme sledovali chvilkový klinč. V něm jsme neviděli nic zásadního, Volkov však musí výrazně zabrat.
     
    01:11
    Curtis Blaydes stále visí na zádech svého soupeře, jenomže se mu nedaří poslat Volkova zpět na zem. Druhý jmenovaný konečně prokazuje dobrou obranu.
     
    00:33
    Další z mnoha takedownu byl k vidění o několik vteřinek později. Situace na zemi však netrvala zrovna moc dlouho, Volkov se totiž dokázal postavit.

    David Suchý

    bahis siteleri