UFC
Jim Miller - Roosevelt Roberts Miller (kon.) | Belal Muhammad - Lyman Good Muhammad (kon.)
Raquel Penningtonová - Marion Reneauová Penningtonová (kon.) | Josh Emmett - Shane Burgos Emmett (kon.)
Curtis Blaydes - Alexander Volkov Blaydes (kon.)
konec
Raquel Penningtonová - Marion Reneauová

Penningtonová

Neděle 21.06.2020, 03:18UFC
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: R: Penningtonová (na body) (03:40:04)
     
    Ženský zápas nabídl celkem atraktivní pojetí boje, ve kterém měla navrch Raquel Penningtonová, která tak po zásluze vítězí. Penningtonová byla v tomto duelu mnohem přesnější, živější a také aktivnější. Zejména u pletiva si připadala jako doma, v této pozici totiž volila sérii kolen, což soupeřce rozhodně nechutnalo. Reneauová ovšem předvedla dobrý výkon, zejména její obrana byla naprosto fantastická, avšak na výhru to nakonec stačit nemohlo.
     
    Konec zápasu.
     
    04:22
    Atraktivní pojetí boje v koncovce, kdy se Reneauová pokusila soupeřku zaskočit pokusem o takedown. Penningtonová si s tím poradila, tento zápas by si tak měla pohlídat.
     
    03:33
    Nic světoborného z toho nakonec nebylo, Reneauová se sice dokázala ubránit, sama by ale potřebovala v koncovce hodněkrát dobře trefovat.
     
    03:10
    Bylo tomu skutečně tak. Penningtonová však nastoupila k finální kombinaci, jenomže útočila pouze do krytu. Poté se rozhodla pro nečekaný takedown.
     
    02:26
    Reneauová v posledních vteřinách nedokáže nic moc trefovat, navíc sama často schytává. Nyní se dostala do nepříjemné pozice u pletiva, zřejmě to ale zvládne.
     
    01:48
    Penningtonová se navíc v tomto duelu daří kolena, což její soupeřka pocítila nejednou. I tentokráte sledujeme klinč, který je veden poblíž pletiva.
     
    01:26
    Po dalším klinči jsme se dostali zpět do středu oktagonu, kde se zatím více daří Penningtonové. Ta před malým momentem rozjela kulomet dobrých úderů.
     
    00:40
    Reneauová se navíc odhodlala k dalšímu pokusu o takedown, který zatím nebyl dotažen. Její soupeřka chytře poklekla na zem, což jí dává prostor k doplnění sil.
     
    00:15
    Obě zápasnice se v úvodu třetího kola prezentují dobrou fyzičkou. Zároveň se jim povedlo několikrát dobře trefit, zásadnější úder to ale nepřineslo.
     
    Začalo 3. kolo
     
    Skončilo 2. kolo
     
    04:11
    Reneuaové se nakonec povedlo vstát, což Penningtonová využila k rychlému nástupu, přičemž se jí povedlo jednou trefit. V tuto chvíli sledujeme další klinč.
     
    03:24
    Penningtonová se však rychle postavila, načež se jí povedlo situaci zvrátit. Najednou se do problémů dostala Reneuaová, která je stále na zádech.
     
    02:58
    Další výměna kolen, což je na pořadu dne během poslední minuty. Penningtonová se přesto dostala na zem, Reneauové se povedl single leg takedown.
     
    02:21
    Bitva u pletiva zatím nepřináší nic zásadního, ani pokus o první takedown. Aktivněji se však jeví Penningtonová, která to neustále zkouší koleny.
     
    01:47
    Penningtonová dobře nastoupila, přičemž se sama několikrát dokázala trefit na patřičné místo. Mezitím se jí povedlo uhnout ataku své soupeřky.
     
    01:12
    Penningtonová tak dostala prostor k rozchození předchozího úderu, jednalo se o úder přímo do intimní oblasti. Po několika desítek vteřin pokračujeme.
     
    00:47
    Duel byl opět svázán u pletiva, kde se Penningtonové povedlo několik dobrých koleno přímo na břicho soupeřky. Reneauová navíc zasáhla protivnici mezi nohy.

    David Suchý

    Smith
    bahis siteleri