UFC
Jim Miller - Roosevelt Roberts Miller (kon.) | Belal Muhammad - Lyman Good Muhammad (kon.)
Raquel Penningtonová - Marion Reneauová Penningtonová (kon.) | Josh Emmett - Shane Burgos Emmett (kon.)
Curtis Blaydes - Alexander Volkov Blaydes (kon.)
konec
Belal Muhammad - Lyman Good

Muhammad

Neděle 21.06.2020, 02:41UFC
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: B. Muhammad (na body – jednomyslně) (03:00:54)
     
    Druhý zápas hlavní karty byl hodně atraktivní, nicméně také dost vyrovnaný. Nakonec se z vítězství raduje Belal Muhammad, jenž byl výrazně aktivnější v prvních dvou kolech. V tom posledním měl Muhammad menší problémy, avšak z nich se dostal fantastickým způsobem. Navíc jsme se dočkali řady hezkých momentů, Good dnes nepředvedl vůbec špatný výkon, k vítězství určitě moc nescházelo.
     
    Konec zápasu.
     
    04:30
    Muhammad dostal soupeře zpět na zem, načež se snažil najít prostor k submisi. Lyman Good zřejmě přečká koncovka tohoto kola.
     
    03:50
    Belal Muhammad si u pletiva chystal další takedown, avšak ten si rychle rozmyslel. Naopak jsme se vrátili zpět do středu oktagonu, kde zřejmě zůstaneme.
     
    03:15
    Dobré výměny názorů, divákům u televizních obrazovek se musí toto kolo líbit. Muhammad navíc na chvíli přešel na zem, Good však rychle vstal zpět.
     
    02:48
    Dobré údery na spodek Muhammada, to by mohla být cesta za vítězstvím. Good má v koncovce zápasu mnohem více sil, stačí to jen zúročit.
     
    02:12
    Chvilkový klinč u pletiva nakonec nepřinesl nic zajímavého. Další klinč byl k vidění přímo ve středu oktagonu, kde Belal Muhammad promáhl pravým loktem.
     
    01:48
    Good však vycítil šanci na ukončení zápasu, jenomže při svém útoku sám dost inkasuje. Průběh třetího kola přináší velice atraktivní podívanou.
     
    01:09
    Muhammad se dostal z těžké pozice, navíc se pokoušel o single leg takedown, který mu nevyšel. Lyman Good totiž předvedl velice dobrou obranu.
     
    00:50
    Útok na nohu v podání Lymana Gooda, který se zřejmě snaží svého protivníka trochu zmást. Záhy vyprodukoval dobrou zadní, díky které posadil Muhammada na zadek.
     
    00:15
    Goodova aktivita v úvodu třetího kola je patřičná. Také Belal Muhammad nastoupil celkem dost aktivně, jeden z jeho kopů dokázal soupeř rychle vykrýt.
     
    Začalo 3. kolo
     
    Skončilo 2. kolo
     
    04:26
    Pokus o spinning backfist nebyl v podání Muhammada patřičně rychlý.
     
    04:05
    Snad první low kick tohoto zápasu vyprodukoval Belal Muhammad, který trefil nepříjemně. Pro Gooda to znamenalo snahu o rychlý nástup, jeho soupeř však včas uhnul.
     
    03:15
    Tvrdý round kick z ústupu v podání Gooda. Ten se poté pokusil útočit levou přední, jenomže s touto myšlenkou byl hodně pomalý, což Muhammad pocítil.
     
    02:55
    Muhammad se pokusil o rychlou kombinaci, rychle s krytem zafungoval také Good. Krátce poté jsme se dostali do přestřelky, která je ovšem minulostí.
     
    02:22
    Série krátkých úderů nebyla špatná, nicméně Belal Muhammad je v tomto duelu zatím přesnější. Další z jeho kopů měl pro změnu mířit na hlavu.
     
    01:58
    Sudí musel přerušit tento duel, zřejmě se jednalo o jeden z úderů, který mířil do zakázané oblasti.

    David Suchý

    bahis siteleri