Barcelona – Ath. Bilbao 1:0 (kon.) | Alavés – Osasuna 0:1 (kon.) | Real Sociedad – Celta Vigo 0:1 (kon.)
Real Madrid – Mallorca 2:0 (kon.)
konec
Real Madrid
2:0 (1:0)
RCD Mallorca
Středa 24.06.2020, 22:00 • Venue Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid • Španělská LaLiga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Kubo trápí Real a hraje výborný zápas, nyní po faulu zezadu na skvělého Japonce vidí Kroos (Real) žlutou kartu. Je to druhý hráč, který za svůj nedovolený zákrok na Kuba byl karetně potrestaný.
     
    80
    Za podkopnutí Kuba tahá hlavní rozhodčí žlutou kartu pro Mendyho (Real).
     
    46
    Modrič (Real) se zlobí, ale sudí Melero mu ukazuje, že použil loket při bránění Febase, ten se drží za obličej. Modrič si prohlédl žlutou kartu.
     
    35
    Ramos (Real) vystoupil a trefil zezadu do pravé nohy Budimira. Žlutá karta pro velkého sběratele karetních trestů je na světě.
     
    21
    Samozřejmě, že přišly hostující protesty a sudí udělil žlutou kartu někomu ze střídajících hráčů, kteří dnes sedí na tribuně a mají dodržovat dvoumetrové rozestupy.
     
    8
    Budimir vyfasoval žlutou kartu, kdy při hlavičkovém souboji s Varanem zasáhl levou rukou jmenovaného francouzského obránce do obličeje. To je docela nepříjemnost. Hned v deváté minutě žlutá karta proti Realu Madrid... Ačkoliv je Budimir útočníkem...

    Vít Muzikář

    Branky: 19. Vinícius Júnior (Modrić), 56. Ramos

    Karty:   35. Ramos (REA), 46. Modrić (REA), 80. F. Mendy (REA), 87. Kroos (REA) – 8. Budimir (MLR), 21. Señé (MLR)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 18:11.
    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos (C), F. Mendy – Valverde, Modrić (71. Asensio) – Bale (71. Isco), E. Hazard (62. Kroos), Vinícius Júnior (83. M. Díaz) – Benzema (83. B. Díaz).
    Náhradníci: Aréola, Altube – Militao, James Rodríguez, Asensio, B. Díaz, Hernandez, Isco, Kroos, Marcelo, M. Díaz, Rodrygo.

    RCD Mallorca: Reina (C) – Valjent (61. Gámez), Raíllo, Sedlar – Pozo, Baba Mohammed (83. Romero), Febas (61. Sevilla), Lago Junior (70. Salibur) – Rodríguez, Kubo – Budimir (61. Cucho Hernández).
    Náhradníci: Parera – Campos, Prats, Salibur, Chavarría, Romero, Sastre, Cucho Hernández, Señé, Trajkovski, Sevilla, Gámez.

    Rozhodčí: Melero – Torre, Martínez
    bahis siteleri