Barcelona – Ath. Bilbao 1:0 (kon.) | Alavés – Osasuna 0:1 (kon.) | Real Sociedad – Celta Vigo 0:1 (kon.)
Real Madrid – Mallorca 2:0 (kon.)
konec
Real Madrid
2:0 (1:0)
RCD Mallorca
Středa 24.06.2020, 22:00 • Venue Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid • Španělská LaLiga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    56
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    A SERGIO RAMOS také tak učinil! Zatočil balón pravačkou přes čtyři hostující hráče ve zdi a rozvlnil prostor u levé tyče ze svého pohledu. Real má nakročeno ke třem bodům. Vede 2:0 a jelikož to není o poločase, tak to vypadá na plný bodový zisk pro domácí mužstvo.
     
    19
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Mallorca chtěla, aby se ve středovém kruhu pískal zákrok vracejícího se Carvajala na Daniho Rodrígueze. Rozhodčí Melero do hry nezasáhl! Nechal ji pokračovat...

    Real směřoval do protiútoku a Modrič periferně viděl, že mu do levé poloviny vápna nabíhá VINICÍUS JUNIOR, takže mu předal balón přes Balea. Ten stál pro změnu na hranici ofsajdu, ale evidentně nikoliv v něm. Hru totiž ovlivnil a pokud by stál v ofsajdu, tak by se (alespoň podle pravidel) musel gól odvolat. VINCÍUS JUNIOR tak skóroval pod břevno a Real vede 1:0.

    Vít Muzikář

    Branky: 19. Vinícius Júnior (Modrić), 56. Ramos

    Karty:   35. Ramos (REA), 46. Modrić (REA), 80. F. Mendy (REA), 87. Kroos (REA) – 8. Budimir (MLR), 21. Señé (MLR)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 18:11.
    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos (C), F. Mendy – Valverde, Modrić (71. Asensio) – Bale (71. Isco), E. Hazard (62. Kroos), Vinícius Júnior (83. M. Díaz) – Benzema (83. B. Díaz).
    Náhradníci: Aréola, Altube – Militao, James Rodríguez, Asensio, B. Díaz, Hernandez, Isco, Kroos, Marcelo, M. Díaz, Rodrygo.

    RCD Mallorca: Reina (C) – Valjent (61. Gámez), Raíllo, Sedlar – Pozo, Baba Mohammed (83. Romero), Febas (61. Sevilla), Lago Junior (70. Salibur) – Rodríguez, Kubo – Budimir (61. Cucho Hernández).
    Náhradníci: Parera – Campos, Prats, Salibur, Chavarría, Romero, Sastre, Cucho Hernández, Señé, Trajkovski, Sevilla, Gámez.

    Rozhodčí: Melero – Torre, Martínez
    bahis siteleri