Šaľa – Zlaté Moravce 2:1 (kon.)
konec
FK Slovan Duslo Šaľa
2:1 (0:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Úterý 21.07.2020, 18:00Přípravný zápas
     
    Druhý polča tohto prípravného stretnutia už ponúkol presné zásahy. ViOn sa ujal vedenia v 73. minúte a vyzeralo to, že favorit zápasu napokon svojhu úlohu naplní. Šaľa však fantasticky zvládla záverečnú časť, strelila dva góly a stáva sa tak víťazom tohto prípravného zápasu, keď zdolala fortunaligistu 2:1! Zápas mal počas celého svojho trvania typické črty prípravy, ale určite domácich toto víťazstvo teší.

    Ďakujem za pozornosť, prajem pekný zvyšok večera. (19:48:57)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    89
    Zatiaľ to teda vyzerá, že Šaľa sa postará o veľké prekvapenie v tomto prípravnom zápase.
     
    88
    Riadny hrací čas tohto zápasu sa čoskoro naplní. Šaľa drží hru ďaleko od svojej brány.
     
    87
    Aj keď sa fortunaligista stále tlačí smerom dopredu, domáci sa bránia úspešne a nechcú pustiť z rúk víťazstvo.
     
    86
    ViOn tak stratil svoje vedenie a musí doťahovať náskok súpera. Veľa času však už nemá.
     
    85
    Šaľa dala gól!

    Šaľa dáva svoj druhý gól v tomto zápase a črtá sa nám tak veľké prekvapenie! Domáci vyrazili do rýchleho brejku, skvelú prihrávku za obranu súpera si prevzal MICHAL HUDÁK a svoj únik na bránu premenil na gól – 2:1!
     
    84
    Nebezpečná prihrávka smerovala pred bránkovú čiaru domácich, loptu na poslednú chvíľu upratal do bezpečia jeden z vracajúcich sa hráčov Šale!
     
    83
    Sledovali sme zaujímavý center do pokutového územia ViOnu, ale výborne zasiahla obrana hostí a loptu hlavou upratala do bezpečia.
     
    82
    Šaľa tak zatiaľ remizuje z fortunaligistom zo Zlatých Moraviec! Uvidíme, čo nám ešte ponúknu zvyšné minúty tohto stretnutia.
     
    81
    V tábore domácich sa ešte realizovali potrebné striedania a dostávame sa do záverečnej časti tohto prípravného zápasu.
     
    80
    Šaľa dala gól!

    Je vyrovnané! Tak predsa len aj domáci v tomto zápase skórujú, keď zachytili nepresnú rozohrávku súpera, následne sa v pokutovom území výborne zorientoval HLAVATOVIĆ a dopravil loptu do siete – 1:1!
     
    79
    Hra je na malú chvíľu prerušená, znova prebehne kolektívne striedanie.
     
    78
    Na druhej strane sa črtal zaujímavý útok domácich, ale hostia zahrali výborne v obrane a súpera už do žiadnej šance nepustili.
     
    77
    Po rýchlom útočnom výpade sme sledovali zakončenie z hranice pokutového územia domácich, lopta len tesne míňa priestor brány!
     
    76
    K lopte sa však už dostáva hosťujúci celok, ktorý sa okamžite presúva na polovicu súpera.
     
    75
    Šaľa sa tak okamžite púšťa do útoku, ale stále sa jej nedarí pokoryť defenzívu fortunaligistu.
     
    74
    Na rade sú teda domáci futbalisti, ktorí musia doťahovať náskok svojho dnešného súpera.
     
    73
    Zlaté Moravce dali gól!

    Je tu otvárací gól tohto stretnutia! ViOn výborne zahral tento rohový kop, center od zástavky pristál na hlave MARTINA TÓTHA a ten loptu upratal do siete – 0:1!
     
    72
    Z priameho kopu smeruje lopta na rohový kop. ViOn svoj tlak stupňuje.
     
    71
    Je tu nedovolený zákrok domácich a tak hostia získavajú priamy kop na útočnej polovici. Šaľa sa tak musi aj naďalej brániť.
     
    70
    Teraz je dlhšie pri lopte hosťujúci celok, ale zvolil postupný prechod na útočnú polovicu.
     
    69
    Sledovali sme rýchle útočný výpady na oboch stranách, ale nič zaujímavého nám neponúkli.
     
    68
    Aj na domácej strane prebehli nejaké výmeny hráčov a tak verme, že práve tie môžu priniesť potrebné oživenie do hry.
     
    67
    Ani tento útočný výpad Zlatých Moraviec nie je úspešný, je tu len ďalší odkop od domácej brány.
     
    66
    ViOn teraz kombinuje na útočnej polovici, ale veľa priestoru na manévrovanie s loptou nemá. Domáci vysoko dostupujú svojho dnešného súpera.
     
    65
    Výsledkom útočnej snahy domáceho celku je len odkop od Hodálovej brány. Práve brankár hostí je zatiaľ hrdinom fortunaligistu, keď zneškodnil veľkú šancu súpera ešte v prvom polčase.
     
    64
    Teraz sa po dlhšej dobe do útoku dostáva domáci celok, ale aj hostia dnes predvádzajú úspešnú defenzívu.
     
    63
    Domáci odrážajú všetky útoky súpera, fortunaligista sa už dlhšiu dobu nedostal až k zakončeniu.
     
    62
    Center z priameho kopu domáci odvrátili do bezpečia. ViOn však ešte môže pokračovať vo svojej aktivite.
     
    61
    Toto je nedovolený zákrok domáceho celku a ViOn získava priamy kop zo zaujímavej pozície. Ešte pred ním prebehne početné striedanie v tábore hostí.
     
    60
    Hodina z tohto prípravného zápasu je už minulosťou. Stále čakáme na otvárací zásah, pri lopte sú momentálne hostia.
     
    59
    Šaľa navyše stále vysoko napáda súperovu rozohrávku, rozdiel dvoch lig zatiaľ nevidíme. Stále je však do konca zápasu ešte dosť času.
     
    58
    Zlaté Moravce majú počas celého stretnutia častejšie loptu na svojich kopačkách, ale to fortunaligistovi nič platné nie je.
     
    57
    Zatiaľ sme v druhom polčase nevideli žiadny zaujímavý moment. Sú tu teda typické črty prípravného zápasu, domáci držia krok s veľkým favoritom.
     
    56
    Sledovali sme rýchly brejk Zlatých Moraviec, nasledovať však bude len odkop od domácej brány.
     
    55
    Len pretiahnutý center za bránu domácich teraz vyslali hostia. Šaľa zvolila odkop od brány nakrátko a skúša niečo vymyslieť cez postupnú rozohrávku.
     
    54
    Šale sa nepodaril rýchly prechod do útoku a lopta končí za postranou čiarou. ViOn sa tak pokúsa rovnako o prechod smerom dopredu, naráža však na pevnú súperovu defenzívu.
     
    53
    Hostia sa dopustili len útočného faulu, brankár domácich už rozohráva loptu na svojich spoluhráčov v poli.
     
    52
    ViOn vhadzoval na svojej polovici ihriska a pokúša sa o postupný prechod do útoku. V druhom polčase zatiaľ čakáme na poriadnejší impulz.
     
    51
    Pokus o rýchly útočný výpad domácich zastavuje postraný rozhodca, ktorý signalizuje ofsajd. V krátkom slede sa tak k lopte opäť dostáva hosťujúci celok.
     
    50
    Útočná kombinácia domácich rezoltuje len v nevydarenú strelu zo strednej vzdialenosti, loptu má vo svojich rukaviciach brankár Hodál.
     
    49
    Postupune sa už k lopte dostáva aj domáci celok, ktorý zvolil postupný prechod na polovicu súpera. ViOn sa snaží obsadzovať stred poľa.
     
    48
    Šaľa zvládla ubrániť rohový kop, ale loptu na svojich kopačkách majú aj naďalej hostia.
     
    47
    ViOn sa rýchlo presunul na útočnú polovicu a po zrazenom prízemnom centri získava rohový kop. Šaľa sa tak v úvode druhého dejstve musí brániť.
     
    46
    Druhý polčas tohto prípravného stretnutia je už v plnom prúde, výkop mali hostia. Na oboch stranách prebehli nejaké tie výmeny hráčov.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, durhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Úvodné dejstvo tohto prípravného stretnutia je už minulosťou, napokon sme sa nedočkali presného zásahu. FK Slovan Duslo Šaľa zatiaľ drží krok s veľkým favoritom a domáci mali dokonca dve veľké šance na skórovanie, ale fortunaligistu zachránila najprv konštrukcia brány a potom brankár Hodál.

    Po krátkej pauze tak bude nasledovať druhý polčas a verme, že ten už bude aj gólový.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Oba celky ešte skúsili zakombinovať a dostať sa do útoku. Zatiaľ nám plynie nadstavený čas.
     
    44
    V závere prvého polčasu musel hosťujúci brankár Hodál predviesť výborný zákrok, aby zneškodnil loptu na bránkovej čiare! Následne si poradil aj s dorážkou súpera a zachránil tak ViOn od inkasovaného gólu!
     
    43
    Šaľa len za cenu nedovoleného zákroku zastavila útok svojho súpera. Zlaté Moravce tak rozohrávali priamy kop na útočnej polovici, lopta putuje len do rukavíc domáceho brankára.
     
    42
    Domáci futbalisti zahrávali v krátkom slede dva rohové kopy, ale ani jeden z nich neviedol k zmene skóre. ViOn sa už snaží po dlhšej dobe zaútočiť.
     
    41
    Momentálne sa do útoku dostáva Šaľa, ktorá drží loptu na svojich kopačkách a snaží sa kominovať v blízkosti pokutového územia súpera.
     
    40
    Približne päť minút zostáva do konca prvého polčasu. Šaľa je zatiaľ vyrovnaným súperovom fortunaligistovi a zatiaľ mala aj najväčšiu gólovú príležitosť.
     
    39
    V dejisku stretnutia sa spustil hustý dážď. Uvidíme, ako to ovplyvní toto stretnutie, stále čakáme na úvodný presný zásah.
     
    38
    Konštrukcia brány teraz zachránila Zlaté Moravce! Domáci rozohrali spomínaný priamy kop, brankár Hodál nedokázal vyboovať loptu a po hlavičke jedného z domácich skončila lopta na brvne!
     
    37
    Domáci futbalisti v týchto chvíľach pritlačili na favorita zápasu a po nedovolenom zákroku hráčov ViOnu získava Šaľa priamy kop z nádejnej pozície.
     
    36
    Šaľa zachytila rozohrávku súpera a vybojovala si autové vhadzovanie v tesnej blízkosti súperovho pokutového územia.
     
    35
    Nedovolený zákrok zo strany domácich a tak na útočnej polovici nijak slávne nepochodili. ViOn sa už pokúša založiť rýchly útočný výpad.
     
    34
    Zlaté Moravce teraz nebezpečne kombinovali pred pokutovým územím svojho dnešného súpera, Šaľa mala čo robiť, aby sa ubránila. Napokon to domáci zvládli a vyvážajú loptu do bezpečia.
     
    33
    No a po ďalšom útočnom výpade ViOnu bude nasledovať len odkop od domácej brány. Už dlhšiu dobu sme nič zaujímavého nevideli, zatiaľ to ma typické črty prípravného zápasu.
     
    32
    K lopte sa zakrátko dostali hostia, ale ani ich prechod do útoku nebol úspešný. Domáci získavajú autové vhadzovanie na svojej polovici ihriska.
     
    31
    Po tečovanej strele z hranice pokutového územia zahrávali Zlaté Moravce rohový kop. Šaľa sa však dokázala ubrániť a navyše vyráža do rýchleho brejku.
     
    30
    Polhodina z tohto prípravného zápasu je už minulosťou. Stále čakáme na otvárací zásah, hra je celkom vyrovnaná z oboch strán.
     
    29
    Nepresná prihrávka hostí do pokutového územia, brankár domácich si išiel pre loptu a už ju dostáva na svojich spoluhráčov v poli.
     
    28
    Ďalší nedovolený zákrok a teraz to je zo strany domáceho celku. ViOn sa snaží následne operovať na útočnej polovici a pokoriť tak súperovu defenzívu.
     
    27
    ViOn sa pokúsil o rýchly prechod do útoku, pred pokutovým územím však hostia faulovali a tak domáci brankár rozohráva loptu na svojich spoluhráčov.
     
    26
    Po faule zahrávala Šaľa priamy kop na útočnej polovici. Domáci futbalisti to skúsili cez rozohrávku nakrátko, po chvíli však loptu len odovzdali na kopačky súpera.
     
    25
    Zatiaľ môžme teda konštatovať, že domáci treťoligista drží krok s veľkým favoritom. Treba však dodať, že je to príprava a v nej sa vedia zrodiť aj prekvapenia.
     
    24
    Hostia si však teraz museli dať pozor v zadných radoch, ale domáci futbalisti sa už presnou kombináciou do pokutového územia neprebojovali.
     
    23
    Zakrátko domáci celok zahrával priamy kop, ale jeho výsledkom je len útočný faul. ViOn sa už snaží o prechod na útočnú polovicu.
     
    22
    Šaľa založila rýchly protiútok a zakončenie jedného z domácich futbalistov z hranice pokutového územia ide len tesne nad Hodálovu bránu!
     
    21
    Exekútorom primeho kopu bol napokon kapitán hostí Tomáš Ďubek, ale proti jeho strele výborne zasiahol brankár domáceho celku a vyslúžil si veľký potelsk z hľadiska!
     
    20
    Šaľa sa už teraz previnila nedovoleným zákrokom a po faule tak hostia získavajú priamy kop z celkom zaujímavej pozície.
     
    19
    Jeden z hráčov hostí padol v pokutovom území pri snahe o strelu, ale penalta sa nepíska. Pri lopte však ViOn zostáva aj naďalej.
     
    18
    Toto bola pekná útočná akcia domáceho celku, ale zakončenie súpera dokázali hostia pokryť. Šaľa ešte získava autové vhadzovanie v blízkosti pokutového územia súpera.
     
    17
    Futbalisti domáceho celku si teraz vyslúžili potlesk z hľadiska. Šaľa zachytila zlú rozohrávku súpera a následne domáci dokázali aj zakončiť, strela však smeruje nad bránu Hodála.
     
    16
    Domáci brankár musel včas vybehnúť zo svojej brány, čo však zvládol a tak je pri lopte skorej ako súperov hráč. Šaľa sa následne snaží upokojiť hru.
     
    15
    Čoraz častejšie majú loptu na svojich kopačkách hostia, ale momentálne sa ďalej ako po stred poľa nedostávajú. Stále čakáme na prvý vážješí moment tohto stretnutia.
     
    14
    Sledovali sme zaujímavý center na zadnú tyč domácej brány, ale defenzíva Šale včas zasiahla a už dostáva loptu do bezpečia.
     
    13
    Aj túto kombináciu súpera dokázali domáci pred svojim pokutovým územím pokryť, nepodarilo sa im však vyviesť loptu do bezpečia.
     
    12
    Toto bola len nepresná prihrávka do pokutového územia domácich, zakrátko sa však ViOn znova dostáva k lopte a pokúša sa vymyslieť niečo zaujímavé.
     
    11
    Na pozore sa teraz musel mať brankár hostí Hodál, ale slabú strelu domáceho futbalistu pohodlne kryje a už rozohráva loptu na svojich spoluhráčov.
     
    10
    Úvodná desaťminptovka v Šali je už minulosťou, zatiaľ čakáme na prvý vážnejší moment. Domáci treťoligista drží krok s favoritom zápasu.
     
    9
    Na útočnej polovici momentálne operuje ViOn, ktorý sa snaží nájsť recept na prekonanie domácej defenzívy. Šaľa sa snaží o vysoké napádanie súperovej rozohrávky.
     
    8
    Od úvodného výkopu sa hra prelieva z jednej strany na druhú, ale sú tu nepresnosti a tak sme zatiaľ nevideli ani jeden strelecký pokus či už na jednu alebo druhú bránu.
     
    7
    Nepresná kombinácia domácich rezultuje do straty lopty, ViOn začína rozbiehať ďalšiu útočnú akciu od svojho brankára.
     
    6
    Podobná situácia sa potom opakovala aj na druhej strane, brankár domáceho celku sa snažil poslať svojich spoluhráčom smerom dopredu dlhým výkopom.
     
    5
    Na druhej strane zasahoval brankár Hodál, ale len prevzal do svojich rukavíc nepresnú prihrávku. Následne rozohráva loptu na svojich spoluhráčov.
     
    4
    Sledovali sme peknú kombináciu hostí na útočnej polovici, napokon však domáci celú situáciu zvládli a súperovi nedovolili preniknúť až do pokutového územia.
     
    3
    Hostia založili rýchly útočný výpad, ktorého výsledkom bol prízemný center do pokutového územia domácich, tam si však loptu na svoje kopačky prebrali futbalisti Šale.
     
    2
    Šaľa sa presunula pred pokutové územie súpera, ale po nepresnej prihrávke putuje lopta len k brankárovi Zlatých Moraviec.
     
    1
    Prvý polčas v Šali sa už naplno rozbehol, výkop patril domácim futbalistom, ktorí nastupujú v modrých dresoch, hostia odohrajú toto stretnutie v červených.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemný športový podvečer všetkým fanúšikom futbalu! Len nedávno sa dohrala naša Fortuna liga a tímy už musia začať s prípravou na novú sezónu, ktorý sa začne 8. augusta. Ešte o týždeň skorej je naplánovaný štart 2. ligy.

    FC ViOn Zlaté Moravce dnes od 18:00 nastupuje proti treťoligovému celku, ktorým je FK Slovan Duslo Šaľa. Favoritom zápasu tak bude jednoznačne fortunaligista, ale kedže ide o prípravu, môže sa zrodiť akýkoľvek výsledok.

    Šaľa aj Zlaté Moravce skončili vo svojich súťažiach na konečnom ôsmom mieste. Pre domáci celok to bude teda sviatok, môžme očakávať aj peknú divácku kulisu.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Miroslav Revaj

    Branky: 80. Hlavatovič, 85. Hudák – 73. Tóth


    FK Slovan Duslo Šaľa:
    FC ViOn Zlaté Moravce:
    bahis siteleri