Šaľa – Zlaté Moravce 2:1 (kon.)
konec
FK Slovan Duslo Šaľa
2:1 (0:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Úterý 21.07.2020, 18:00Přípravný zápas
     
    85
    Šaľa dala gól!

    Šaľa dáva svoj druhý gól v tomto zápase a črtá sa nám tak veľké prekvapenie! Domáci vyrazili do rýchleho brejku, skvelú prihrávku za obranu súpera si prevzal MICHAL HUDÁK a svoj únik na bránu premenil na gól – 2:1!
     
    84
    Nebezpečná prihrávka smerovala pred bránkovú čiaru domácich, loptu na poslednú chvíľu upratal do bezpečia jeden z vracajúcich sa hráčov Šale!
     
    80
    Šaľa dala gól!

    Je vyrovnané! Tak predsa len aj domáci v tomto zápase skórujú, keď zachytili nepresnú rozohrávku súpera, následne sa v pokutovom území výborne zorientoval HLAVATOVIĆ a dopravil loptu do siete – 1:1!
     
    77
    Po rýchlom útočnom výpade sme sledovali zakončenie z hranice pokutového územia domácich, lopta len tesne míňa priestor brány!
     
    73
    Zlaté Moravce dali gól!

    Je tu otvárací gól tohto stretnutia! ViOn výborne zahral tento rohový kop, center od zástavky pristál na hlave MARTINA TÓTHA a ten loptu upratal do siete – 0:1!
     
    44
    V závere prvého polčasu musel hosťujúci brankár Hodál predviesť výborný zákrok, aby zneškodnil loptu na bránkovej čiare! Následne si poradil aj s dorážkou súpera a zachránil tak ViOn od inkasovaného gólu!
     
    38
    Konštrukcia brány teraz zachránila Zlaté Moravce! Domáci rozohrali spomínaný priamy kop, brankár Hodál nedokázal vyboovať loptu a po hlavičke jedného z domácich skončila lopta na brvne!
     
    22
    Šaľa založila rýchly protiútok a zakončenie jedného z domácich futbalistov z hranice pokutového územia ide len tesne nad Hodálovu bránu!
     
    21
    Exekútorom primeho kopu bol napokon kapitán hostí Tomáš Ďubek, ale proti jeho strele výborne zasiahol brankár domáceho celku a vyslúžil si veľký potelsk z hľadiska!

    Miroslav Revaj

    Branky: 80. Hlavatovič, 85. Hudák – 73. Tóth


    FK Slovan Duslo Šaľa:
    FC ViOn Zlaté Moravce:
    bahis siteleri