Chamzat Čimajev - Rhys McKee Čimajev (kon.) | Alex Oliveria - Peter Sobotta Oliveira (kon.)
Paul Craig - Gadžimurad Antigulov Craig (kon.) | Carla Esparzaová - Marina Rodriguezová Esparzaová (kon.)
Fabrício Werdum - Alexander Gustafsson Werdum (kon.) | Maurício Rua - Antônio Rogério Nogueira Rua (kon.)
Robert Whittaker - Darren Till Whittaker (kon.)
konec
Paul Craig - Gadžimurad Antigulov

Craig

Neděle 26.07.2020, 03:02UFC
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 02:00.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům bojových sportů! Nejprestižnější bojová organizace UFC má před sebou další turnaj, tentokráte s názvem UFC Fight Night. I tento turnaj se uskuteční na hodně neobvyklém prostředí, a sice na ostrově Yas ve Spojených arabských emirátech. Hlavní karta čítá hned sedm zápasů, máme se tedy na co těšit. Tentokráte však nebudeme sledovat žádný titulový zápas. Hlavní kartu otevře duel ve welterové váze, ve které se proti sobě představí Chamzat Čimajev a Rhys McKee. V této kategorie zůstaneme i v nadcházejícím duelu, tentokráte budeme sledovat duel mezi Alexem Oliveirou a Peterem Sobottou. Na ten naváže souboj v těžké váze mezi Paulem Craigem a Gadzhimuradovem Antigulovem. Jediný ryze ženský zápas je plánován coby čtvrtý duel hlavní karty, proti sobě se představí Carla Esparzaová a Marina Rodriguezová. Následovat bude trojlístek hodně zajímavých zápasů. Nejprve budeme sledovat pikantní duel mezi Fabriciem Werduem a Alexandrem Gustafssonem, poté nastane souboj, ve kterém se představí Mauricio Rua a Antonio Rogerio Nogueira. Celou hlavní kartu poté uzavře souboj mezi jedničkou střední váhy Robertem Whittakerem a světovou pětkou Darrenem Tillem.
     
    Začalo první kolo.
     
    00:20
    První kombinaci předvedl Craig, který ovšem útočil pouze do krytu. Gadžimurad Antigulov se ihned v úvodu dostal k pletivu, kde si poradil s dalším úderem.
     
    00:44
    Antigulov se pokoušel o strh, který se mu povedl na jedničku. Craig se celkem jednoduše nechal poslat na zem, Antigulov zkouší najít vhodnou pozici.
     
    01:15
    Paul Craig je i nadále na zádech, avšak se zatím nedostal do nikterak závažné situace. Sám se pokusil o triangle, který se mu zatím nepovedlo dotáhnout.
     
    01:44
    V krátkém časovém sledu další pokusil o ukončení skrze submisi, Gadžimurad Antigulov se však brání na jedničku. Sám svého soupeře zásobuje údery.
     
    02:06
    Tak přeci jenom je konec zápasu! Paul Craig přeci jenom ukončil zápas na submisi, Antigulovovi se totiž nepovedlo ubránit dlouhý pokus o triangle choke.
     
    Konec zápasu.
     
    Tak i tento zápas byl celkem rychlý. Antigulov sice dostal svého soupeře na zem, avšak to byla mnohem lepší pozice právě pro Craiga, který vsadil na submisi. Konkrétněji se jednalo o triangle choke, který sice trval celkem dlouho, avšak přesto se Antigulov nedostal do bezpečné pozice. Sám odklepal konec zápasu, což pochopitelně znamená Craigovo vítězství.
     
    Vítěz: P. Craig (submise – triangle choke) (03:06:58)

    David Suchý