Chamzat Čimajev - Rhys McKee Čimajev (kon.) | Alex Oliveria - Peter Sobotta Oliveira (kon.)
Paul Craig - Gadžimurad Antigulov Craig (kon.) | Carla Esparzaová - Marina Rodriguezová Esparzaová (kon.)
Fabrício Werdum - Alexander Gustafsson Werdum (kon.) | Maurício Rua - Antônio Rogério Nogueira Rua (kon.)
Robert Whittaker - Darren Till Whittaker (kon.)
konec
Chamzat Čimajev - Rhys McKee

Čimajev

Neděle 26.07.2020, 02:12UFC
     
    Vítěz: Ch. Čimajev (TKO) (02:18:55)
     
    Je konec! Chamzat Čimajev se hned v úvodu zápasu pokusil o takedown, který se prokázal jako klíčový. Čimajev totiž svého soupeře nepustil zpět do postoje, ba naopak na zemi předvedl naprosto dominantní výkon. McKee se sice několik desítek vteřin držel v duelu, avšak jeho soupeř přeci jenom našel dobrou pozici pro několik úderů, po kterých sudí předčasně ukončil zápas.
     
    Konec zápasu.
     
    03:09
    Je tu pochopitelný konec zápasu! Chamzat Čimajev se opět dostal do ofenzivní jízdy, přičemž předvedl sérii několika tvrdých úderů. Sudí raději ukončil zápas!
     
    02:30
    I nadále sledujeme bitvu na zemi, kde je Rhys McKee pod obrovským tlakem. Chamzat Čimajev předvádí jednostrannou záležitost, kdy bude konec?
     
    01:44
    Několik velice tvrdých úderů v podání Čimajeva, který přesto nedonutil sudího ukončit zápasu. Chamzat se poté pokusil o submisi, ta ovšem nebyla úspěšná.
     
    01:20
    Čimajev dokázal přejít z mountu do lepší pozice, kde zásobuje protivníka několika údery. McKee by se potřeboval vymanit ze špatného postavení na zemi.
     
    00:40
    McKee se i nadále nachází u pletiva, kde čelí ataku soupeře. Chamzat Čimajev je od úvodu výrazně aktivnější, dost možná tu bude rychlý konec zápasu.
     
    00:25
    Čimajev se hned v úvodu duelu pokusil o takedown, se kterým si jeho soupeř dokázal na malý moment poradil. Posléze jsme se skutečně dostali na zem.
     
    Začalo první kolo.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům bojových sportů! Nejprestižnější bojová organizace UFC má před sebou další turnaj, tentokráte s názvem UFC Fight Night. I tento turnaj se uskuteční na hodně neobvyklém prostředí, a sice na ostrově Yas ve Spojených arabských emirátech. Hlavní karta čítá hned sedm zápasů, máme se tedy na co těšit. Tentokráte však nebudeme sledovat žádný titulový zápas. Hlavní kartu otevře duel ve welterové váze, ve které se proti sobě představí Chamzat Čimajev a Rhys McKee. V této kategorie zůstaneme i v nadcházejícím duelu, tentokráte budeme sledovat duel mezi Alexem Oliveirou a Peterem Sobottou. Na ten naváže souboj v těžké váze mezi Paulem Craigem a Gadzhimuradovem Antigulovem. Jediný ryze ženský zápas je plánován coby čtvrtý duel hlavní karty, proti sobě se představí Carla Esparzaová a Marina Rodriguezová. Následovat bude trojlístek hodně zajímavých zápasů. Nejprve budeme sledovat pikantní duel mezi Fabriciem Werduem a Alexandrem Gustafssonem, poté nastane souboj, ve kterém se představí Mauricio Rua a Antonio Rogerio Nogueira. Celou hlavní kartu poté uzavře souboj mezi jedničkou střední váhy Robertem Whittakerem a světovou pětkou Darrenem Tillem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 02:00.

    David Suchý