Chomutov – Mostečtí Lvi 0:0 (zruš.) | Třebíč – Žďár n/S 7:4 (kon.) | Tábor – Kolín 0:0 (18:00)
Kadaň – Klatovy 0:0 (zruš.) | Sokolov – Litoměřice 0:0 (zruš.) | Benátky n/J – Vrchlabí 0:3 (kon.)
Havířov – Znojmo 3:4 (kon.) | Kopřivnice – Frýdek-M. 2:3 (kon.) | Příbram – Kobra 2:4 (kon.)
Kadaň – Cheb 5:2 (kon.)
konec
HC Baník Příbram
2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
HC Kobra Praha
Úterý 11.08.2020, 18:00 • ZS Příbram • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Příbram: Šorf (Višán) – Straka, Hlaváček, Fiala, Grubner, Mašek, Vině, Klinecký, Houška, Brzák, Dragoun, Gengel, Káník, Josefus, Kolouch, Rohlík, Chlouba, Panna, Bereš, Furch, Řepík

    HC Kobra Praha: Sochůrek (Langer) – Ryzák, Šteiner, Zmeškal, Pelant, Brůna, Holý, Zídek, Kafka, Šťastný, Novák, Hrubý, Heldák, Mucha, Čurda, Sovík, Šálek.
     
    Hráči za pozornosti přibližně dvou stovek fanoušků už nastoupili na ledovou plochu, utkání začne během několika málo minut.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:04
    Na úvodním buly byl úspěšnější hostující centr, jako první tak půjdou do útoku hráči pražské Kobry.
     
    00:38
    Holý svou přihrávkou podél levého mantinelu nikoho z hráčů Kobry nenašel, puk tak skončil až za brankou domácí Příbrami – zakázané uvolnění.
     
    01:34
    Kobra právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku utkání! Branický střelec DOMINIK NOVÁK si zkušeně počkal na sraženou přihrávku a z prostoru mezikruží uklidil puk pod víko příbramské branky. Šorf se po kotouči jen marně natahoval. Bez asistence.
     
    02:19
    Domácí střelec Furch to zkusil bekhendem z levé strany hřiště, branický gólman Sochůrek ale střelu směřující k pravé tyči nad betonem schoval v lapačce.
     
    02:28
    Další příbramská střela! Do zakončení se tentokrát od modré dostal Hlaváček, trefil ale pouze připraveného brankáře Sochůrka.
     
    04:17
    Po zakončení Panny od levého mantinelu se k dorážce před branickou brankou ještě dostal Rohlík, ani ten ale nedokázal překonat dnes zatím bezchybného Pražana Sochůrka.
     
    04:53
    Tak tahle hrubka v příbramské rozehrávce málem skončila inkasovanou brankou! Po nepřesné přihrávce se totiž k puku před středočeskou brankou dostal hostující Čurda, jen díky výbornému zásahu holí od gólmana Šorfa se nakonec branický střelec nedostal do zakončení.
     
    06:18
    Novák razantní přihrávkou z rohu kluziště našel před příbramským brankovištěm osamoceného Heldáka, ten se ale nakonec nedokázal razantní pas pořádně zpracovat.
     
    06:52
    Hostující Novák je dnes při chuti! Už podruhé v dnešním se branický střelec dostal do zakončení z prostoru mezikruží, jeho trefu k levé tyči ale dokázal povedeným zákrokem zastavit gólman Šorf.
     
    08:20
    Čurdovi sebevědomí prostě nechybí! Branický útočník se v situaci 2 na 3 pokusil proklouznout mezi dvěma hráči povedenou stahovačkou, od kotouče byl ale nakonec jedním z dvojice obránců odstrčen.
     
    09:13
    Tak tohle bylo velké zaváhání branických hokejistů! Jeden z obránců parádní přihrávkou křížem našel u pravé tyče úplně osamoceného Šťastného, ten se ale namísto zakončení rozhodl puk ještě popostrčit na Kafku, který ale v obklíčení dvou obránců nedokázal vystřelit.
     
    10:36
    Domácí Mašek to zkusil z dálky, hostující gólman Sochůrek ale jeho zakončení doprostřed branky bez problémů vyrazil před sebe.
     
    11:42
    Panna to při domácí přečíslení 3 na 2 vzal na sebe a z jedné nohy z hranice levého kruhu pro vhazování vystřelil, jeho trefu k bližší tyčce ale dokázal dobrým zákrokem zastavit brankář Sochůrek.
     
    12:25
    Kobra opět zahrozila! Tentokrát se do zakončení dostal Zídek, který obdobně jako jediný střelec zápasu Novák, pálil z prostoru mezikruží. Hráč s číslem 72 svou technickou střelou nakonec pouze rozezněl břevno příbramské branky.
     
    13:48
    Tak tohle mělo skončit brankou! Hostující obránce Šteiner projel příbramskou obranou jako nůž máslem a přihrávkou z bekhendu našel najíždějícího Sovíka, který ale střelou z první nakonec nedokázal překonat přesouvajícího se gólmana Šorfa.
     
    14:25
    Domácí obránce Hlaváček po chvilku po buly zkusil švihem od modré, trefil ale nakonec pouze uprostřed branky stojícího Sochůrka, kterého puk zřejmě zasáhl někam do míst, kde nemá výstroj.
     
    15:14
    Hostující Novák teď ukázal týmového ducha a výhrou v rychlostním souboji zabránil zakázanému uvolnění.
     
    15:35
    Další závar před pražskou brankou! Tentokrát se tak stalo po nájezdu Koloucha, který se chtěl od levého mantinelu dostat do nebezpečnější střelecké pozice.
     
    16:38
    Zídek to zkusil z příklepu z pravé strany, zasáhl ale nakonec pouze čepel jednoho z příbramských obránců, od které se puk odrazil do ochranné sítě nad středočeskou brankou.
     
    17:58
    Zaváhání příbramské obrany teď musel žehlit Šorf, který riskantně vyjel z branky, aby byl u přihrávku za středočeskou defenzívu jako první.
     
    19:00
    Minuta do konce první třetiny.
     
    19:32
    Příbram vyvíjí tlak na pražskou branku, zatím ale bez jediného zakončení.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 18:42.
     
    První třetina je za námi, branická Kobra po přesné trefě Dominika Nováka z prostoru mezikruží vede nad svým středočeským soupeřem 1:0.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:06
    Na úvodním buly druhé třetiny byl úspěšnější hostující centr Kafka, Příbram teď navíc půjde do čtyř!
     
    20:07
    Hlaváček (Příbram) nedovoleným způsobem bránil unikajícího hráče Kobry po pravém mantinelu, rozhodčí ho tak už po sedmi sekundách hry poslal na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    20:40
    Příbrami se povedlo vyhodit, puk skončil až u pražského gólmana Sochůrka.
     
    21:12
    Ani tentokrát se braničtí hokejisté dlouho neudrželi v útočné třetině, puk opět končí za brankou brankáře Sochůrka.
     
    22:07
    Příbram v plném počtu.
     
    22:25
    Hlaváček to zkusil z vrcholu levého kruhu pro vhazování, svou přízemní trefou ale nakonec těsně minul pravou tyč branické branky.
     
    22:41
    Kobře se zatím v úvodu druhé dvacetiminutovky příliš nedaří, jeden z hráčů v tmavomodrém dresu se teď nepřesnou přihrávkou, která skončila až za brankou Příbrami, dopustil zakázaného uvolnění.
     
    22:46
    Ryzák (Kobra) si v souboji s příbramským útočníkem pomohl sekáním, rozhodčí ho za to spravedlivě poslal na dvě minuty ze hry.
     
    23:51
    Zakončení Hlaváčka od modré po přihrávce z pravé strany hřiště srazil Zídek přímo na hůl jednoho z branických obránců, který bez váhání vyhodil puk až za branku Příbrami.
     
    24:31
    Na konci povedené příbramské kombinaci stál Panna, který ale střelou z první nedokázal překonat přesouvajícího se branického gólmana Sochůrka, který si na své konto připisuje velmi povedený zákrok.
     
    24:42
    Ani tohle zakončení z příklepu od modré nerozhodilo Pražana Sochůrka, ten si připsal další úspěšný zákrok, když lapačkou vyrazil kotouč do rohu kluziště.
     
    24:46
    Kobra v plném počtu.
     
    25:07
    Příbramský gólman Šorf nenechal nic náhodě a vyskočil si pro puk letící okolo domácího brankoviště.
     
    26:45
    Hostující střelec Hrubý to poměrně nečekaně zkusil bekhendem z takřka nulového úhlu z pravé strany, škvíru mezi bližší tyčí a gólmanem Šorfem se mu sice nepovedlo najít, příbramský brankář ale dlouho netušil, kde by puk mohl být.
     
    27:27
    O Sochůrkovi se bude příbramským hokejistům zdát ještě několik dní! Branický gólman se vytasil dalším výborným zákrokem lapačkou, kdy zastavil zakončení ze střední vzdálenosti, které mířilo do pravé šibenice branické branky.
     
    27:44
    Velká šance pro Kobru! Novák našel razantní přihrávkou od levého mantinelu před příbramskou brankou úplně volného Čurdu, který z bezprostřední blízkosti středočeské branky trefil nakonec pouze přesouvajícího se gólmana Šorfa.
     
    29:02
    Příbram právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Zakončení Jaroslava Chlouby ze strany branický gólman Sochůrek dokázal vyrazit pouze před sebe, kde se do zakončení dostal PETR JOSEFUS, kterému se z první povedlo najít škvíru mezi betony pražského brankáře. Asistence: Jaroslav Chlouba.
     
    29:54
    Příbram právě vstřelila branku!
    Příbram během minuty skóruje podruhé a dostává se do jednobrankového vedení! Ladislav Gengel vyslal parádním pasem rychlonohého JAKUBA KÁNÍKA do samostatného úniku na branickou branku. Příbramský útočník s číslem 22 si dokázal jednoduchou kličkou do strany poradit s gólmanem Sochůrkem a jednoduše skóroval. Asistence: Ladislav Gengel, Daniel Kolouch.
     
    31:06
    Branický útočník Zídek se uvolnil od obránce jednoduchým potažením puku do strany a od modré švihem vystřelil, jeho přízemní zakončení letící k levé tyči dokázal příbramský gólman Šorf vyrazit do rohu kluziště.
     
    32:27
    Nahození příbramského obránce Brzáka od modré těsně před brankou Sochůrka tečoval Josefus, pražský gólman ale dokázal včas zareagovat a kotouč zastavit pravou rukou.
     
    33:28
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Pelant – 2 min., držení).
     
    33:45
    Kobře se hned na úvod oslabení po vyhraném buly povedlo vyhodit puk až za branku domácího gólmana Šorfa.
     
    34:06
    A mohlo být vyrovnáno! Po hrubce v příbramské obraně se do samostatného úniku v početní nevýhodě vydal Sovík, ten se pokusil gólmana v bílém dresu překonat kličkou do levé strany, zkušený Šorf ale myšlenku branického útočníka vystihl a zabránil tak vstřelení branky.
     
    35:26
    Kobra právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Příbramská defenziva chybovala v početní výhodě i podruhé a umožnila tak Kobře na závěr oslabení vyrovnat. Nejdříve se rychlonohému Dominiku Novákovi povedlo vyvézt puk až na polovinu soupeře a následně přihrávkou z pádu najít dojíždějícího Filipa Kafku, který z první posunul puk na u levé tyče úplně volného MARKA RYZÁKA,. Ten technickou střelou švihem vymetl pravou šibenici příbramské branky. Asistence: Filip Kafka, Dominik Novák.
     
    35:28
    Kobra v plném počtu.
     
    37:35
    Na závěr druhé dvacetiminutovky není o velké šance nouze! Příbramský útočník Kolouch v nadějné střelecké pozici ještě posunul puk na volného Káníka, který z první ale nedokázal překonat dnes velmi dobře chytajícího Sochůrka.
     
    38:58
    Po sražené přihrávce zpoza branické branky se do zakončení z příklepu z prostoru mezikruží dostal Brzák, svým razantním střeleckým pokusem ale trefil pouze nohu před sebou stojící beka.
     
    39:00
    Minuta do konce druhé třetiny.
     
    39:23
    Nahození Maška od levého mantinelu bez větších problémů schoval pražský brankář Sochůrek v lapačce.
     
    39:45
    Další výborný zákrok v podání Šorfa! Novák v pražském přečíslení 2 na 0 poslal puk na volného najíždějícího Šteinera, kterému se sice povedlo uklidit puk z první k bližší tyči. Příbramský gólman Šorf se ale dokázal rychle přemístit a parádním zákrokem vyrážečkou vyrazit puk mimo tři tyče středočeské klece.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 19:34.
     
    Druhá třetina je za námi, viděli jsme v ní hned tři branky. Tu první skóroval v 30. minutě domácí Josefus, když dorazil puk za záda branického gólmana Sochůrka. Příbramští se mohli radovat o necelou minutu později, kdy samostatný únik na branku proměnil Káník. Na závěr druhé dvacetiminutovky se povedlo Pražanům ještě vyrovnat, když se po povedené kombinaci v oslabení prosadil Ryzák.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Střídání v týmu HC Příbram: ze hřiště odchází Šorf, přichází Mičán.
     
    41:34
    Závar před domácí brankou, středočeský gólman Mičán ale nakonec proti střele ze střední vzdálenosti obstál.
     
    42:39
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra jde opět do vedení! TOMÁŠ ŠŤASTNÝ ujel svému obránci podél levého mantinelu, obamalutil brankáře povedenou stahovačkou a bekhendem uklidil puk pod víko příbramské branky. Bez asistence.
     
    43:19
    Heldák to zkusil od modré z otočky, svou nepříliš razantní střelou doprostřed branky ale nedokázal středočeského gólmana Mičána překonat.
     
    44:52
    Branický útočník Heldák se po povedené kombinaci ve středu hřiště, kdy zazářil zejména Novák svou geniální přihrávkou o mantinel, dostal do střelecké pozice z hranice pravého kruhu pro vhazování. Škvíru mezi vyrážečkou a betonem příbramského gólmana Mičána ale nakonec nenašel.
     
    46:31
    Už to vypadalo, že se hostující útočník Kafka dostane do nadějné střelecké pozice z vrcholu pravého kruhu, na poslední chvíli ho ale dojíždějící obránce Káník (Příbram) zahákoval, za což si vysloužit dvouminutový trest.
     
    46:59
    Ani jedna ze dvou branický střel od modré neohrozila domácí branku, hráčům středočeské Příbrami se teď navíc ještě povedlo vyhodit.
     
    47:52
    Přihrávku Zmeškala z rohu kluziště na volného pražského obránce srazil jeden z domácích hokejistů za modrou.
     
    48:40
    Obrovská hrubka v branické defenzívě! Zmeškal si po přihrávce z rohu kluziště na modré nedokázal pořádně zpracovat puk, čímž dal příležitost dostat se do samostatného úniku Káníkovi, kterému právě vyprchal dvouminutový trest za hákování. Příbramský útočník ale velkou šanci svým zakončením k pravé tyči nedokázal přetavit ve vstřelenou branku.
     
    49:11
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Mucha – 2 min., podrážení).
     
    50:05
    Na konci povedené příbramské kombinace stál Fiala, který svým zakončením z příklepu z první od pravého mantinelu rozezněl bližší tyč branické branky.
     
    51:11
    Kobra v plném počtu.
     
    51:18
    Zakončení příbramského obránce Maška od modré z příklepu srazil jeden z obětavých hostujících obránců nohou do rohu kluziště.
     
    52:40
    Domácí střelec Řepík to zkusil z pravé strany hřiště, škvíru mezi bližší tyčkou a pražským gólmanem Sochůrkem ale nenašel.
     
    53:56
    Příbram si jde za vyrovnáním! Tentokrát to zkusil ze střední vzdálenosti Gengel, svou přízemní trefou umístěnou k pravé tyči ale nakonec branku Kobry těsně minul.
     
    55:18
    Jeden z hráčů domácí Příbrami se dopustil ve středu hřiště hry vysokou holí, vhazovat se tak bude po pravici středočeského gólmana Mičána.
     
    55:34
    Nahození domácí střelce Maška od modré sice dokázal branický gólman Sochůrek vyrazit pouze před sebe, tam se už ale žádný z hráčů v bílém dresu i díky dobré práci pražské obrany k dorážce nedostal.
     
    55:55
    Sochůrek opět v akci, tentokrát se musel postavit proti nahození od modré.
     
    56:28
    Ani jedna ze dvou příbramských střel ze střední vzdálenosti neohrozila branickou branku, proti té první zasáhl Sochůrek, ta druhá letěla vysoko nad břevno.
     
    57:38
    Zakázané uvolnění Kobry, vhazovat se tak bude před brankou gólmana Sochůrka.
     
    57:38
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:38
    Příbram bude hrát bez brankáře!
     
    57:56
    Kobra právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto! Na hranici levého kruhu pro vhazování získal puk VÁCLAV ZÍDEK, který odvážnou střelou přes celou délku hřiště přesně strefil prázdnou příbramskou branku. Bez asistence.
     
    58:00
    Dvě minuty do konce třetí třetiny.
     
    59:35
    Oba celky dnešní zápas už spíše dohrávají a směrem dopředu nevyvíjí moc úsilí.
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní zápas je u konce! Kobra nakonec poráží středočeskou Příbram 4:2. O první branku utkání se postaral už ve 2. minutě po střele z prostoru mezikruží hostující Novák. Na vyrovnání museli fanoušci příbramského Baníku čekat až do 30. minuty, kdy se nejprve prosadil Josefus a později pak i Káník. Zbytek zápasu už ale byl v režii svěřenců Miloslava Šeby, nejdříve se v 36. minutě v oslabení prosadil Ryzák o pár minut později po povedené individuální akci Šťastný. Vítězství Kobry pojistil dvě minuty před koncem Zídek.
     
    Z naší strany je to vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (20:07:31)

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 30. Josefus (Chlouba), 30. Káník (Gengel, Kolouch) – 2. Novák, 36. Ryzák (Kafka, Novák), 43. Šťastný, 58. Zídek


    HC Baník Příbram: Šorf (40. Mičán) – Straka, Hlaváček, Fiala, Grubner, Mašek, Vině, Klinecký, Houška, Brzák, Dragoun, Gengel, Káník, Josefus, Kolouch, Rohlík, Chlouba, Panna, Bereš, Furch, Řepík
    HC Kobra Praha: Sochůrek (Langer) – Ryzák, Šteiner, Zmeškal, Pelant, Brůna, Holý, Zídek, Kafka, Šťastný, Novák, Hrubý, Heldák, Mucha, Čurda, Sovík, Šálek
    bahis siteleri