Chomutov – Mostečtí Lvi 0:0 (zruš.) | Třebíč – Žďár n/S 7:4 (kon.) | Tábor – Kolín 0:0 (18:00)
Kadaň – Klatovy 0:0 (zruš.) | Sokolov – Litoměřice 0:0 (zruš.) | Benátky n/J – Vrchlabí 0:3 (kon.)
Havířov – Znojmo 3:4 (kon.) | Kopřivnice – Frýdek-M. 2:3 (kon.) | Příbram – Kobra 2:4 (kon.)
Kadaň – Cheb 5:2 (kon.)
konec
HC Baník Příbram
2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
HC Kobra Praha
Úterý 11.08.2020, 18:00 • ZS Příbram • Přípravné zápasy
Partner:
     
    57:56
    Kobra právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto! Na hranici levého kruhu pro vhazování získal puk VÁCLAV ZÍDEK, který odvážnou střelou přes celou délku hřiště přesně strefil prázdnou příbramskou branku. Bez asistence.
     
    42:39
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra jde opět do vedení! TOMÁŠ ŠŤASTNÝ ujel svému obránci podél levého mantinelu, obamalutil brankáře povedenou stahovačkou a bekhendem uklidil puk pod víko příbramské branky. Bez asistence.
     
    35:26
    Kobra právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Příbramská defenziva chybovala v početní výhodě i podruhé a umožnila tak Kobře na závěr oslabení vyrovnat. Nejdříve se rychlonohému Dominiku Novákovi povedlo vyvézt puk až na polovinu soupeře a následně přihrávkou z pádu najít dojíždějícího Filipa Kafku, který z první posunul puk na u levé tyče úplně volného MARKA RYZÁKA,. Ten technickou střelou švihem vymetl pravou šibenici příbramské branky. Asistence: Filip Kafka, Dominik Novák.
     
    29:54
    Příbram právě vstřelila branku!
    Příbram během minuty skóruje podruhé a dostává se do jednobrankového vedení! Ladislav Gengel vyslal parádním pasem rychlonohého JAKUBA KÁNÍKA do samostatného úniku na branickou branku. Příbramský útočník s číslem 22 si dokázal jednoduchou kličkou do strany poradit s gólmanem Sochůrkem a jednoduše skóroval. Asistence: Ladislav Gengel, Daniel Kolouch.
     
    29:02
    Příbram právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Zakončení Jaroslava Chlouby ze strany branický gólman Sochůrek dokázal vyrazit pouze před sebe, kde se do zakončení dostal PETR JOSEFUS, kterému se z první povedlo najít škvíru mezi betony pražského brankáře. Asistence: Jaroslav Chlouba.
     
    01:34
    Kobra právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku utkání! Branický střelec DOMINIK NOVÁK si zkušeně počkal na sraženou přihrávku a z prostoru mezikruží uklidil puk pod víko příbramské branky. Šorf se po kotouči jen marně natahoval. Bez asistence.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 30. Josefus (Chlouba), 30. Káník (Gengel, Kolouch) – 2. Novák, 36. Ryzák (Kafka, Novák), 43. Šťastný, 58. Zídek


    HC Baník Příbram: Šorf (40. Mičán) – Straka, Hlaváček, Fiala, Grubner, Mašek, Vině, Klinecký, Houška, Brzák, Dragoun, Gengel, Káník, Josefus, Kolouch, Rohlík, Chlouba, Panna, Bereš, Furch, Řepík
    HC Kobra Praha: Sochůrek (Langer) – Ryzák, Šteiner, Zmeškal, Pelant, Brůna, Holý, Zídek, Kafka, Šťastný, Novák, Hrubý, Heldák, Mucha, Čurda, Sovík, Šálek
    bahis siteleri