Chomutov – Mostečtí Lvi 0:0 (zruš.) | Třebíč – Žďár n/S 7:4 (kon.) | Tábor – Kolín 0:0 (18:00)
Kadaň – Klatovy 0:0 (zruš.) | Sokolov – Litoměřice 0:0 (zruš.) | Benátky n/J – Vrchlabí 0:3 (kon.)
Havířov – Znojmo 3:4 (kon.) | Kopřivnice – Frýdek-M. 2:3 (kon.) | Příbram – Kobra 2:4 (kon.)
Kadaň – Cheb 5:2 (kon.)
konec
HC Baník Příbram
2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
HC Kobra Praha
Úterý 11.08.2020, 18:00 • ZS Příbram • Přípravné zápasy
Partner:
     
    57:56
    Kobra právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto! Na hranici levého kruhu pro vhazování získal puk VÁCLAV ZÍDEK, který odvážnou střelou přes celou délku hřiště přesně strefil prázdnou příbramskou branku. Bez asistence.
     
    57:38
    Příbram bude hrát bez brankáře!
     
    50:05
    Na konci povedené příbramské kombinace stál Fiala, který svým zakončením z příklepu z první od pravého mantinelu rozezněl bližší tyč branické branky.
     
    49:11
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Mucha – 2 min., podrážení).
     
    48:40
    Obrovská hrubka v branické defenzívě! Zmeškal si po přihrávce z rohu kluziště na modré nedokázal pořádně zpracovat puk, čímž dal příležitost dostat se do samostatného úniku Káníkovi, kterému právě vyprchal dvouminutový trest za hákování. Příbramský útočník ale velkou šanci svým zakončením k pravé tyči nedokázal přetavit ve vstřelenou branku.
     
    46:31
    Už to vypadalo, že se hostující útočník Kafka dostane do nadějné střelecké pozice z vrcholu pravého kruhu, na poslední chvíli ho ale dojíždějící obránce Káník (Příbram) zahákoval, za což si vysloužit dvouminutový trest.
     
    42:39
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra jde opět do vedení! TOMÁŠ ŠŤASTNÝ ujel svému obránci podél levého mantinelu, obamalutil brankáře povedenou stahovačkou a bekhendem uklidil puk pod víko příbramské branky. Bez asistence.
     
    40:01
    Střídání v týmu HC Příbram: ze hřiště odchází Šorf, přichází Mičán.
     
    35:26
    Kobra právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Příbramská defenziva chybovala v početní výhodě i podruhé a umožnila tak Kobře na závěr oslabení vyrovnat. Nejdříve se rychlonohému Dominiku Novákovi povedlo vyvézt puk až na polovinu soupeře a následně přihrávkou z pádu najít dojíždějícího Filipa Kafku, který z první posunul puk na u levé tyče úplně volného MARKA RYZÁKA,. Ten technickou střelou švihem vymetl pravou šibenici příbramské branky. Asistence: Filip Kafka, Dominik Novák.
     
    33:28
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Pelant – 2 min., držení).
     
    29:54
    Příbram právě vstřelila branku!
    Příbram během minuty skóruje podruhé a dostává se do jednobrankového vedení! Ladislav Gengel vyslal parádním pasem rychlonohého JAKUBA KÁNÍKA do samostatného úniku na branickou branku. Příbramský útočník s číslem 22 si dokázal jednoduchou kličkou do strany poradit s gólmanem Sochůrkem a jednoduše skóroval. Asistence: Ladislav Gengel, Daniel Kolouch.
     
    29:02
    Příbram právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Zakončení Jaroslava Chlouby ze strany branický gólman Sochůrek dokázal vyrazit pouze před sebe, kde se do zakončení dostal PETR JOSEFUS, kterému se z první povedlo najít škvíru mezi betony pražského brankáře. Asistence: Jaroslav Chlouba.
     
    27:44
    Velká šance pro Kobru! Novák našel razantní přihrávkou od levého mantinelu před příbramskou brankou úplně volného Čurdu, který z bezprostřední blízkosti středočeské branky trefil nakonec pouze přesouvajícího se gólmana Šorfa.
     
    22:46
    Ryzák (Kobra) si v souboji s příbramským útočníkem pomohl sekáním, rozhodčí ho za to spravedlivě poslal na dvě minuty ze hry.
     
    20:07
    Hlaváček (Příbram) nedovoleným způsobem bránil unikajícího hráče Kobry po pravém mantinelu, rozhodčí ho tak už po sedmi sekundách hry poslal na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    13:48
    Tak tohle mělo skončit brankou! Hostující obránce Šteiner projel příbramskou obranou jako nůž máslem a přihrávkou z bekhendu našel najíždějícího Sovíka, který ale střelou z první nakonec nedokázal překonat přesouvajícího se gólmana Šorfa.
     
    12:25
    Kobra opět zahrozila! Tentokrát se do zakončení dostal Zídek, který obdobně jako jediný střelec zápasu Novák, pálil z prostoru mezikruží. Hráč s číslem 72 svou technickou střelou nakonec pouze rozezněl břevno příbramské branky.
     
    09:13
    Tak tohle bylo velké zaváhání branických hokejistů! Jeden z obránců parádní přihrávkou křížem našel u pravé tyče úplně osamoceného Šťastného, ten se ale namísto zakončení rozhodl puk ještě popostrčit na Kafku, který ale v obklíčení dvou obránců nedokázal vystřelit.
     
    01:34
    Kobra právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku utkání! Branický střelec DOMINIK NOVÁK si zkušeně počkal na sraženou přihrávku a z prostoru mezikruží uklidil puk pod víko příbramské branky. Šorf se po kotouči jen marně natahoval. Bez asistence.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 30. Josefus (Chlouba), 30. Káník (Gengel, Kolouch) – 2. Novák, 36. Ryzák (Kafka, Novák), 43. Šťastný, 58. Zídek


    HC Baník Příbram: Šorf (40. Mičán) – Straka, Hlaváček, Fiala, Grubner, Mašek, Vině, Klinecký, Houška, Brzák, Dragoun, Gengel, Káník, Josefus, Kolouch, Rohlík, Chlouba, Panna, Bereš, Furch, Řepík
    HC Kobra Praha: Sochůrek (Langer) – Ryzák, Šteiner, Zmeškal, Pelant, Brůna, Holý, Zídek, Kafka, Šťastný, Novák, Hrubý, Heldák, Mucha, Čurda, Sovík, Šálek
    bahis siteleri