Motor ČB – Sparta 2:5 (kon.) | Litvínov – Liberec 3:4 (1:2 po s.n.) | K. Vary – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
Vítkovice – Zlín 5:3 (kon.) | Kladno – Plzeň 2:5 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 5:1 (kon.)
Mountfield HK – Olomouc 3:4 (kon.) | Přerov – Třinec 3:2 (po pr.)
konec
Dallas Stars
2:1 (1:1, 0:0, 1:0) Stav série: 3:2
Calgary Flames
Úterý 18.08.2020, 23:45 • Rogers Place, Edmonton • Play-off NHL • Čtvrtfinále Z. konference
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 23:30.
     
    Vítám všechny hokejové nadšence u populární NHL. Rogers Place uvidí páté střetnutí mezi Dallasem Stars a Clagary Flames. Stav série je vyrovnaný, a tak budeme sledovat, který účastník bude mít v příštím zápase mečbol. Z pohledu českého nebo slovenského diváka stojí na jedné straně Andrej Sekera a Radek Faksa, druhou pak David Rittich. Komu se bude dařit víc a dostane se vůbec brankář Flames do brankoviště? Všechno začneme odtajňovat před půlnocí.
     
    Série mezi Dallasem a Calgary je zatím značně vyrovnaná. Nejen že série je 2:2 na zápasy, ale ve třech případech byl rozdíl jednobrankový, přitom poslední šel až do prodloužení, které rozhodl útočník Stars Alexander Radulov. Dallas byl před sérií považován za mírného favorita, a tak by potřeboval opět zvítězit. Jenomže Calgary hraje více než vyrovnanou partii. Bohužel s pozice jedničky byl vystrnaděn David Rittich, jehož nahradil Cam Talbot.

    Zápasy série:

    Calgary – Dallas 4:5 po prodloužení
    Calgary – Dallas 2:0
    Dallas – Calgary 5:4
    Dallas – Calgary 2:3

    Nejproduktivnější hráči:

    Dallas Stars

    Miro Heiskanen 8 bodů (2+6)
    John Klingberg 6 bodů (0+6)
    Joe Pavelski 5 bodů (5+0)

    Calgary Flames

    Sean Monahan 8 bodů (2+6)
    Sam Bennett 7 bodů (5+2)
    Johnny Gaudreau 6 bodů (3+3)
     
    Československá stopa:

    Andrej Sekera (DAL) 7 odehraných zápasů, žádný bod, -6
    Radek Faksa (DAL) 7 odehraných zápasů, 1 bod (0+1), -2

    David Rittich (CGY) ve vyřazovacích bojích o Stanley Cup neodchytal žádné utkání
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – J. Klingberg, Lindell (A), Heiskanen, Oleksiak, Fedun, Sekera – Radulov, Seguin (A), Ja. Benn (C) – Gurjanov, Pavelski, Janmark – Perry, Dickinson, Hintz – Comeau, Faksa, Cogliano.

    Calgary Flames: Talbot (Rittich) – Brodie, Giordano (C), R. Andersson, Hanifin, E. Gustafsson, Forbort – E. Lindholm, Monahan (A), J. Gaudreau – M. Tkachuk, Backlund (A), Mangiapane – Dubé, S. Bennett, Lucic – Rieder, D. Ryan, Rinaldo.

    Rozhodčí: St. Laurent, Meier – Shewchyk, Gibbons.
     
    Ještě jednou vás vítám u střetnutí NHL, které začne za pár minut. Edmonton se tak těší na další střetnutí, které odehraje Dallas s Calgary. Uvidíme, který celek se bude radovat z vítězství.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Jdeme na to! Sam Bennett vyhrál úvodní vhazování, ale první do pásma se dostal Dallas. Ranou od modré čáry se prezentoval Miro Heiskanen, ovšem Cam Talbot chytá.
     
    00:26
    Dalším nahozením se činil Miro Heiskanen, jehož pokus byl sražen vedle levé tyče. K puku první dojel Jamie Oleksiak, který černou gumu vůbec netrefil.
     
    01:16
    Domácí celek vstoupil do střetnutí velmi aktivně a říká si o první zásah. Cam Talbot a jeho spoluhráči zatím odolávají, avšak jejich rozehrávka po chvíli skončila zakázaným uvolněním.
     
    01:58
    Dallas je dál při chuti, další nahození bylo zastavené obranou Calgary. Následně se Flames dostali do středního pásma, kde probíhá souboj u mantinelu.
     
    02:40
    Calgary zastavuje hru za vlastní brankou, kde čeká na prostřídání formací. Hostující celek vůbec nezachytil úvod zápasu.
     
    03:18
    Dillon Dubé zavezl kotouč podél mantinelu do útočného pásma, jeho bekhend vyrazil Anton Chudobin betonem. Dallas se pak hnal do protiakce, ale zastavil jej ofsajd.
     
    Střely na branku: 4:1.
     
    04:02
    Mikael Backlund si u modré čáry vytvořil prostor, ale zakončovat ještě nemohl, a tak přišla přihrávka do rohu, kde se nacházel Mark Giordano. Jeho pokus z velkého úhlu byl ruským brankářem vyražen.
     
    04:38
    Rasmus Andersson nahodil černou gumu za branku, kde se první nacházeli domácí obránci. Jejich akce pro faul konči už ve středním pásmu.
     
    04:47
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Jamie Oleksiak – 2 min., podrážení).
     
    05:00
    Nepřesný pokus hostujícího týmu vypadl také z útočného pásma, Calgary musí začít za vlastní brankou.
     
    05:34
    Pokud od levého mantinelu byl nepřesný, následně se Dallasu podařilo nejen vyhodit, ale také vystřídat.
     
    06:27
    Mattias Janmark zachytil přihrávku a vydal se do akce, do které mu ještě najížděl finský obránce. Prvně jmenovaný se rozhodl pro výpad do strany a následně Mira Heiskanena nenašel.
     
    07:02
    Calgary Flames se hnalo do další akce, ovšem nezvládlo přechod přes útočnou modrou čáru. Pro ofsajd se bude vhazovat ve středním pásmu, ovšem až po reklamní přestávce.
     
    Střely na branku: 5:2.
     
    07:38
    Jamie Benn přihrál přes celou šířku na Feduna, jehož pokus byl brankářem vyražen. K dorážce z úhlu se ještě dostal prvně jmenovaný, avšak Cam Talbot byl znovu na správném místě.
     
    08:02
    Jeden z domácích hráčů skočil do střely soupeře a kotouč se odrazil do středního pásma, kde se v pohybu nacházel Denis Gurjanov. Ten přetlačil soupeře a hnal se sám na Talbota, ovšem branku těsně minul.
     
    08:13
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Rasmus Andersson – 2 min., podrážení).
     
    08:54
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Alexandr Radulov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    Střely na branku: 7:2.
     
    09:31
    Hraje se ve čtyřech a Calgary se usadilo v pásmu. Na modré čáře měl trochu prostoru TJ Brodie, jenž se k zakončení neodhodlal.
     
    09:48
    Domácí mířili dva na jednoho, konkrétně jimi byli Miro Heiskanen a Jason Dickinson. Finský obránce se snažil přihrát, ale trefil soupeře. Puk se k němu sice zpátky odrazil, jenže Cam Talbot byl připraven.
     
    10:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    Krásná akce domácího celku končí brankou! Na pravé straně se uvolnil Tyler Seguin, jenž přes obránce našel svého kapitána. JAMIE BENN byl sice atakován, ale puk mířil do takové pozice, že se z hranice brankoviště nemohl mýlit. Asistence: Tyler Seguin.
    10:13 Jamie BENN - 1:0
     
    Střely na branku: 9:2.
     
    11:46
    Přihrávku ve středním pásmu přebral Denis Gurjanov, jenž si chtěl obhodit Noaha Hanifina. Obránce Flames se ale oklamat nenechal.
     
    12:29
    Z levé strany do protější šibenice mířil Mark Giordano, jehož pokus vyrazil ramenem Anton Chudobin před sebe. Do akce se ještě zapojil Sam Bennett, ani on nebyl úspěšný.
     
    12:56
    Tvrdou ránu z jedné předvedl na druhé straně Jamie Oleksiak, který nemířil přesně. Calgary poté posunulo černou gumu alespoň do neutrální zóny.
     
    13:10
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Alexandr Radulov.
     
    13:37
    Mikael Backlund si najel s pukem do rohu, odkud mu nebylo umožněno přihrát. Dallas se zmocnil černé gumy, která letěla přes všechny čáry na druhou stranu.
     
    14:13
    Cink! Tvrdou ránou od modré čáry se prezentoval Mark Giordano, jehož pokus zacinkal na brankovou konstrukci. Ruský brankář byl tak poprvé překonán, ale štěstí měl na své straně.
     
    15:12
    Za brankou dlouho operoval Johnny Gaudreau, který následně přihrál do pravého kruhu pro vhazování. Odtud okamžitě střílel na zadní tyč Dillon Dubé, avšak Chudobinova vyrážečka byla znovu připravena.
     
    16:16
    Opticky hostující celek hru vyrovnal, ovšem Dallas je stále ve vedení. Domácí mužstvo velmi dobře brání předbrankový prostor, což se potvrdilo také tentokrát. Zakončení z levého kruhu bylo totiž sražené do ochranné sítě.
     
    Střely na branku: 12:5.
     
    17:22
    Roope Hintz zachytil rozehrávku soupeře a poté přihrál na Coreye Perryho, jenž mu kotouč vrátil. K vidění byla střela, která mířila do hrudníku Cama Talbota.
     
    18:15
    Blake Comeau zvládl souboj o kotouč a následně střílel vedle. Cam Talbot toho moc neviděl, jelikož předním operoval Radek Faksa.
     
    19:15
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Gólem do šatny je znovu vyrovnáno! MIKAEL BACKLUND si od pravého mantinelu vyjel až k modré čáře, kde dostal trochu prostoru a skóruje. Švédský šikula zamířil k bližší tyči a hlavně nad Chudobinův beton. Calgary se tak může radovat. Bez asistence.
    19:15 Mikael BACKLUND - 1:1
     
    19:32
    Dallas Stars mohl jít znovu do vedení, jenže spojnice tyčí byla proti! Na levém kruhu se soupeře zbavil Roope Hintz, který mířil nad brankářovo rameno, ovšem až tak přesně, že zacinkal na brankovou konstrukci.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Viděli jsme velmi povedenou třetinu, která skončila vyrovnaným stavem. Opticky byl Dallas lepším celkem a také se dostal do vedení, když úřadovala dvojice Tyler Seguin a Jamie Benn. Ovšem Calgary ve druhé polovině zabralo a v poslední minutě se o vyrovnání postaral Mikael Backlund. Oba celky si v úvodní dvacetiminutovce vytvořily spousty dalších šancí, jenže Anton Chudobin a Cam Talbot branky zamkli. Těšme se tak na další část utkání.
     
    Střely na branku: 14:7.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:28
    John Klingberg nahodil kotouč na zadní mantinel, puk putoval na druhou stranu modré čáry, odkud byla zakončení zablokované.
     
    20:43
    Dallas se po získání kotouče hnal zpátky do útočné třetiny, avšak nezvládl přechod přes modrou čáru. Hra byla vykázaná do neutrální zóny.
     
    21:14
    Od levého mantinelu vystřelil po ledě Mark Giordano, jeho pokus ale mířil vedle branky. Přesto Anton Chudobin raději zasáhl betonem.
     
    21:56
    Mezi kruhy si kotouč našel Jamie Benn, jenž vystřelil vedle levé tyče. Následně z úhlu dorážel Tyler Seguin, jenž opět trefil brankovou konstrukci.
     
    23:11
    Po nepřesném pokusu se natahoval Sean Monahan, jenž ale nevystřelil, jelikož bránící soupeř byl o trochu rychlejší.
     
    24:05
    Domácí mužstvo pouze protečovalo kotouč do útočného pásma a odjelo na střídačku. Na tahu bylo tak Calgary, které bylo zastavené ve středním pásmu.
     
    Střely na branku: 17:8.
     
    24:47
    Jamie Oleksiak zaveld kotouč až do rohu útočného pásmu a poté bekhendem přihrával před branku. Ovšem našel jen soupeře, který tak může otočit hru.
     
    25:26
    Na pravé straně zůstal osamocený Andrew Mangiapane, jenž také dostal přihrávku. Jeho pokus k zadní tyči ale ruský gólman znovu vyrazil.
     
    26:02
    Anton Chudobin zaznamenal další zákrok, když čelil střeleckému pokusu od modré čáry. Domácí gólman musel být v pozoru, jelikož před ním probíhal souboj.
     
    26:53
    Joe Pavelski přihrával do levé kruhu pro vhazování, kam si najel Jamie Benn. Ten měl proti sobě obránce a musel rychle vystřelit. Cam Talbot černou gumu zastavil hrudí.
     
    Střely na branku: 18:9.
     
    27:37
    Calgary dlouhou dobu kombinovalo v útočné třetině, ovšem kotouč létal jen po mantinelu. Od toho také přišlo zakončení, které bylo nepřesné.
     
    28:18
    Nahození od modré čáry vyslal Derek Forbort, jehož pokus tečoval obránce Esa Lindell. Anton Chudobin se rychle vrátil a černou gumu zastavil.
     
    28:44
    Po delší době se musel také činit Cam Talbot, jenž si podařil se snadnou střelou. Bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    29:20
    Ve hře se objevuje stále více nepřesností, ani jeden z týmů se nemůže zabydlet v útočném pásmu.
     
    30:23
    Radek Faksa vybojoval kotouč za brankou a následně přihrával mezi kruhy, kam si najel Blake Comeau. Jeho pokus z jedné do branky nezamířil, což v tomto momentu rozhodně měl.
     
    31:05
    Z levé strany vystřeli znovu český útočník Radek Faksa, jehož střelu vyrazil Cam Talbot. Čtvrtá formace Dallasu je dlouho dobu na ledě, ale ještě musí zpátky.
     
    32:20
    Roope Hintz už se nechtěl raději zapojit do hry, a tak skočil na mantinel. Soupeře s pukem zastavil Mattias Janmark, jenž se s Perrym dostal do přečíslení. Zkušený matador vystřelil z mezikruží jen do brankáře Talbota, jenž puk vyrazil, ale dorážka už nepřišla.
     
    Střely na branku: 21:13.
     
    32:30
    Alexandr Radulov byl za brankou a mohl přihrávat na modrou čáru. Přesto si vybral složitější řešení, které bylo v předbrankovém prostoru přečteno.
     
    32:51
    Další zakončení z levé strany mířilo pod břevno, jenomže Cam Talbot vytáhl další zákrok ramenem. Hra je tak vyrušena, protože kotouč zamířil do ochranné sítě.
     
    33:53
    Na pravé straně měl hodně prostoru Blake Comeau, kterého v posledním momentě obtěžoval soupeř. Zakončení tak mířilo jen do hostujícího maskovaného muže.
     
    34:57
    Hráči Stars si neporozuměli, a tak černá guma zamířila na zakázané uvolnění. Bude se vhazovat po pravé ruce ruského brankáře Dallasu.
     
    35:34
    Přes obránce se snažil vystřelit od levého mantinelu Zac Rinaldo, který trefil právě svého strážce. Hra se tak otáčí zpátky do středního pásma.
     
    36:30
    Blížíme se ke konci druhé dvacetiminutovky, která zatím nabízí vyrovnaný hokej.
     
    36:57
    Na pravé straně nabral velkou rychlost Mikael Backlund, který následně přihrál zadovkou pod sebe, kde se nacházel Elias Lindholm, jehož zakončení do branky nemířilo.
     
    Střely na branku: 23:13.
     
    38:05
    Po dlouhé kombinaci se zpoza branky vytočil Sam Bennett, který se snažil zasunout pokus ke vzdálenější tyči. Anton Chudobin byl znovu pozorný a zasáhl betonem.
     
    38:49
    Zadovkou přihrával Jamie Benn, který na levé straně cítil svého dvorního parťáka. Tyler Seguin se prezentoval střelou z jedné, ale zamířil jen nad branku.
     
    39:40
    Domácí jeli ve třech na dva obránce, přihrávka mířila do druhé vlny, odkud přišla také střela. Jenomže byla nepřesná, a tak akce trvala dál, ovšem Heiskanenův pokus byl zablokován.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    O osudu zápasu rozhodně až poslední třetina nebo dokonce prodloužení. Ve druhé části se hrálo trochu vyrovnaněji, ale Dallas byl více nebezpečnější. Jenomže útočníci nenašli recept ani na Antona Chudobina ani na Cama Talbota. Oba brankáři se totiž rozchytali k velkým výkonům, a tak nebude snadné je překonat. Kdo se bude radovat z vítězství?
     
    Střely na branku: 26:14.
    Střely na branku ve druhé třetině: 12:7.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:21
    První zákrok třetí třetiny si připsal domácí brankář, jenž si musel počíhat na střelu z levé strany, kterou vyslal Sam Bennett.
     
    41:12
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas uniká zpátky do vedení a je zase blíže mečbolu! Mattias Janmark se vykroužil z rohu na osu, odkud přihrál na modrou čáru, kde se nacházel JOHN KLINGBERG. Jeho pokus byl přesný, když zamířil nad Talbotovu lapačku. Asistence: Mattias Janmark.
    41:12 John KLINGBERG - 2:1
     
    Střely na branku: 28:15.
     
    45:18
    Přihrávku na střed zachytil na modré čáře Andrew Mangiapane, jenž chtěl zamířil k pravé tyči, ovšem branku Dallasu minul.
     
    46:04
    A znovu se Calgary podařilo zachytil přihrávku, tentokrát tím úspěšným byl Rasmus Andersson, který nevyrovnal. Situace ale pokračovala dál, a tak střela od modré čáry byla zastavená před brankou. Celou situaci pak dokončil ruský brankář Stars.
     
    Střely na branku: 28:18.
     
    46:27
    Čtvrtá formace Dallasu dnes hraje opravdu dobře. Blake Comeau a Radek Faksa jsou hodně vidět, ovšem za brankou byl zastaven obránce Miro Heiskanen.
     
    47:24
    Na druhé straně se Calgary dostává jen těžko do předbrankového prostoru, a tak přišel další pokus od mantinelu, s nímž si Chudobin znovu poradil.
     
    47:51
    Anton Chudobin zasahuje koncem hole! Elias Lindholm si najel mezi kruhy a zamířil do levé šibenice. Ovšem ruský brankář se natáhl a kotouč vyrazil mimo hrací plochu, Chudobin prožívá skvěle střetnutí.
     
    48:05
    Mikael Backlund může být rád, že neodešel na trestnou lavici, jelikož sněhem osprchoval ruského brankáře. Celou situaci řešil ještě Jamie Benn, ale konzultace byla pouze ústní.
     
    48:49
    Rasmus Andersson dojel nahozený kotouč a schoval se s ním za brankou, kde počkal na vystřídání spoluhráčů. Calgary se čas začíná krátit.
     
    49:10
    Na levou stranu si najel Andrej Sekera, jehož pumelici zastavila bližší tyč. Cam Talbot se ocitl v roli diváka, ale pro něj i pro Flames to dobře dopadlo.
     
    50:34
    Andrew Mangiapane vymýšlel komu zpoza branky přihraje a vybral si až Rasmuse Anderssona. Jeho snahu ale zastavil první bránící soupeř.
     
    51:19
    Zakončením od modré čáry se prezentoval Jamie Oleksiak, jehož pokus těsně před brankářem tečoval Jamie Benn. Kapitán Dallasu poslal černou gumu jen vedle brány.
     
    52:06
    V posledních minutách se hraje hodně svižně, hlavně Calgary Flames výrazně přidalo. Další snažení bylo Dallasem překaženo jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    52:36
    Domácí mužstvo je znovu pod tlakem a znovu vyhazuje na icing. Formace Stars už musí být značně unavena.
     
    52:45
    Blake Comeau vypíchl kotouč a řítil se se spoluhráčem do přečíslení, jenomže Andrew Cogliano černou gumu nezpracoval.
     
    Střely na branku: 32:26.
     
    55:08
    Jamie Benn dlouhou kličkou dostal Cama Talbota z branky, což se snažil ještě napravit Mark Giordano (Calgary), jenž v pádu posunul branku a putuje na trestnou lavici.
     
    55:08
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Mark Giordano – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).
     
    55:37
    Po ose Tyler Seguin – John Klingberg – Alexandr Radulov putoval kotouč. Z jedné střílel až Rus, jehož pokus skončil ve výstroji hostujícího gólmana.
     
    56:15
    Z pravé strany vystřelil Denis Gurjanov, jehož pokus byl brankářem vyražen. Za brankou se k puku dostal ještě Corey Perry, jehož přihrávka byla zachycena a následně Calgary vyhodilo.
     
    57:12
    Joe Pavelski přihrával na modrou čáru, kde kotouč nezpracoval John Klingberg. Calgary se pokusilo vyslat do akce Marka Giordana, jenž naskakoval z trestné lavice, ale nepovedlo se a píská se jen další icing.
     
    57:38
    Do útočného pásma vletěl podél pravého mantinelu Rasmus Andersson, jehož pokus mířil na první tyč, kde už byl připravený Anton Chudobin.
     
    58:07
    Další pokus musel řešit ruský brankář Dallasu, proti němuž letěla střela, kterou vyslal Noah Hanifin. Režie už si vybírá hostujícího gólmana, jenž se domlouvá se střídačkou na potencionální výměně.
     
    58:07
    Calgary Flames v přerušené hře ukazuje, že si bere oddechový čas. Hostující trenér pošle do hry to nejlepší, co má k dispozici. Cam Talbot už se do hry nechystá a zůstává na střídačce.
     
    58:18
    Z pravého kruhu vystřelil Johnny Gaudreau, který se ale mezi střelce zápasu zatím nezapíše. Následně se Calgary cpalo před bránu, ale Chudobin byl znovu úspěšný.
     
    59:14
    Zámek hostujícího celku byl opravdu silný a pětice Dallasu už téměř nebruslila. Před branku se cpal Elias Lindholm, jenž se pokusil o teč. Ovšem puk sice spadl do brankoviště, jenomže Anton Chudobin byl pozorný.
     
    59:38
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Andrew Cogliano – 2 min., sekání).
     
    59:38
    Andrew Cogliano (Dallas) míří na trestnou lavici, tohle je poslední možnost pro Calgary, které se snaží z plných sil vyrovnat!
     
    59:58
    Z vrcholu pravého kruhu ještě střílel Elias Lindholm, jehož pokus byl zastavený obráncem, jímž byl Jamie Oleksiak.
     
    Konec zápasu.
     
    Dallas Stars se v sérii ujímá vedení a už v příštím utkání bude moci rozhodnout o vítězi! Domácí celek ve třetí části rychle strhl vedení na svou stranu, což donutilo Calgary k tomu, aby ještě více přidalo. Opravdu Flames byli v poslední části jasně lepší, jenomže Anton Chudobin zamkl branku a stává se zaslouženě hvězdou zápasu.

    Pokud vezmeme střetnutí jako celek, výsledek je asi spravedlivý. Čtyřicet minut byl Dallas lepším celkem a Flames tahali za kratší konec. Duel nabídl spoustu velkých příležitostí a tak tři góly jsou velmi málo.
     
    Střely na branku: 32:29.
    Střely na branku ve třetí třetině: 6:15.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. John Klingberg (Dallas) 1+0
    2. Anton Chudobin (Dallas) 28 zákroků, 96,6% úspěšnost
    3. Cam Talbot (Calgary) 30 zákroků, 93,8% úspěšnost
     
    Československá stopa v utkání:

    Andrej Sekera (Dallas) žádný bod, 2 střely, čas na ledě 10:32
    Radek Faksa (Dallas) žádný bod, žádná střela, čas na ledě 15:53

    David Rittich (Calgary) do utkání nezasáhl
     
    S konstatováním, že Dallas Stars bude mít v příštím utkání mečbol na své straně, se loučím a přeji vám dobrou noc nebo příjemné sledování dalšího přenosu z NHL. (02:17:50)

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 11. Ja. Benn (Seguin), 42. J. Klingberg (Janmark) – 20. Backlund


    Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – J. Klingberg, Lindell (A), Heiskanen, Oleksiak, Fedun, Sekera – Radulov, Seguin (A), Ja. Benn (C) – Gurjanov, Pavelski, Janmark – Perry, Dickinson, Hintz – Comeau, Faksa, Cogliano.
    Calgary Flames: Talbot (Rittich) – Brodie, Giordano (C), R. Andersson, Hanifin, E. Gustafsson, Forbort – E. Lindholm, Monahan (A), J. Gaudreau – M. Tkachuk, Backlund (A), Mangiapane – Dubé, S. Bennett, Lucic – Rieder, D. Ryan, Rinaldo.

    Rozhodčí: St. Laurent, Meier – Shewchyk, Gibbons
    Dallas 4 2 Calgary
    #1 Úterý 11.08.2020 • 23:30
    Dallas - Calgary 2:3
    #2 Pátek 14.08.2020 • 04:30
    Dallas - Calgary 5:4
    #3 Sobota 15.08.2020 • 04:30
    Calgary - Dallas 2:0
    #4 Neděle 16.08.2020 • 20:10
    Calgary - Dallas 4:5 po prodl.
    #5 Úterý 18.08.2020 • 23:45
    Dallas - Calgary 2:1
    #6 Pátek 21.08.2020 • 04:45
    Calgary - Dallas 3:7
    bahis siteleri