Sokolov – Slavia 3:2 (2:1 po s.n.) | Opava – Kopřivnice 2:1 (kon.) | Znojmo – Havířov 2:2 (kon.)
Poprad – Lipt. Mikuláš 13:2 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 6:3 (kon.) | Benátky n/J – Kolín 6:2 (kon.)
Vrchlabí – Šumperk 4:0 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 5:0 (kon.) | Jablonec n/N – Dvůr Králové n. L. 4:5 (kon.)
Děčín – Mostečtí Lvi 4:8 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
6:3 (3:0, 2:2, 1:1)
SK Trhači Kadaň
Čtvrtek 20.08.2020, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:57 MIŠKÁŘ - 6:3
     
    48:57
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion využívá přesilovku a dává tak již šestý gól v tomto utkání! Zcela volný prostor v brance dokázal s kotoučem vymést PATRIK MIŠKÁŘ po povedené přihrávce od Martina Procházky, čímž vrací kališníkům třígólový náskok. Asistence: Martin Procházka.
    40:43 CHRPA - 5:3
     
    40:43
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté se naopak chopili příležitosti a snižují na rozdíl dvou branek! Po rychlém průjezdu přes celou délku ledové plochy našel volný prostor JAKUB CHRPA, který do něj zcela přesně kotouč zavěsil. Asistence: Radek Havel a Petr Poppel.
    38:56 MÜLLER - 5:2
     
    38:56
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Ještě před koncem třetiny snižuje Kadaň ztrátu! Po samostatném nájezdu dokázal prostrčit kotouče za Beranova záda JAN MÜLLER. Asistence: Tomáš Koblížek.
    27:13 CHLOUBA - 5:1
     
    27:13
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku a střílí svůj první gól v tomto utkání. Trochu nešťastně vypustil gólman Beran z lapačky střelu ROMAN CHLOUBA, který vrací předčasně Procházku na led. Asistence: Petr Poppel.
    24:10 HAŠEK - 5:0
     
    24:10
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Krásný gól PETRA HAŠKA. Po přihrávce z levé strany napálil tvrdě z mezikruží a dělovkou si připisuje již pátý střelecký zásah pro svůj tým. Asistence: Filip Koffer.
    22:20 DAMAŠEK - 4:0
     
    22:20
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A svého nátlaku využívají ke vstřelení dalšího gólu! Těsně k pravé tyči dokázal přesně umístit kotouč litoměřický odchovanec ONDŘEJ DAMAŠEK, který si tak připisuje svou první trefu za litoměřický A tým. Asistence: Erik Čermák a Patrik Marcel.
    18:55 MIŠKÁŘ - 3:0
     
    18:55
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Ještě před koncem první třetiny navyšují Litoměřičtí vedení! Odraženou střelu Matěje Berana u levé tyče převzal PATRIK MIŠKÁŘ, který neotálel ani nejmenší okamžik a poslal puk do branky. Asistence: Matěj Beran a Patrik Marcel.
    16:09 MARCEL - 2:0
     
    16:09
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Záhy jsou ale Litoměřičtí úspěšnější! Z levé strany vypálil na branku PATRIK MARCEL, jehož střela se, i trochu se štěstím, dostala za Běhulova záda. Asistence: Erik Čermák a Jan Mlčák.
    14:40 M.BERAN - 1:0
     
    14:40
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Ani hra ve čtyřech nezabránila kališníkům od vstřelení gólu! Po úspěšně kombinaci se dostal ke kotouči MATĚJ BERAN, který pohotovou střelou z těsné blízkosti brankoviště posílá domácí do vedení. Asistence: Martin Procházka.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 15. M.Beran (Procházka), 17. Marcel (Čermák, Mlčák), 19. Miškář (M.Beran, Marcel), 23. Damašek (Čermák, Marcel), 25. Hašek (Koffer), 49. Miškář (Procházka) – 28. Chlouba (Poppel), 39. Müller (Koblížek), 41. Chrpa (Havel, Poppel)


    HC Stadion Litoměřice: Beran A. (Král) – Marcel, Mlčák, Výtisk (C), Poizl, Jebavý, Krutil, Sedláček – Beran M. (A), Miškář, Procházka – Berka, Koffer, Jánský – Pšenička, Hašek, Jindra – Damašek, Daniel, Čermák.
    SK Trhači Kadaň: Běhula (Dvořák) – Havlín, Trefný, Havel, Smutný, Seemann, Foltýn, Šuráň (A) – Chrpa, Chlouba, Poppel – Koblížek, Rindoš, Müller – Homer, Bucek, Svoboda (A) – Kubišta, Hradecký (C), Veselý.

    Rozhodčí: Biedermann, Domský – Beneš, Kurtin
    bahis siteleri