Mladá Boleslav – Litvínov 5:3 (kon.) | Olomouc – Pardubice 1:5 (kon.) | Třinec – Vítkovice 6:2 (kon.)
Plzeň – Motor ČB 5:3 (kon.) | Zlín – Přerov 4:1 (kon.) | Liberec – K. Vary 1:0 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 3:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:2 (2:1, 2:1, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 20.08.2020, 17:00Generali Česká Cup • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:34 Tomáš MARCINKO - 6:2
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    52:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ MARCINKO vypíchl soupeři puk na obranné modré, projel přes střední pásmo až před pravý kruh, odkud napřáhl a střelou k pravé tyči propálil Dolejše – 6:2!
     
    51:34
    Třinečtí v oslabení pláchli do přečíslení dva na jednoho, Roman místo přihrávky na Hrňu volil prudkou střelu lehce nad ledem, kterou vystihl brankář Dolejš a zachránil svůj celek před šestým gólem!
     
    51:19
    Schleiss dohrál souboj se Zahradníčkem, třinecký obránce neudržel nervy a sekl ostravského hráče před zraky rozhodčího. Zahradníčka čeká druhý trest dvouminutový trest v dnešním utkání.
     
    47:24
    Další šance Ocelářů! Exkošická spolupráce málem slavila gólový úspěch. Dravecký přihrál před bránu Marcinkovi, který z bezprostřední blízkosti zkoušel usměrnit puk k tyči,ale Dolejš natáhl ruku a puk letící do brány lapačkou vyrazil vedle tyče!
    43:33 Martin RŮŽIČKA - 5:2
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    43:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pětka je na světě! Stránský od pravého mantinelu nahodil před branku, kde byl Vrána, jeho střelu Dolejš pouze vyrazil vedle sebe, kam si dojel MARTIN RŮŽIČKA a zametl kotouč do prázdné branky! Asistence: Petr Vrána, Matěj Stránský – 5:2!
     
    37:42
    Závěr druhé třetiny bude ve znamení přesilovky pro ostravský celek. Na trestnou lavici usedl Petr Vrána za sekání, když fauloval Schleisse.
     
    37:30
    Schleiss se snažil zakončit z pravé strany, ale na poslední chvíli ho zastavil jeden z třineckých hráčů.
     
    36:36
    Stránský se protáhl přes soupeře kolem pravého mantinelu a prudkou přihrávkou vybídl ke střele Romana, třinecký hráč natáhl přes sebe hůl, ale tečí minul ostravskou bránu!
    32:30 Erik HRŇA - 4:2
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    32:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    ERIKU HRŇOVI jeden gól nestačil a vzápětí přidal druhý! Po přihrávce Kurovského vypálil téměř ze stejného místa jako při předchozím gólovém pokusu. I v tomto případě byl Dolejš na jeho ránu krátký! Asistence: Daniel Kurovský – 4:2!
    31:47 Erik HRŇA - 3:2
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    31:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    To bylo rychlé! Třinečtí si postavili trojici vítkovických obránců před bránu, a poté kombinací po ose Matěj Stránský – Martin Růžička – ERIK HRŇA udeřili. Hrňa vypálil z levého kruhu pod horní tyč! Asistence: Martin Růžička, Matěj Stránský – 3:2!
     
    31:34
    Hrehorčák se zjevil sám před gólmanem Dolejšem, ale byl faulován Polákem. Oceláři budou hrát 40 sekund ve dvojnásobné výhodě.
     
    30:14
    Vylučuje se. Postiženým hráčem je ostravský Lukáš Krenželok, který hokejkou zasáhl jednoho z třineckých hráčů do obličeje.
     
    27:26
    Stránský jen tak bruslil po levém mantinelu, jenže pak akci nečekaně strhl do středu a střelou z mezikruží přes obránce Kocha nechal vyniknout brankáře Dolejše!
     
    26:03
    Po přihrávce Tršky pálil od pravého mantinelu Hruška, puk prolétl kolem Štěpánka a brankové čáry, ale v třinecké bráně neskončil!
     
    24:51
    Zahradníček si v souboji o puk přidržel Krenželoka. Rozhodčí celou situaci viděl a třineckého obránce poslal na trestnou lavici.
    21:43 Patrik DEMEL - 2:2
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    21:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    V Třinci je vyrovnáno! Marosz krásnou přihrávkou našel před brankou Krenželoka, ten ještě vyšperkoval akci přihrávkou do levého kruhu na PATRIKA DEMELA, který už měl lehkou pozici a střelou do odkryté branky srovnal gólový účet zápasu! Asistence: Lukáš Krenželok, Rostislav Marosz – 2:2!
    15:11 Dominik LAKATOŠ - 2:1
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    15:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    DOMINIK LAKATOŠ projel v oslabení kolem Doudery a střelou mezi betony poprvé překonal brankáře Štěpánka! Bez asistence – 2:1.
     
    14:04
    Následně si Trška v rohu mantinelu pomohl nedovoleně, když rukou poslal k ledu třineckého Rašku. Nyní ho čeká dvouminutový trest za držení a Oceláře přesilovka.
     
    13:15
    Tečovaná střela Kundrátka od modré čáry zřejmě lízla levou tyč vítkovické branky!
    06:56 Martin RŮŽIČKA - 2:0
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    06:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Stránský si s pukem zajel na modrou čáru, kde přenechal kotouč Gernátovi, ten si nabruslil za bránu a přihrávkou do volného prostoru vybídl ke střele MARTINA RŮŽIČKU, který nezaváhal a rychlou střelou zápěstím zvýšil na 2:0! Asistence: Martin Gernát, Matěj Stránský.
     
    03:41
    Jonáš Peterek se prokličkoval až před brankáře Dolejše, ale z bezprostřední blízkosti přestřelil ostravskou branku!
     
    00:50
    Vladimír Dravecký nedovoleně zastavil Tršku a Vítkovice čeká první přesilová hra.
    00:32 Matěj STRÁNSKÝ - 1:0
    Zdroj: HokejkaTV.cz
     
    00:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí začali famózně! Martin Gernát našel přihrávkou od modré čáry před brankou dvojici Vrána – Stránský, Vrána přihrál do levého kruhu MATĚJOVI STRÁNSKÉMU, který střelou k pravé tyči otevřel účet zápasu! Asistence: Petr Vrána, Martin Gernát – 1:0!

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 1. Stránský (Vrána, Gernát), 7. Růžička (Gernát, Stránský), 32. Hrňa (Růžička, Stránský), 33. Hrňa (Kurovský), 44. Růžička (Vrána, Stránský), 53. Marcinko – 16. Lakatoš, 22. Demel (Krenželok, Marosz)


    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Daneček) – Gernát, Doudera, Jaroměřský, Kundrátek, Zahradníček, Haman, Hrachovský – Stránský, Vrána, Růžička (A) – Dravecký (C), Marcinko (A), Hrňa – Raška, Peterek, Ramik – Hrehorčák, M. Roman, Kurovský.
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Svoboda) – Štencel, Koch, Trška, Černý, Demel, Polák (C), Kubeš – Mallet, Hruška, Lakatoš – Krenželok (A), Marosz, Schleiss (A) – Dočekal, Mikyska, Kubalík – Dej, Werbik, Šišovský.

    Rozhodčí: Šír, Mrkva – Hlavatý, Lederer.

    Diváci: 500
    bahis siteleri