Bill Algeo - Ricardo Lamas Lamas (kon.) | Magomed Ankalajev - Ion Cutelaba (zruš.)
Alexa Grassová - Ji Yeon Kim Grassová (kon.) | Robbie Lawler - Neil Magny Magny (kon.)
Aleksandar Rakić - Anthony Smith Rakić (kon.)
konec
Alexa Grassová - Ji Yeon Kim

Grassová

Neděle 30.08.2020, 03:51UFC
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: A. Grassová (na body – jednomyslně) (04:10:30)
     
    Máme za sebou druhý duel hlavní karty, ve kterém jsme sledovali ryze ženské zastoupení. Úvod zápasu byl sice vyrovnaný, avšak záhy převzala iniciativu Alexa Grassová, která dominantním výkonem dovedla zápas do vítězného konce. Zásadní rozdíl byl v rychlosti obou bojovnic, Grassová tak i přes menší rozsah svých horních končetin byla v postoji mnohem nebezpečnější.
     
    Konec zápasu.
     
    04:10
    Tak přeci jenom jsme se dostali na zem, povedlo se to Grassové, která soupeřku podrazila. Poslední minuta zápasu se tak zcela jistě odehraje na zemi.
     
    03:39
    Obrázek boje se nikterak nemění, Ji Yeon Kim se snaží soupeřku podrazit k zemi, což se jí zatím nedaří. Sudí duel dost možná vrátí zpět do středu oktagonu.
     
    03:07
    I nadále sledujeme situaci u pletiva, kde jsou obě zápasnice hodně aktivní. Nyní se do lepší pozice dostala Grassová, které to pochopitelně stačí.
     
    02:21
    Grassová se zničehonic dostala do obranné fáze, ve které hned několikrát tvrdě inkasovala. Záhy se Ji Yeon Kim povedlo duel svázat u pletiva.
     
    01:47
    Na malý moment jsme se dostali do klinče, ve kterém to vypadalo, že se Grassové povede vzít zápas na zem. Nakonec tomu tak není, pokračuje se v postoji.
     
    01:28
    Ji Yeon Kim si zatím netroufla na nic nebezpečného, spíše čeká na chybu od její soupeřky. Grassová si je toho vědoma a snaží se upevnit si obranu.
     
    00:49
    Grassová však nikterak neustoupila od své aktivity, ba naopak se snaží být aktivní. Tentokráte se jí nepovedlo zaútočit pravou zadní na bradu.
     
    00:26
    Vstoupili jsme do závěrečného kola, zatím jednoznačně na body vede Alexa Grassová. Ji Yeon Kim tak nutně potřebuje předvést něco zásadního.
     
    Začalo třetí kolo.
     
    Skončilo druhé kolo.
     
    04:25
    Kim začíná tento duel hrubě nezvládat, především její obrana je naprosto neprofesionální. Grassová si navíc troufla na naskočeného supermana.
     
    03:48
    Ani tentokráte si Ji Yeon Kim nedala pozor na obranu, což se jí nemusí vyplatit. Proletěly totiž další dvě pravačky, Grassová je stále mnohem aktivnější.
     
    03:17
    Poté povedený nástup a dlouhá kombinace od Alexi Grassové. Ta nejprve útočila levačkou, načež vzápětí zkusila prolomit blok rychlou pravačkou.
     
    02:25
    V ideální moment navíc prošel další kop pod koleno, se kterým Ji Yeon Kim moc nepočítala. Bitva se nám poněkud uklidnila, což se moc často nestalo.
     
    01:56
    Stále však čekáme na případný takedown z jedné, či druhé strany. V přestřelkách je o něco aktivnější Grassová, která musí mnohem rychleji.
     
    01:20
    Ji Yeon Kim včas ustoupila před dalším pokusem o calf kick, jenomže z její strany je to stále hodně pomalé. Grassové jasně převzala iniciativu duelu.
     
    00:57
    Navíc v krátkém časovém sledu povedená kombinace od Grassové, která nejprve útočila calf kickem, načež se pokoušela zaskočit soupeřku pravačkou.

    David Suchý

    bahis siteleri