Bill Algeo - Ricardo Lamas Lamas (kon.) | Magomed Ankalajev - Ion Cutelaba (zruš.)
Alexa Grassová - Ji Yeon Kim Grassová (kon.) | Robbie Lawler - Neil Magny Magny (kon.)
Aleksandar Rakić - Anthony Smith Rakić (kon.)
konec
Aleksandar Rakić - Anthony Smith

Rakić

Neděle 30.08.2020, 05:05UFC
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: A. Rakić (na body – jednomyslně) (05:25:53)
     
    Je za námi poslední zápas večera, ve kterém jednoznačně vítězí favorizovaný Aleksandar Rakić. Ten byl jednoznačně dominantní ve všech třech kolech, svému soupeři nedal žádnou šanci. Smith překvapivě neexceloval ani na zemi, tam měl rovněž navrch jeho protivník, který se zdál být ve všech ohledech mnohem lepší, což mu zajistilo vítězství.
     
    Konec zápasu.
     
    04:26
    A vypadá to, že na zemi zůstaneme až do samotného konce zápasu. Smithovi navíc dochází fyzička, Rakić dělá všechno pro to, aby se duel nedostal zpět do postoje.
     
    03:47
    Blíží se nám poslední minuta třetího kola, Smith stále nic moc nepředvedl. Rakić to dělá velice zkušeně, snaží se ho udržet na zemi, což mu vyhovuje.
     
    03:11
    Aleksandar Rakić svého soupeře poslal zpět na břicho, mezitím ho doprovodil několika koleny směrem na záda. Smith ani třetí kola zrovna moc nezvládá.
     
    02:22
    Smith si dokázal alespoň kleknout, jenomže to má stále hodně složité. Aleksandar Rakić doslova visí na jeho zádech, případné vstání je tak v nedohlednu.
     
    01:57
    Hodně tvrdou pravačku vyprodukoval Aleksandar Rakić, který ovšem nečistě trefil hlavu protivníka. I nadále jsme na zemi, Rakić má duel pod kontrolou.
     
    01:26
    Sledujeme naprosto totožný obrázek, jako tomu bylo v průběhu druhého kola. Smithovi se nedaří dostat duel do postoje, Rakić nikam bezhlavě nespěchá.
     
    00:49
    Anthony Smith se navíc u pletiva snažil soupeře sevřít, jenomže sám spadl na zem, což mu absolutně nehraje do karet. Rakić tak zdarma získal pozici.
     
    00:25
    Vstoupili jsme do posledního kola, jehož úvod patří Rakićovi. Ten se chytil dobrým úderem, načež na svého soupeře nastoupil, jenomže ten si s obranou poradil.
     
    Začalo třetí kolo.
     
    Skončilo druhé kolo.
     
    04:30
    Sudí vyzval oba borce k větší aktivitě, jinak se dostaneme zpět do postoje. Rakić tuto výzvu rychle pochopil a nenápadnými údery přidává na aktivitě.
     
    04:00
    Minuta do konce druhého kola.
     
    03:33
    Anthony Smith se pokouší pracovat na případné submisi pomocí nohou, jenomže to se mu zatím nedaří. Rakić se začíná připravovat o lepší pozici.
     
    02:54
    Situace na zemi je naprosto stejná, Aleksandar Rakić přidává několik úderů směrem k žebrům. V tomto okamžiku jsme se dostali až k pletivu.
     
    02:23
    Pomalu a jistě se přesouváme blíže k pletivu, což spíše vyhovuje právě Smithovi. Ten se pokouší útočit i z těžké pozice, navíc se mu stále daří obrana.
     
    01:55
    Několik dílčích úderů v podání Aleksandara Rakiće, kterému se nedaří dostat do lepší pozice. Smith by každopádně potřeboval poslat duel do postoje.
     
    01:25
    Anthony Smith však na zemi působí velice jistým dojmem, sám si připravuje případnou pozici pro submisi. Rakić si toho je ale velmi dobře vědom.

    David Suchý

    bahis siteleri