HC Slovan – Michalovce 3:5 (kon.) | Poprad – Slovensko U20 6:1 (kon.)
konec
HK Poprad
6:1 (2:0, 1:1, 3:0)
Slovensko U20
sk Středa 02.09.2020, 19:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:56
    Poprad dal gól!
    Kamzíci strieľajú šiesty gól do siete slovenskej dvadsiatky. MARCEL HAŠČÁK nahodil puk na zadný mantinel. Odrazil sa ku Kozelovi, ktorý ho poriadne neprikryl a samotný Haščák ho doklepol do bránky.
    Bez asistencie.
     
    52:06
    Poprad dal gól!
    Kamzíci pridávajú ďalší gól a zvyšujú svoje vedenie. Svitana z pravého kruhu ideálne vyššie medzi kruhmi našiel DÁVIDA SKOKANA, ktorý strelou z prvej k ľavej žrdi nedal šancu Kozelovi.
    Asistencie: Patrik Svitana, Marcel Haščák.
     
    45:51
    Poprad dal gól!
    Kamzíci v samom závere využívajú presilovku o dvoch hráčov. Medzi kruhmi sa uvoľnil MIROSLAV PREISINGER, ktorý po prihrávke od Svitanu okamžite švihom prekonal Kozela.
    Asistencie: Patrik Svitana, Marcel Haščák.
     
    34:31
    Poprad dal gól!
    Popradčania opäť vedú dvojgólovým rozdielom. Haščák strieľal spoza ľavého kruhu, pred bránku prekorčuľoval Drgoň, ktorý úspešne tečoval Haščákovu strieľanú prihrávku.
    Asistencie: Marcel Haščák, Dávid Skokan.
     
    22:13
    Slovensko U20 dalo gól!
    Dvadsiatka využíva presilovú hru a znižuje. Strela od modrej čiary smerovala priamo na Rychlíka, pred ktorým operoval SAMUEL KRAJČ a okamžite dorazil puk do bránky.
    Bez asistencie.
     
    13:53
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti hrali presilovku vcelku dobre, takmer celý čas boli v pásme a napokon ju využili. PATRIK SVITANA si na pravom kruhu spracoval prihrávku, namieril to do protiľahlej žrde a od nej sa puk odrazil do bránky.
    Asistencie: Adam Drgoň, Marcel Haščák.
     
    07:37
    Poprad dal gól!
    Asi som to privolal predchádzajúcim konštatovaním, keďže kamzíci strieľajú gól a dostávajú sa do vedenia. Zagrapan dorážal z ľavého kruhu strelu od modrej čiary, no namieril len do Kozela. Od jeho betónu sa však ideálne ako na podnose odrazil puk pre MICHAELA VANDASA, ktorý sa zblízka nemýlil.
    Asistencia: Marek Zagrapan.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 8. Vandas (Zagrapan), 14. Svitana (Drgoň, Haščák), 35. Drgoň (Haščák, Skokan), 46. Preisinger (Svitana, Haščák), 53. Skokan (Svitana, Haščák), 56. Haščák – 23. Krajč


    HK Poprad: Rychlík (Vošvrda) – Drgoň, Brejčák, Ulrych, Česánek, Müller, Kramár, Romaňák, Hodorovič – Svitana, Skokan, Haščák – Vandas, Zagrapan, Handlovský – Mešár, Preisinger, Lušňák – Matúš Paločko, Bjalončík, Šotek
    Slovensko U20: Kozel (Latkóczy) – Golian, Mudrák, Fatul, Nemec, Droppa, Turan, Hlaváč, Zubák – Faith, Sojka, Melcher – Lašák, Jedlička, Krajč – Jevoš, Kupka, Valigura – Nagy, Eliaš, Olejník

    Rozhodčí: Orolin, Snášel – Šoltés, Stanzel

    Diváci: 347
    bahis siteleri