Nižněkamsk – Viťaz 4:3 (kon.) | Magnitogorsk – Soči 6:0 (kon.) | Čeljabinsk – Kunlun 3:1 (kon.)
Kazaň – Petrohrad 3:2 (po pr.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
6:0 (1:0, 3:0, 2:0)
HK Soči
Neděle 06.09.2020, 14:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (16:23:35)
     
    Československá stopa v utkání

    Andrej Nestrašil (MET) – 2+0, 4 střely na branku 16/21 vyhraných vhazování, 1 hit, čas na ledě 17:22.
     
    Dnešní utkání sledovalo 1250 diváků.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 32 – 34
    Trestné minuty: 8 – 8
    Vhazování: 37 – 22
    Zblokované střely: 9 – 12
    Hity: 25 – 12
     
    Je konec a Magnitogorsk v tomto zápase svého soupeře doslova rozmetal, když nasázel rovnou šest branek. zatímco neinkasoval ani jednou. Ve třetí třetině se domácí prosadili ještě dvakrát. Nejprve se po zmatcích v brankovišti trefil Juho Lamikko, načež ještě Taylor Beck využil přesilovou hru. V těch se dnes Metallurg trefil dokonce třikrát!
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Do konce zápasu nám chybí posledních třicet vteřin a hosté se ještě prezentovali střelou. Ta jen ukázala zmar hostí, vůbec netrefila branku...
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:32
    Arťom Zemčonok ještě posunul puk dopředu a jeden z jeho spoluhráčů se hnal sám na gólmana. Zkusil to střelou, ale Kulbakov krkolomným zásahem puk chytil.
     
    57:42
    Harri Pesonen zachytil odražený puk ve středním pásmu a obloučkem dozadu trochu hru zklidnil. Nyní se už dá očekávat, že se zápas bude jen dohrávat.
     
    57:10
    Tak v dnešním utkání už je přece jen nějakou dobu rozhodnuto, dva body si dnes nechají domácí na svém ledě. Výhra to navíc bude naprosto zasloužená.
     
    55:51
    Velká šance alespoň na gól v podání hostů, jenže ani tentokrát to není branka! Jussi Olkinuora totiž předvedl parádní skok zpět do branky a udržel puk!
    55:17 Taylor BECK - 6:0
     
    55:17
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Krásná akce, která končí již šestou brankou v síti Soči! K tomu je to navíc další využitá přesilová hra. Domácí vymysleli přečíslení, ve kterém dostal finální přihrávku TAYLOR BECK, jehož teč šla přesně k tyči. Ivan Kulbakov neměl šanci se tam natáhnout. Asistence: Harri Pesonen.
     
    55:01
    Nikita Chlystov zkoušel nahodit puk od mantinelu před branku, kde však k žádné teči nedošlo. Ivan Kulbakov udržel puk ve výstroji a hra je přerušena.
     
    54:53
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ivan Kulbakov – 2 min., hrubost).
     
    54:32
    Vladislav Sjomin je na ledě!
     
    53:42
    No, Soči sice hraje přesilovou hru, ale na hřišti to tak zrovna nevypadá. Metallurg měl více střel na branku za tu dobu, hosté se ještě nedostali do pásma.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 9. A. Nestrašil (Dronov, Čibisov), 31. Karpov (S. Plotnikov), 35. A. Nestrašil (Dronov, Čibisov), 38. Beck (Minulin), 45. Lammikko (Pesonen), 56. Beck (Pesonen)


    Metallurg Magnitogorsk: Olkinuora (Košečkin) – Dronov, J. Jakovlev, Pašnin, Minulin, Zemčonok, N. Chlystov, Sjomin, Nilolajev – S. Plotnikov, A. Nestrašil, Karpov – Beck, Pesonen, Lammikko – Čibisov, Potěchin, Švyrjov – Několenko, J. Platonov, Korobkin.
    HK Soči: Lassinantti (38. Kulbakov) – Pogorišnyj, Rundblad, Soljannikov, J. Alexandrov, Miromanov, Minejev, Gordějev – Karjalainen, Nilsson, Linus Johansson – Ruděnkov, Točickij, Šmeljov – A. Galimov, Rubcov, Apalkov – Garajev, Padakin, Kukštel – Petkov.

    Rozhodčí: Birin, Kulakov – Nikolajev, Novikov

    Diváci: 1250
    bahis siteleri