Čerepovec – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Spartak Moskva 1:3 (kon.) | Minsk – Ufa 3:4 (kon.)
CSKA Moskva – Barys 3:1 (kon.) | Omsk – Chabarovsk 8:2 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
1:3 (0:0, 1:0, 0:3)
Spartak Moskva
Pondělí 07.09.2020, 18:00 • VTB Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:49 Lukáš RADIL - 1:3
     
    59:49
    Spartak právě vstřelil branku!
    Definitivní razítko na vítězství Spartaku dává jedenáct vteřin před koncem zápasu LUKÁŠ RADIL. Český forward zachoval chladnou hlavu a kotouč poslal do odkryté klece.
     
    59:05
    Vhazování před brankářem Bespalovem, brána Dynama zůstává prázdná. Domácí zkoušejí powerplay!
     
    54:30
    Bude se hrát ve čtyřech, na ledě nyní bude podstatně více prostoru. Za vzájemnou potyčku míří na trestnou Jegor Zajcev a Martin Bakoš.
     
    52:49
    Tlak domácích pokračuje! Odražený kotouč doputoval příhodně na hůl Šipačova, Bespalov se blýskl parádním zákrokem vyrážečkou!
    51:01 Jori LEHTERÄ - 1:2
     
    51:01
    Spartak právě vstřelil branku!
    Obrat přichází, po gólu v oslabení Spartak skóruje i v přesilovce! Do pravého kruhu dostal nabito JORI LEHTERÄ, povedenou ránou k bližší tyči překonal bezmocného Bočarova. Asistence: Emil Djuse a Martin Bakoš.
     
    50:20
    Spartak má možnost dosáhnout obratu! Andrej Sergejev nataženou holí překřížil cestu Cyplakovovi, který na holi uklouzl. Dvě minuty za podrážení.
    45:52 Dmitrij VIŠNĚVSKIJ - 1:1
     
    45:52
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Presující Nikoncev získal puk v útočném pásmu, přihrávkou našel Juňkova, a ten ještě v mezikruží našel lépe postaveného DMITRIJE VIŠNĚVSKÉHO. Jeho bomba skončila pod břevnem! Asistence: Michail Juňkov a Anatolij Nikoncev.
     
    45:37
    Moskevské Dynamo disponuje výhodou přesilové hry. Na trestnou odjel za podražení Zachar Šablovskij. Za vzájemnou potyčku pak inkasovali za hrubost dvě minuty Sokolov a Zajcev.
     
    38:42
    Zbytek třetiny, pokud nepadne, gól, dohraje Dynamo v početní výhodě. Po šarvátce, která se strhla po přerušení hry, rozhodčí vylučují pouze Robina Hanzla za krosček.
     
    34:26
    Hloupé vyloučení Ruslana Novruzova, který si nenechal líbit čistý hit od protihráče. Mimo dění jej pak srazil k zemi, útočník již sedí na trestné lavici.
    31:12 Vladislav JEFREMOV - 1:0
     
    31:12
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Střelecké mizérie prolomena, do vedení jde Dynamo! Alexejevovi na první pokus přihrávka nevyšla, ale touš se k němu vrátil. Na druhý pokus už našel volného VLADISLAVA JEFREMOVA, jenž i s notnou dávkou štěstí propálil gólmana z voleje mezi betony! Asistence: Andrej Alexejev.
     
    24:56
    Velmi zbytečný zákrok ve středním pásmu, na lavici hanby putuje Jori Lehterä. Forward držel obránce moc dlouho a místo výhody Spartak oslabuje, minimálně na dvě minuty.
     
    17:36
    V závěru první třetiny ještě jedno vyloučení na straně hostů. Dmitrij Višněvskij si nepohlídal hůl, kterou do obličeje trefil Kagarlického.
     
    11:23
    Chvilku se zdálo, že si také Dynamo vyzkouší přesilovku dvou hráčů na ledě. Jenže opak je pravdou, upadnuvší Šipov dostává dvě minuty za nafilmovaný pád.
     
    10:35
    Český útočník Dmitrij jaškin vybojoval první přesilovou hru pro domácí. Pěkně si pustil kotouč kolem Ljubimova, jenž soka zahákoval.
     
    04:28
    Hosté budou mít k dispozici skoro půlminutovou přesilovku pěti proti třem! Hlavní rozhodčí vylučuje Kuljomina za sekání.
     
    02:57
    Poprvé v utkání se vylučuje, první přesilovou hru si zahraje Spartak. V útočné třetině si zbytečným přidržením pomohl Ivan Muranov.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 32. Jefremov (Alexejev) – 46. D. Višněvskij (Juňkov, Nikoncev), 52. Lehterä (Djuse, Bakoš), 60. Radil


    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – Čajkovský, Hietanen, An. Sergejev, Mironov (A), J. Zajcev, Grigorjev, Bojkov, Alanov – Kagarlickij, Šipačov (C), Jaškin – Brjukvin (A), Šipov, Tarasov – Alexejev, Jefremov, V. Kuljomin – Bryzgalov, Pankratov, Muranov.
    Spartak Moskva: Bespalov (Chomčenko) – D. Višněvskij, Djuse, Kutějkin, Rylov (A), Sokolov, Zubarev, Serikov – Širokov (A), Lehterä, Radil – Nikoncev (C), R. Hanzl, Bakoš – Cyplakov, Ljubimov, Fjodorov – Šablovskij, Juňkov, Novruzov.

    Rozhodčí: Gašilov, Romasko – Lazarev, Šalagin

    Diváci: 2 430
    bahis siteleri