Kladno – Kolín 7:1 (kon.) | Vsetín – Šumperk 6:0 (kon.) | Havířov – Sokolov 1:2 (kon.)
Poruba 2011 – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 4:3 (po pr.) | Jihlava – Prostějov 3:2 (kon.)
po s.n. (1:2)
Berani Zlín
4:5 (1:2, 2:2, 1:0 - 0:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 12.09.2020, 12:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Juniorská liga akademií • 4. kolo
Partner:
     
    To bude ode mě pro dnešek vše. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového klání na shledanou! (15:22:36)
     
    V dnešním utkání jsme viděli mnoho branek a k tomu ještě nájezdy. V 1. dějství dnešního zápasu měli navrch hosté, což šlo vidět i na stavu utkání po dvaceti minutách které bylo 1:2.
    Ve druhé třetině jsme byli svědky úplně jiného zápasu, kdy měli domácí otěže zápasu pevně ve svých rukou oni. I přesto ale dostali dva rychlé góly, které poslali domácího Synka na střídačku. Ve třetí třetině byla na domácích znát touha aspoň po vyrovnání. I díky jejich velkému tlaku v závěru se jim tato touha naplnila, když půl minuty před koncem vstřelil vyrovnávací branku Sebera. V prodloužení byli brankáři obou týmů pozorní a ani jeden z nich nepropustil kotouč za jejich záda díky čemuž museli zápas ukončit samostatné nájezdy. V těch vyhrála Dukla 3:1 a odváží si že Zlína dva body.
     
    Konec zápasu.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dukla Jihlava.

    Autorem vítězné branky je JUDA.
     
    4. série
    1:2
    Masař neproměňuje.
     
    4. série
    1:2
    Juda proměňuje.
     
    3. série
    1:1
    Hrazdira neproměňuje.
     
    3. série
    1:1
    Brož neproměňuje.
     
    2. série
    1:1
    Frömel proměňuje.
     
    2. série
    0:1
    Čermák proměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Dřímal neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Rauš neproměňuje.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    63:33
    Prodloužení se nám krátí a pokud nepadne žádný gól, tak tu budeme mít velmi napínavé nájezdy, ve kterých se může leccos stát.
     
    62:22
    Hra je podle očekávání ze strany na stranu, nicméně k více střelám se zatím dostali hosté, na kterých je vidět více energie než na Beranech.
     
    61:27
    Do první akce se dostala Dukla a hned z toho bylo přečíslení dva na jednoho. Tato akce skončila střelou, která ale pouze orazítkovala Šarmanovu tyč.
     
    60:28
    Prodloužení zatím svědčí spíše domácím. K první střele se dostal Holík, který ale spíše jenom prověřil Krejčího pozornost.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je branka na poslední chvíli! Domácím se vyplatil dlouhodobý tlak na bránu soupeře a po akci dva na nikoho skvělou přihrávkou našel Frömel volného MATĚJE SEBERU, který akorát uklidil kotouč do prázdné brány. Asistence: Frömel.
     
    58:32
    Ze strany Beranů jedna střela střídá druhou, ale všechny střely končí na těle Krejčího, kterému se v dnešním zápase podařilo už mnoho zákroků.
     
    57:38
    Napětí na ledě stoupá, agresivita je velká, domácí se rvou jako lvi, ale hosté díky jejich defenzivní hře kontrolují jakékoli šance Zlína zatím úspěšně.
     
    56:28
    Zbývají už poslední minuty zápasu a domácí hráči mají touhu aspoň srovnat, což jde vidět i na hře. I přes jejich únavu se jim daří udržet se v útočném pásmu.
     
    55:29
    Domácí zuby nehty vydrželi celou přesilovku bez obdržené branky, nicméně jde na nich vidět už poměrně velká únava.
     
    54:08
    Rozhodčí je dneska hodně benevolentní, protože jsme viděli už poměrně nespočet sporných zákroků jak na straně hostů tak i na straně domácích. Sudí chce ale nechat hru pravděpodobně stejně ostrou jako je teď. Doufejme, že se mu to nevymkne z rukou.
     
    52:50
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Broža – 2 min., podrážení).
     
    51:31
    Už moc času nezbývá a s domácími hráči to vypadá bledě. Naopak hosté se už vidí pomalu v kabině s oslavami zisku prvních bodů v této sezóně a to rovnou na půdě hostů.
     
    50:45
    Hosté se po delší době osmělují a daří se jim dostat z drtivého tlaku Zlína. U kotouče ale moc dlouho nezůstali a tak domácí můžou pokračovat další šancí.
     
    49:19
    Domácím se přece jenom daří dostat se ještě do nějakého většího tlaku, ze kterého vzniklo i pár pěkných střel. K vyrovnání stavu jim to ale nepomohl ,protože jim vždy v cestě stála překážka jménem Filip Krejčí.
     
    48:22
    Do obrovské šance k vyrovnání se dostali hráči Zlína, kteří jeli čtyři na jednoho, ale akce se jim vůbec nevydařila, poté co Seberovi jediný obránce vypíchl puk, který skončil pouze v rohu hrací plochy.
     
    47:28
    Ševci by očividně potřebovali vyrovnávací gól, k tomu by ale potřebovali přehrávat Jihlavu, což se jim moc nedaří. Právě naopak spíš soupeř přehrává domácí mančaft s velkým přehledem.
     
    46:12
    Do velké šance na rozhodnutí zápasu se dostali dva Jihlavstí hráči, kteří jeli sami na bránu. Branka to byla téměř jasná, dokud Šarman nevytáhl další fantastický zákrok a neokradl tak Duklu o další gól v tomto velmi napínavém klání.
     
    45:29
    Na závěr přesilové hry se daří zlínským vymanit se z talku a dokonce udržet ve vlastním obraném pásmu Dukelské hráče.
     
    44:17
    Přesilovka je zatím jasně v režii Dukly, která si sebejistě jde za prvními body v této sezóně. Nic ale ještě nemají jisté, protože hokej je velmi nevyzpytatelný sport a jeden či dva góly mohou padnout během pár vteřin.
     
    43:26
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Sebera – 2 min., držení).
     
    42:28
    Domácí se očividně ženou za vyrovnáním, ale jihlavský tlak jim to moc nedovoluje.
     
    40:46
    Je jasné že i přes dva góly a vedení měl trenér jihlavských Štěpán Moravec určitě co říct. A jde to poznat i na hře, hosté ani zdaleka nedominují tak, jako v první třetině, ale vůbec se nedá říct že by měli domácí hráči v rukách otěže zápasu tak jako v téměř druhém dějství.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 14:09.
     
    Ve druhém dějství jsme byli svědky úplně jiného klání než v první třetině. Domácí tým měl jasně navrch což se projevilo i na dorovnání skóre na 2:2. Později se ale dostali ke dvěma rychlým gólům bruslaři z Jihlavy, čímž otočili skóre a poslali brankáře domácích zahřívat lavičku. Zlín našel ale velmi rychlou odpověď a s kapkou štěstí byli ve skrumáži před Krejčího bránou úspěšnější oni.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:57
    Další nebezpečná střela po vhazování v samotném závěru třetiny, ze které si pouze ale připsal Krejčí další skvělý zákrok.
     
    39:32
    K dalším dvěma dobře vyhlížejícím šancím se dostali domácí, ale na skvělého brankáře Dukly Krejčího, si nevyšlápli.
     
    38:30
    K několika šancím se dostali domácí hráči, kteří pokračují v neustavičném tlaku na soupeřovu bránu. Bohužel pro ně, nedokázali využít ani jedné.
     
    37:59
    Šimon Frömel měl po skvělé kombinační hře domácích téměř odkrytou bránu. Krejčí ale pohotovým zákrokem lapačkou sebral zlínskému hráči jakékoli nynější naděje na dorovnání skóre.
     
    36:59
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Pískač – 2 min., podrážení).
     
    36:06
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Brož – 2 min. + 10 min. osobní trest, napadení).
     
    35:26
    Hra je nyní oproti prvnímu dějství naprosto odlišná. Hra má úplně jiné tempo, hráči jsou mnohem agresivnější, a oba týmy sázejí jednu střelu za druhou.
     
    32:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je velmi rychlá odpověď domácího týmu. Zlínské bruslaře očividně dva rychlé góly nezlomili a v nepřehledné skrumáži před Krejčím se nejrychleji zorientoval TOMÁŠ MARTINEC. Asistence: Bednařík a Hradzira.
     
    31:05
    Střídání v týmu PSG Berani Zlín: ze hřiště odchází Synek, přichází Šarman.
     
    31:05
    Dukla právě vstřelila branku!
    Toto je pro Zlínského gólman opravdu smolný gól. Po nenápadném nahození od mantinelu puk naprosto změnil směr a proplul mezi Synkovými betony. Autorem branky je JIŘÍ NEVŠÍMAL. Asistence: Šimon Zdarsa a Adam Rauš.
     
    30:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní to byla jednoznačná chyba obrany domácích. Z ničeho nic se před Synkem objevili dva volní jihlavští hráči, kteří měli práci se vstřelením branky velmi snadnou. Autorem branky je JIŘÍ DOLEŽAL. Asistence: Adam Rauš, Daniel Pískač.
     
    30:22
    Nyní mají šanci hosté opět získat ztracené vedení, o což se nyní pokusil Nevšímal, který střelou přímo ze středu kruhu ohrozil Synka. Ten měl však odkrytý výhled a zákrok pro něho nebyl nějak náročný.
     
    29:31
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Kozubík – 2 min., držení).
     
    28:08
    Od modré nyní přiletěla jedna působivá střela od Riedla přesně zamířená mezi Krejčího betony. Ten ale stačil včas uzavřít škvíru mezi nohami a připisuje si další pohotový zákrok.
     
    27:18
    Hra je nyní jako ze strany na stranu, ani jeden tým se nedokáže na dlouho usídlit na jedné ze stran kluziště, což může být i díky poměrně častým ztrátám puku. I přesto jsou nyní domácí hokejisté lehce lepším mančaftem a vytvářejí si pár působivých tlaků.
     
    26:17
    Jihlavský Daniel Pavelec dokázal v podstatě z ničeho, vytvořit nájezd jeden na nikoho, který ale Synek naprosto pohotově zneškodnil fantastickým atletickým zákrokem, kdy se v bráně roztáhl jako baletka na mistrovství.
     
    25:27
    Naopak soupeři se nedaří ani při nejmenším navázat na výkon z první třetiny. Důkazem je toho i počet střel za posledních pár minut na straně Dukly.
     
    24:10
    Tlak Beranů postupně narůstá, za což může i vyrovnávací branka jejich týmu, která vzbudila velké nadšení, jak na ledě mezi hráči, tak i na střídačce zlínského týmu.
     
    22:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínský Dřímal našel zpoza Krejčího branky na modré stojícího Holíka, který přesnou přihrávkou mezi kruhy vyslal MATĚJE SEBERU, který měl zakončení z první zcela přesné do horního růžku. Asistence: Tadeáš Dřímal a Karel Holík.
     
    22:30
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Smolko – 2 min., nedovolené bránění).
     
    22:05
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Rauš – 2 min., podrážení).
     
    21:58
    Až nyní se dostávají hosté k prvnímu útoku, kde ale ztrácejí puk a naopak se dostávají do hry zlínští bruslaři, kteří můžou vstřelit další branku zápasu, jelikož se bude vylučovat.
     
    20:28
    Ihned po po buly se vrhli domácí do dravého útoku, kde si hned vytvořil pár rychlých střel a pěkných akcí před brankářem soupeř. Ten dokázal ale všechno vykrýt.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:15.
     
    V první třetině domácí tým, až na pár šancí, moc tlaku nevyvinul, i přesto dokázali vstřelit z jedné z těchto akcí branku, která padla ve vlastním oslabení. Hosté měli naopak ze hry mnohem více. Už jenom díky jejich rychlejšímu bruslení a většímu počtu přihrávek se jim dařilo přehrávat Berany s nadhledem a vstřelit dva góly.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:30
    Domácí očividně první dotahovací gól potřebovali jako sůl, protože nyní hrají jako vyměnění a nepouští soupeře k sebemenší šanci.
     
    18:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je velké překvapení! Martincovi se podařilo po jedné z nepřesných přihrávek jihlavských hráčů u modré čáry ukořistit puk a vyrazit jeden na jednoho vstříc soupeřově bráně. Ten si pravděpodobně ale nebyl jistý svým zakončením, a tak nahrál, za ním dojíždějícímu, RICHARDU HRAZDIROVI, který měl pak, jako samotný hráč před bránou, práci poměrně jednoduchou. Asistence: Martinec.
     
    17:08
    Hráčům Zlína se dařilo pomalu ale jistě postupně vytvářet i jistý tlak u soupeřovy brány. S tím je ale s největší pravděpodobností na následujících pár minut konec, jelikož jeden z domácích hráčů se nechal vyloučit.
     
    16:29
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Mikulík – 2 min., podrážení).
     
    14:23
    V druhé půli přesilovky se přece jenom daří více domácím, kteří nepouští soupeře k ani jednomu útoku ve vlastní části hřiště. Právě naopak se domácím podařilo dokonce i na pár chvil udržet v útočném pásmu.
     
    13:19
    Domácím se za body zatím moc nechce, nebo to minimálně není na jejich hře moc vidět. Moc jim v tom nepomáhá ani vlastní vyloučení za poměrně zbytečný přestupek pravidel.
     
    12:58
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Bednařík – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    11:29
    O tom že by domácí potřebovali dotahující gól není pochyb, nicméně tento plán jim zatím stále kazí jihlavští, kteří hrají ukázkovou hru a domácí tým téměř k ničemu nepouští.
     
    10:13
    Domácím se daří postupně alespoň lehce vymanit z jejich obraného pásma, z jednoho takového útoku dokázal po nahrávce Handla od modré vystřelit Mikulík, který, pro něho smolně, trefuje pouze tyč.
     
    09:30
    Na samostatný výjezd na branku se vypravil Barák, kterého ale Riedl na poslední chvíli úspěšně odzbrojil, takže si nepřidal další gól v tomto zápase.
     
    08:43
    Hosté očividně druhá branka nakopla ještě víc, protože jejich tlak neustupuje a naopak je ještě drtivější než předtím.
     
    07:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté se opět dostali do dalšího drtivého tlaku a nejvíc z toho vytěžil MATĚJ KRAVEC, který tečoval Zdarsovu střelu z otočky přímo do horního růžku, kde Synek neměl nejmenší šanci jakkoli zareagovat.
     
    06:30
    Hosté i přesto že hrají ve vlastním oslabení úspěšně svírají zlínské a dokonce se jim podařilo nastřelit horní tyč.
     
    05:18
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Čermák – 2 min., sevření puku rukou).
     
    04:19
    Handl pocítil ostrost Jihlavských hráčů poté co dostal ránu do obličeje a zůstal ležet na ledě, nicméně rozhodčí v tom jakýkoli přestupek neviděl a tak zůstává na ledě stejný počet hráčů.
     
    03:34
    Hosté hrají poměrně hodně agresivní hru jejich neuvěřitelným tlakem na domácí bruslaře, kteří jen horko těžko odolávají jejich tlaku.
     
    02:21
    Domácí se postupně dostávají z vlastní třetiny, a dokázali vytvořit i pár prvních střel, žádná z nich ale nebyla nijak nebezpečná, a tak je stav utkání stále stejný.
     
    01:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavský tlak dokázal vytvořit i pár zajímavých střel. Jednu z nich domácí brankář Synek vyrazil před sebe, kde se nejrychleji zorientoval MARTIN BARÁK, který už měl dorážku poměrně jednoduchou. Asistence: Juda, Brož
     
    00:35
    Utkání právě začalo a úvodní buly zápasu vyhráli hosté, kteří se ihned vrhají do útoku, kde ale moc dlouho nezůstali a u puku jsou už domácí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: Synek (Šarman) – Holík (A), Velikovský, Bednařík, Mikulík, Riedl (C), Liss – Broža, Dřímal, Handl, Sebera, Laciga, Martinec, Kráčalík, Masař, Hrazdira, Kozubík (A), Frömel, Lavička

    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Pulda) – Pískač, Zedek, Zeman, Macek, Rašín, Smolko – Brož (A), Pavelec, Zdarsa, Nevšímal, Fiala, Juda (C), Rauš, Čermák, Melenovksý, Doležal, Barák, Kravec

    Rozhodčí: Blaha – Bartoň, Tvrdý.
     
    HC Dukla Jihlava

    Jihlavské Dukle se, stejně jako domácím, zatím moc nedařilo. Jelikož zatím odehráli jenom jediný zápas, který prohráli těsným skóre 2:3, nemají ani jeden bod a téměř uzavírají dno tabulky. V přípravě si vedli o něco málo lépe, když vyhráli dvě klání z šesti.

    Poslední tři utkání:
    Brno vs. Jihlava – 3:2
    Olomouc vs. Jihlava – 3:2 pp
    Jihlava vs. Brno – 3:5
     
    PSG Berani Zlín

    V prvních třech zápasech ligy se domácím beranům podařila získat jediná výhra, a to proti pražské Slavii. Ve zbylých dvou zápasech neuhráli ani bod a se třemi body jim patří prozatímní 13. místo v tabulce Juniorské ligy akademií. V přípravě se jim taky moc nedařilo a z pěti klání vyhráli v základní době jediné.

    Poslední tři utkání:
    Zlín vs. Slavia Praha – 5:2
    Salcburk vs. Zlín – 4:1
    České Budějovice vs. Zlín – 3:1
     
    Zdravím všechny fanoušky českého, nejenom juniorského, hokeje! Vítám Vás při sledování Juniorské ligy akademií, ve které dnes mimo jiné odehraje utkání zlínských Beranů proti jihlavské Dukle, které dnes, spolu se mnou, budete moci sledovat.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 19. Hrazdira (Martinec), 23. Sebera (Dřímal, Holík), 33. Martinec (Bednařík, Hradzira), 60. Sebera (Frömel) – 2. Barák (Juda, Brož), 8. Kravec (Zdarsa, Melenovský), 31. Doležal (Rauš, Pískač), 32. Nevšímal (Zdarsa, Rauš), rozh. náj. Juda

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Rauš (JIH)
    0:0   Dřímal (ZLN)
    2. série:
    0:1   Čermák (JIH)
    1:1   Frömel (ZLN)
    3. série:
    1:1   Brož (JIH)
    1:1   Hrazdira (ZLN)
    4. série:
    1:2   Juda (JIH)
    1:2   Masař (ZLN)


    Berani Zlín: Synek (Šarman) – Holík (A), Velikovský, Bednařík, Mikulík, Riedl (C), Liss – Broža, Dřímal, Handl, Sebera, Laciga, Martinec, Kráčalík, Masař, Hrazdira, Kozubík (A), Frömel, Lavička
    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Pulda) – Pískač, Zedek, Zeman, Macek, Rašín, Smolko – Brož (A), Pavelec, Zdarsa, Nevšímal, Fiala, Juda (C), Rauš, Čermák, Melenovksý, Doležal, Barák, Kravec

    Rozhodčí: Blaha – Bartoň, Tvrdý
    bahis siteleri