Kladno – Kolín 7:1 (kon.) | Vsetín – Šumperk 6:0 (kon.) | Havířov – Sokolov 1:2 (kon.)
Poruba 2011 – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 4:3 (po pr.) | Jihlava – Prostějov 3:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
4:1 (0:0, 1:1, 3:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 12.09.2020, 16:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Juniorská liga akademií • 12. kolo
Partner:
     
    59:15
    Parádní individuální pokus Sapouška, který prokličkoval odevzdanou obranou soupeře až před gólmana. Nicméně zakončit už nedokázal.
     
    55:38
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tohle už vypadá na pojistku pro karlovarské barvy. Mladoboleslavští sice přečkali oslabení, pár vteřin po něm však udeřil DAVID NOVOTNÝ. Kapitán Západočechů se nerozpakoval, zajel do útočného pásma a táhlou střelou z prostoru nad kruhy překonal Zeithamla na vzdálenější tyč. Asistence: Vítek Benda.
     
    53:29
    Petr Šíma (MBL) nehezky atakoval u mantinelu Filipa Krajčíka. Hostující útočník inkasuje za svůj krosček dvouminutový trest.
     
    52:34
    Veledůležitý moment pro Karlovy Vary! Oskar Haas se řítil sám na Hamrlu, karlovarský gólman ale zlikvidoval i tento samostatný únik.
     
    49:27
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Další zaváhání hostující obrany je potrestáno. Slovenská spolupráce zafungovala, Bačo našel LUBOMÍRA KUPČA, jenž tváří v tvář gólmanovi zvolil svižnou střelu zápěstím, kterou se nemýlil. Asistence: Róbert Bačo, Dominik Rymon
     
    45:13
    Energetici mohou své vedení ještě zpříjemnit. Karel Křepelka (MBL) je vyloučen na dvě minuty za držení.
     
    42:50
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Václav Stejskal našel svým pasem na modré čáře za hostující obranou LUKÁŠE ADÁMKA, kterého už hostující zadáci nechytili. Útočník s jednapadesátkou na zádech našel skulinku mezi betony Zeithamla a Energie jde do vedení. Asistence: Václav Stejskal.
     
    39:46
    Menší potyčku mezi Stejskalem (KVA) a Snášelem (MBL) sudí trestá dvouminutovými tresty na obou stranách první jmenovaný je vyloučen za krosček, hostující forvard pak za sekání.
     
    38:21
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Mladoboleslavští si nevěděli rady s karlovarským kolotočem, který dorazil do jejich útočného pásma. Rozhon dostal puk za branku, kus černé gumy se následně dostal až před bránu, odkud jej Novotný vrátil na hůl PETRA ROZHONA, jenž z pravého kruhu rozvlnil síť za Zeithamlem. Asistence: David Novotný.
     
    32:37
    Ve vlastním oslabení pláchl domácí obraně Eric Mežnar. Mladoboleslavská sedmnáctka si se svým pokusem o blafák vylámala zuby na karlovarském gólmanovi, Hamrla stihl sklapnout betony včas.
     
    31:11
    Sebastian Jasečko (MBL) nabízí energetikům možnost na vyrovnání, když na dvě minuty odchází na trestnou lavici.
     
    30:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboleslavský tlak je přetaven v úvodní trefu utkání. Hamrla byl po prvním zákroku mimo své klasické postavení, čehož chytrou a nenápadnou střelou využil MARTIN SNÁŠEL, který otevírá skóre zápasu. Asistence: Oskar Haas
     
    29:55
    Petr Šíma dostal nabito do pravého kruhu, odkud z první vyslal na domácí svatyni nebezpečnou ránu. Hamrla se ovšem stihl perfektně přesunout a střelu vyrazit do ochranné sítě.
     
    16:05
    Lubomír Kupčo se skvěle prosmýkl kolem protihráče, nicméně v poslední fázi na Zeithamla nevyzrál.
     
    15:06
    Povedená pasáž ze strany Mladé Boleslavi! Nejprve se sympatickým individuálním pokusem blýskl Haas, následně pak musel karlovarský gólman zlikvidovat další dva pokusy ze strany hostů.
     
    12:12
    Tady se rýsovala úvodní trefa duelu! Sám před brankářem se zjevil mladičký Dominik Rymon, z bezprostřední blízkosti ale nedokázal Zeithamla pokořit.
     
    05:12
    K vidění bude první početní výhoda utkání. Zahrají si ji hokejisté z města automobilu poté, co se Václav Stejskal (KVA) provinil podrážením.

    Matěj Hodoval

    Branky a nahrávky: 39. Rozhon (Novotný), 43. Adámek (Stejskal), 50. Kupčo (Bačo, Rymon), 56. Novotný (Benda) – 31. Snášel (Haas)


    HC Energie Karlovy Vary: Hamrla (Maleček) – Bulka, Stejskal, Cestr, Vogel, Benda, Krajčík – Adámek, Novotný "C", Rozhon, Kupčo, Rymon, Bačo, Seidler, Sapoušek, Šmajda, März
    BK Mladá Boleslav: Zeithaml (Šatný) – Moravec, Vacík, Rudolph "C", Křepelka, Rajgl, Jasečko – Mežnar, Szturc, Půček, Šíma, Závora, Dlask, Hašlar, Snášel, Haas, Baďura, Plíšek, Peca

    Rozhodčí: Hucl – Pešek, Malý
    bahis siteleri