Kladno – Hostivař 4:2 (kon.) | Dobřany – Ústí n/L 2:5 (kon.) | Letohrad – Pardubice 1:3 (kon.)
Karviná – Hr. Králové 6:5 (po s.s.) | Plzeň – Most 0:0 (odl.)
konec
TJ Snack Dobřany
2:5 (0:1, 2:4, 0:0)
Elba DDM Ústí nad Labem
Sobota 12.09.2020, 13:00CROSSDOCK Extraliga • 2. kolo
     
    28:38
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečné, Elba už vede o tři branky! PAVEL GOTTFRIED od levého mantinelu naznačil přihrávku na Sedláčka, který by zakončoval do prázdné, nakonec útočník s číslem 86 sám vystřelil a balonek zastavila až branková síť. Asistence: Lukáš Soukup, David Haas.
     
    27:17
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Brankostroj pokračuje! Ústí nad Labem jde do dvoubrankového vedení, když se z prostoru před bránou prosazuje PETR MICHAJLIČENKO. Asistence: Tomáš Giesel, Jiří Grus.
     
    26:32
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Šneci byli po vstřelené brance hodně aktivní a snažili se o další. Do rychlého protiútoku se ale dostali hosté, kteří opět strhávají vedení na svoji stranu. Domácí brankář vyběhl z branky dopředu a LUKÁŠ SOUKUP bez větších potíží dopravil míček do prázdné brány. Bez asistence.
     
    25:29
    Dobřany právě vstřelily branku!
    S brankami se nám nyní v dobřanské hale roztrhl pytel! Domácí krátce po inkasování vyrovnávají, když svou druhou branku v utkání střílí z levé strany DAVID BRAUN. Asistence: Václav Šlehofer.
     
    24:13
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Neuběhla ani minuta a Ústí jde opět do vedení! RADOMÍR VANĚK z předbrankového prostoru dopravuje míček za záda Jáska a strhává vedení na stranu ústeckého týmu. Asistence: Petr Zdvořáček.
     
    23:18
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Domácí také využívají početní výhodu a vyrovnávají! DAVID BRAUN se nemýlil z těsné blízkosti a dává branku do odkryté klece. Asistence: Adam Bárta, Tomáš Truchlý.
     
    14:06
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Nyní už hosté využívají početní výhodu a ujímají se vedení! Vaněk pár kroků před modrou nahrál JIŘÍMU GRUSOVI na levou stranu, odkud hosté poprvé překonávají domácího gólmana. Asistence: Radomír Vaněk, Petr Zdvořáček.

    Markéta Peclová


    Hledáme zpravodaje pro tým Elba DDM Ústí nad Labem. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 24. Braun (Bárta, Truchlý), 26. Braun (V. Šlehofer) – 15. Grus (Vaněk, P. Zdvořáček), 25. Vaněk (P. Zdvořáček), 27. Soukup, 28. Michajličenko (Giesel, Grus), 29. Gottfried (Soukup, Haas)


    TJ Snack Dobřany: Jásek (Hájek) – Stráský, Truchlý, Sloup, Matoušek, Bárta, Voves – Neumaier, O. Šlehofer, Lang, Malecha, Braun, Dlugoš, J. Kovářík, Čech, Duchek, V. Šlehofer, Málek, Bárta, D. Kovářík
    Elba DDM Ústí nad Labem: Rechtorik (Landt) – Sedláček, Poláček, Strnad, Grus, Bečvář, M. Zdvořáček, Michajličenko – Soukup, Stupka, Geisel, Vaněk, Haas, Tůma, Tomáš, P. Zdvořáček, Škurla, Gottfried, Červinka, Bačák

    Rozhodčí: Michal Kasner, Tadeáš Bartoš
    bahis siteleri