Kladno – Hostivař 4:2 (kon.) | Dobřany – Ústí n/L 2:5 (kon.) | Letohrad – Pardubice 1:3 (kon.)
Karviná – Hr. Králové 6:5 (po s.s.) | Plzeň – Most 0:0 (odl.)
konec
SK Hokejbal Letohrad
1:3 (0:2, 1:1, 0:0)
HBC Pardubice
Sobota 12.09.2020, 14:00CROSSDOCK Extraliga • 2. kolo
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Pardubic, které svého soupeře porazily výsledkem 3:1. Poslední perioda nám nabídla celkem nezáživnou podívanou, většinu hry jsme sledovali řadu osobních soubojů, vyložené šance tak k vidění moc nebyli. Pardubice se poslední periodu snažily uhrát bez jakýchkoliv chyb, což se nakonec povedlo a berou tři body. (15:46:19)
     
    Konec zápasu.
     
    44:33
    Již nám běží poslední minuta tohoto zápasu, Autosklo má míček pod kontrolou. Domácí by se potřebovali dostat do útočného pásma, což se zatím nedaří.
     
    42:17
    Jeden z hostujících hráčů dokázal míček natlačit k zadnímu hrazení, díky čemuž nasbíral cenné vteřinky. Domácím se krátí čas, sáhnou po hře bez brankáře?
     
    41:33
    Letohrad sice přišel o hrací předmět, jenomže poté ho šikovně vybojoval zpět. To vedlo k nahrávce na hokejku Faltuse, jehož rána byla tentokráte zablokována.
     
    40:47
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (David Stárek – 2 min., podražení).
     
    40:13
    Letohradští se nyní dostali k tlaku, jenomže střelecký pokus směřoval vedle branky. Stárek nemusel zasahovat, posléze se míček dostal mimo hrací plochu.
     
    39:10
    Domácí fanoušci se dožadovali vyloučení pro Pardubice, jenomže nakonec tomu tak nebude. Pokračuje se ve hře, domácí se pokoušejí prorazit po levém křídle.
     
    38:13
    Už to vypadalo, že si do střelecké pozice seběhne Vlasák, jenomže ještě před střelou bylo pískáno. Došlo k posunutí domácí svatyně, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    37:20
    Autosklo se pochopitelně nikam moc nežene. V tomto případě se ovšem dokázalo usadit kolem branky soupeře, žádného střeleckého pokusu jsme se zatím nedočkali.
     
    36:35
    Vyloučení v týmu SK Hokejbal Letohrad (Michal Macháček – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu SK Hokejbal Letohrad (Petr Vychytil – Osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).
     
    36:15
    Tentokráte pouze nahazoval domácí Hubálek, který sice vybojoval pásmo, jenomže tam se nenacházel nikdo ze spoluhráčů. Poslední perioda nabízí opatrný průběh.
     
    35:20
    Z velice dobré vzdálenosti zakončoval hostující Vlasák, jehož rána nakonec putovala výrazně vedle branky. Vypadalo to na teč protihráče, přerušovat se nebude.
     
    34:08
    Po jednom z předchozích soubojů skončil na zádech také domácí brankář Šimara, nicméně o nic vážnějšího se nakonec nejednalo. Za chvíli se bude pokračovat.
     
    33:18
    S rozehrávkou vypomohl hostující brankář Stárek, který musel použít i nohy. Vzápětí se do pásma dostal Rozlílek, jenž ovšem nepřesnou nahrávkou hledal Bogdányho.
     
    32:09
    Po krátké kombinaci jsme přeci jenom sledovali zakončení na brankáře Šimaru, který ovšem dokázal odolat. Hra je přerušena, vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    31:06
    Po pravém křídle si to zkoušel namířit domácí Bečka, který se ovšem daleko nedostal. Následně pouze nahazoval podél hrazení Vlasák, jenž vybojoval pásmo.
     
    30:10
    Úvodní vhazování poslední periody dopadlo lépe pro hostující celek, který se jako první vydal do vlastního pásma. O rozehrávku se tak ihned pokoušel Zajíček.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 29. Faltus (Bečka, Bogdány) – 9. Zajíček (Bílý), 15. Bílý (Langr), 24. Zajíček (Bílý, Kubeš)


    SK Hokejbal Letohrad: Šimara (Novák) – Adamec, Anýž, Bečka, Hejtmánek, Krejsa (A), Vychytil – Bogdány, Cvejn, Faltus, Halbrštát (A), Hubálek, Lajčiak, Levý, Macháček, Rozlílek, Studénka, Věchet (C)
    HBC Pardubice: Stárek (Foršt) – Kopřiva, Kvapil, Novotný (A), Vlasák, Zajíček (A), Školoudík – Bílý (C), Česák, Kohoutek, Krejčí, Kubeš, Langr, L. Moravec, Š. Moravec, Strouhal

    Rozhodčí: Záhora, Kettner
    bahis siteleri