Kladno – Hostivař 4:2 (kon.) | Dobřany – Ústí n/L 2:5 (kon.) | Letohrad – Pardubice 1:3 (kon.)
Karviná – Hr. Králové 6:5 (po s.s.) | Plzeň – Most 0:0 (odl.)
konec
SK Hokejbal Letohrad
1:3 (0:2, 1:1, 0:0)
HBC Pardubice
Sobota 12.09.2020, 14:00CROSSDOCK Extraliga • 2. kolo
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Pardubic, které svého soupeře porazily výsledkem 3:1. Poslední perioda nám nabídla celkem nezáživnou podívanou, většinu hry jsme sledovali řadu osobních soubojů, vyložené šance tak k vidění moc nebyli. Pardubice se poslední periodu snažily uhrát bez jakýchkoliv chyb, což se nakonec povedlo a berou tři body. (15:46:19)
     
    Konec zápasu.
     
    44:33
    Již nám běží poslední minuta tohoto zápasu, Autosklo má míček pod kontrolou. Domácí by se potřebovali dostat do útočného pásma, což se zatím nedaří.
     
    42:17
    Jeden z hostujících hráčů dokázal míček natlačit k zadnímu hrazení, díky čemuž nasbíral cenné vteřinky. Domácím se krátí čas, sáhnou po hře bez brankáře?
     
    41:33
    Letohrad sice přišel o hrací předmět, jenomže poté ho šikovně vybojoval zpět. To vedlo k nahrávce na hokejku Faltuse, jehož rána byla tentokráte zablokována.
     
    40:47
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (David Stárek – 2 min., podražení).
     
    40:13
    Letohradští se nyní dostali k tlaku, jenomže střelecký pokus směřoval vedle branky. Stárek nemusel zasahovat, posléze se míček dostal mimo hrací plochu.
     
    39:10
    Domácí fanoušci se dožadovali vyloučení pro Pardubice, jenomže nakonec tomu tak nebude. Pokračuje se ve hře, domácí se pokoušejí prorazit po levém křídle.
     
    38:13
    Už to vypadalo, že si do střelecké pozice seběhne Vlasák, jenomže ještě před střelou bylo pískáno. Došlo k posunutí domácí svatyně, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    37:20
    Autosklo se pochopitelně nikam moc nežene. V tomto případě se ovšem dokázalo usadit kolem branky soupeře, žádného střeleckého pokusu jsme se zatím nedočkali.
     
    36:35
    Vyloučení v týmu SK Hokejbal Letohrad (Michal Macháček – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu SK Hokejbal Letohrad (Petr Vychytil – Osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).
     
    36:15
    Tentokráte pouze nahazoval domácí Hubálek, který sice vybojoval pásmo, jenomže tam se nenacházel nikdo ze spoluhráčů. Poslední perioda nabízí opatrný průběh.
     
    35:20
    Z velice dobré vzdálenosti zakončoval hostující Vlasák, jehož rána nakonec putovala výrazně vedle branky. Vypadalo to na teč protihráče, přerušovat se nebude.
     
    34:08
    Po jednom z předchozích soubojů skončil na zádech také domácí brankář Šimara, nicméně o nic vážnějšího se nakonec nejednalo. Za chvíli se bude pokračovat.
     
    33:18
    S rozehrávkou vypomohl hostující brankář Stárek, který musel použít i nohy. Vzápětí se do pásma dostal Rozlílek, jenž ovšem nepřesnou nahrávkou hledal Bogdányho.
     
    32:09
    Po krátké kombinaci jsme přeci jenom sledovali zakončení na brankáře Šimaru, který ovšem dokázal odolat. Hra je přerušena, vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    31:06
    Po pravém křídle si to zkoušel namířit domácí Bečka, který se ovšem daleko nedostal. Následně pouze nahazoval podél hrazení Vlasák, jenž vybojoval pásmo.
     
    30:10
    Úvodní vhazování poslední periody dopadlo lépe pro hostující celek, který se jako první vydal do vlastního pásma. O rozehrávku se tak ihned pokoušel Zajíček.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Je za námi také druhá třetina, která nám rovněž nabídla dva zásahy. Nejprve se do tříbrankového vedení dostaly Pardubice, v závěru ale domácí korigovali na rozdíl dvou branek. V průběhu druhé třetiny jsme se dokonce dočkali několika trestů, oba celky si vyzkoušely přesilovou hru.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:59
    Vyloučení v týmu SK Hokejbal Letohrad (Lukáš Anýž – 2 min., krosček).
    28:53 FALTUS - 1:3
     
    28:53
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se domácí celek prosazuje z přesilové hry! Sledovali jsme totiž trpělivou kombinaci, načež z obrovské vzdálenosti napřáhl FILIP FALTUS, který zamířil přesně pod horní konstrukci.
    Asistence: Jan Bečka, Vojtěch Bogdány.
     
    28:11
    O rozehrávku zpoza vlastní branky se staral hostující Zajíček, který spíše jen nahazoval do středního pásma. Ani jeho spoluhráči se nakonec nedostali do zakončení.
     
    27:53
    Vyloučení v týmu SK Hokejbal Letohrad (David Halbrštát – 10 minut osobní trest, nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (David Stárek – 2 min., sekání).
     
    27:20
    Zničehonic se před brankářem zjevil Lajčiak, který se snažil bekhendovou kličkou dopravit míček za Stárka, což se mu nepovedlo. Hostující brankář přečkal i další závar.
     
    26:17
    V krátkém časovém sledu byla hra opět přerušena, vhazovat se bude před brankářem Stárkem. Letohrad v posledních minutách zvýšil aktivitu, zatím to nepřináší kýžený efekt.
     
    24:49
    K exekuci trestného střílení se nakonec rozjel Vít Rozlílek, který se snažil vymíchat brankáře Stárka, avšak ten stále drží čisté konto.
     
    24:49
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Václav Školoudík – Trestné střílení, sekání).
     
    24:30
    Po dalším rozruchu před Šimarou se o dorážku pokoušel Strouhal, který ovšem trefil pouze výstroj domácího brankáře. I tentokráte je hra raději přerušena.
     
    24:16
    Zpětná nahrávka nakonec putovala mimo dosah hostujícího Kvapila, k míčku se tak na malý moment dostal domácí Letohrad, který se k ohrožení branky nedostal.
    23:31 ZAJÍČEK - 0:3
     
    23:31
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hostující celek se dostává do tříbrankového vedení! Zničehonic měl hodně prostoru Jan Bílý, který okamžitě pálil směrem na Šimaru. Ten míček vyrazil pouze vedle sebe, kde byl s dorážkou úspěšný TOMÁŠ ZAJÍČEK.
    Asistence: Jan Bílý, Pavel Kubeš.
     
    23:11
    Na zemi zůstal ležet jeden z hostujících hráčů, přičemž se ještě chvíle poté hrálo. Sudí přesto raději přerušil hru, chvíli se tak hrát nebude.
     
    22:23
    Autosklo je ale v průběhu druhé třetiny výrazně aktivnější, nyní vhazování od modré čáry trefilo pouze nohu protihráče. Stárek již delší dobu čeká na jakýkoliv zákrok.
     
    21:30
    To je neuvěřitelné! Domácí naprosto hrůzostrašně střídali a na Šimaru se řítila osamocená trojice protihráčů. Domácí brankář ovšem vytasil skvostný zákrok.
     
    21:05
    Pardubice se dostaly do dalšího protiútoku, který nakonec šancí neskončil. V tandemu si sice nabíhal Moravec, nicméně si málem vlastní branku vstřelil vracející se Cvejn.
     
    20:14
    Bílý operoval s míčem u pravého kruhu, kde nakonec dokázal nahrávku prohodit směrem na Krejčího. Po této spolupráci jsme sledovali rozruch před Šimarou.
     
    19:22
    Na hrací plochu se dostaly čerstvé síly. Pardubice si navíc na útočném výpadu daly hodně záležet, Krejčího zadovka přesto nenašla kýženého adresáta nahrávky.
     
    18:02
    Tentokráte se vhazovalo po pravici brankáře Šimary. HBC Autosklo se dokázalo na malý moment usadit v pásmu, k ničemu nebezpečnému ale zatím nedošlo.
     
    17:18
    Sám na sebe to zkoušel vzít hostující Zajíček, který se sice dostal přes prvního protihráče, načež nahazoval k zadnímu hrazení. Tam jako první přispěchal soupeř.
     
    16:12
    Pokus o vysunutí Bílého hostujícímu celku sice vyšel, zároveň se ale jednalo o postavení mimo hru. Jednalo se o úmyslný ofsajd, vhazovat se bude před pásmem Pardubic.
     
    15:10
    Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro hostující celek, který ihned rozjel kombinaci ve vlastním pásmu. Poté se k míčku dostal Zajíček, který to zkoušel nástřelem.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi první třetina, která nám přinesla celkem vyrovnanou podívanou. Směrem dopředu byl o něco aktivnější Letohrad, jenomže obě dosavadní branky vstřelil soupeř, který využil dva samostatné úniky. Větší práci tak má hostující brankář Stárek, který stále drží čisté konto. Do konce zápasu však zbývají ještě celé dvě třetiny.
     
    15:00
    První třetina skončila.
    14:55 BÍLÝ - 0:2
     
    14:55
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Před koncem první třetiny tu máme ještě jednu branku Pardubic! I tentokráte jsme sledovali samostatný únik, v tomto případě v roli kapitána JANA BÍLÉHO. Ten si to namířil před brankáře Šimaru, kterého překonal chladnokrevnou kličkou do bekhendu.
    Asistence: Nicolas Langr.
     
    14:13
    Prudká rána z velké vzdálenosti nebyla pro brankáře Šimaru nikterak složitá. Domácí brankář přesto raději přerušil hru, vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    12:44
    Špatnou rozehrávku domácích se snažil potrestat napadající Česák, který ovšem nevyzrál na prvního protihráče. Na druhé straně se pokoušel zahrozit Cvejn.
     
    11:06
    Ihned po vhazování jsme sledovali sympatickou ránu směrem na Stárka, který musel zakročit svým betonem. Posléze se do protiútoku dostala smečka protihráčů.
     
    10:20
    Máme za sebou úvodní desetiminutovku, která nám zatím přinesla jediný přesný zásah. Letohrad je stále o něco aktivnější, jenomže se přes obranu těžko dostává.
     
    09:15
    Tentokráte se vhazovalo po pravici brankáře Stárka, přičemž byl úspěšnější domácí celek. Ten svedl řadu soubojů o pravého hrazení, vylučovat se ale nebude.
    08:58 ZAJÍČEK - 0:1
     
    08:58
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Rychlý protiútok hostujícího celku končí vedoucí brankou! Domácí obrana totiž úplně zapomněla na TOMÁŠE ZAJÍČKA, který si to namířil sám na brankáře Šimaru. Forhendová klička nakonec byla ukázková, brankář počítal s jiným řešením
    Asistence: Jan Bílý.
     
    08:20
    Hostující brankář si připsal další dva zákroky, jenomže se nejednalo o nic složité. Vzápětí pouze vedle branky nahazoval Strouhal, který poté sám míček doběhl.
     
    07:01
    Hned dva střelecké pokusy vyprodukoval domácí Hubálek. V prvním případě našel pouze vyrážečku brankáře Stárka, druhý pokus byl sražen mimo hrací plochu.
     
    06:03
    Do zajímavé střelecké pozice se u levého kruhu dostal hostující kapitán Bílý, který to zkoušel střelou ke vzdálenější konstrukci, avšak míček doplachtil vedle.
     
    05:12
    Pardubice chvíli čekaly za vlastní brankou, načež rozjely akci přes pravou stranu. Přihrávku ovšem zablokoval Lajčiak, který poté nenahrál úplně nejpřesněji.
     
    04:08
    Letohrad mohl vyrazit do zajímavého protiútoku, vše ale ztroskotalo na nepovedené nahrávce na naběhnuvšího Macháčka. Ani Pardubice se daleko nedostaly.
     
    03:13
    Z velké vzdálenosti to zkoušel Vlasák, který vyzkoušel pozornost brankáře Šimary. Ten si s prudkou střelou dokázal poradit, na hrací plochu přichází čerstvé síly.
     
    02:09
    Letohrad se doslova vecpal před hostující branku, kde se snažil míček došťourat za brankáře Stárka. To se nepovedlo, následovat bude vhazování od pravého kruhu.
     
    01:33
    Následně se do útočného pásma dokázal natlačit hostující Česák, který si to dokonce namířil až před brankáře, jenomže žádného střeleckého pokusu jsme se nedočkali.
     
    00:50
    Úvodní střelecký pokus tohoto zápasu vyprodukoval hostující Krejčí, který to zkoušel spíše na teč. Šimara s tímto pokusem poradil, máme tu úvodní přerušení.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro domácí celek, který ovšem rychle přišel o hrací předmět. Pardubice ho pouze odpálily za branku soupeře.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Hokejbal Letohrad: Šimara (Novák) – Adamec, Anýž, Bečka, Hejtmánek, Krejsa, Vychytil – Bogdány, Cvejn, Faltus, Halbrštát (A), Hubálek, Lajčiak, Levý, Macháček, Rozlílek, Studénka, Věchet (C)

    HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice: Stárek (Foršt) – Kopřiva, Kvapil, Novotný (A), Vlasák, Zajíček (A), Školoudík – Bílý (C), Česák, Kohoutek, Krejčí, Kubeš, Langr, L. Moravec, Š. Moravec, Strouhal

    Rozhodčí: Záhora, Kettner.
     
    Domácí Letohrad se po neúplné minulé sezoně nacházel na průběžné osmé pozici, přičemž se mu během čtrnácti odehraných duelů povedlo pouze čtyřikrát vyhrát. Letohrad hned deset zápasů nedokázal dovést do vítězného konce, navíc na jeho kontě svítila záporná bilance branek, a sice v poměru 43:47. Dnešním soupeřem budou Pardubice, které zřejmě budou v roli mírného favorita. Autosklo pro změnu okupovalo čtvrtou pozici, přičemž si nepočínalo vůbec špatně. Pardubice totiž dokázaly vyhrát hned deset duelů, přičemž prohrály pouze čtyřikrát. Autosklo se navíc prezentovalo třetím nejlepším útokem celé soutěže.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům hokejbalu! CROSSDOCK Extraliga má na programu zápasy druhého kola, my budeme společně sledovat souboj mezi SK Hokejbal Letohrad a HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 29. Faltus (Bečka, Bogdány) – 9. Zajíček (Bílý), 15. Bílý (Langr), 24. Zajíček (Bílý, Kubeš)


    SK Hokejbal Letohrad: Šimara (Novák) – Adamec, Anýž, Bečka, Hejtmánek, Krejsa (A), Vychytil – Bogdány, Cvejn, Faltus, Halbrštát (A), Hubálek, Lajčiak, Levý, Macháček, Rozlílek, Studénka, Věchet (C)
    HBC Pardubice: Stárek (Foršt) – Kopřiva, Kvapil, Novotný (A), Vlasák, Zajíček (A), Školoudík – Bílý (C), Česák, Kohoutek, Krejčí, Kubeš, Langr, L. Moravec, Š. Moravec, Strouhal

    Rozhodčí: Záhora, Kettner
    bahis siteleri