Ufa – Omsk 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – N.Novgorod 3:1 (kon.) | Jaroslavl – Čeljabinsk 2:1 (kon.)
Soči – Kazaň 0:4 (kon.) | Spartak Moskva – Minsk 3:4 (po pr.) | Viťaz – Čerepovec 2:1 (2:0 po s.n.)
Petrohrad – Nižněkamsk 5:2 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
Avangard Omsk
Neděle 13.09.2020, 13:30 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:46 Sergej ŠUMAKOV - 3:2
     
    52:46
    Avangard právě vstřelil branku!
    Autorem branky je SERGEJ ŠUMAKOV, který perfektně dokázal u mantinelu vybojovat puk a ještě se dostat do zakončení, které končí jeho další brankou. Pro tohoto šikulu jde již o čtvrtou branku v aktuální sezóně! Bez asistence.
    22:49 Teemu HARTIKAINEN - 3:1
     
    22:49
    Ufa právě vstřelila branku!
    Autorem branky je TEEMU HARTIKAINEN, od kterého se puk odrazil do branky a to vše po střele od modré, kterou vyslal Sošnikov po přihrávce Manninena. Asistence: Nikita Sošnikov a Sakari Manninen.
    15:38 Alexandr CHOCHLAČOV - 2:1
     
    15:38
    Avangard právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ALEXANDR CHOCHLAČOV, který se ujmul odraženého puku a sám před Metsolou si poradil perfektně když poslal puk do branky o horní tyčku. Bez asistence.
    10:46 Teemu HARTIKAINEN - 2:0
     
    10:46
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí celek se dostává do dvou brankového trháku! Autorem branky je TEEMU HARTIKAINEN, který projel středem jako nůž máslem a dostal puk za záda Garipova. Tohle byla velká chyba defenzívy Omsku, když nechala střílejícího útočníka tak snadno se dostat do zakončení. Asistence: Markus Granlund a Sakari Manninen.
    00:23 Jevgenij BIRJUKOV - 1:0
     
    00:23
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí celek ukazuje, že s problémy ve střílení branek dlouho nečeká. Z prvního útoku se prosazuje JEVGENIJ BIRJUKOV, který umístil puk pod horní tyč. Asistence: Sakari Manninen.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 1. J. Birjukov (Manninen), 11. Hartikainen (M. Granlund, Manninen), 23. Hartikainen (Sošnikov, Manninen) – 16. Chochlačov, 53. Šumakov


    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Suchačov) – Koledov, J. Birjukov, A. Semjonov, Panin (C), Lisovec, Korobov, Muchamadullin – M. Granlund, Manninen, Hartikainen (A) – V. Žarkov (A), Kadějkin, Sošnikov – M. Vorobjov, Kugryšev, Chochrjakov – Soloduchin, Gimatov, Pimenov – Sučkov.
    Avangard Omsk: Garipov (Bobkov) – Gotovec, Čisťakov, Šaripzjanov, Kaski, Čudinov, Jemelin (C) – Dědunov, Stas (A), A. Potapov – Kablukov, Chochlačov, Zernov – Tolčinskij, K. Semjonov, Košelev – Šumakov, Sekáč (A), Knight – Boucher.

    Rozhodčí: A. Ravodin, M. Sidorenko – A. Sysujev, D. Kanifadin

    Diváci: 3 612
    bahis siteleri