České Budějovice – Slavia 1:10 (kon.)
konec
Dynamo PCO České Budějovice
1:10 (0:6)
SK Slavia Praha
Neděle 13.09.2020, 19:00 • SH TJ Lokomotiva České Budějovice • 1. Futsal liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Dobrý večer, drazí futsaloví příznivci. Vítám Vás u dnešního přenosu druhého kola 1. Futsal ligy mezi domácím PCO Dynamem a SK Slavií Praha.

    Dle sestav lze soudit, že klání bude mít náboj a příchozí fanoušci se budou mít na co těšit! Utkání startuje za čtvrt hodinky.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:30
    Hosté se ujali rozherávky a hned posouvají míč na polovinu domácích. Vypadá to, že Slávisté nebudou na nic čekat.
     
    01:20
    Hric se snažil průnikovou přihrávkou nalézt Benáta. Připravený Záruba však záměr vystihl, a navíc se pustil i do individuální akce, která skončila ranou nad.
     
    02:01
    První střelu domácích si připisuje Hric po ztrátě Záruby.
     
    03:00
    Zmatek před Beránkem! Záruba vystřelil z levé strany, Beránek ránu vyrazil pouze před sebe, kde na druhý pokus zakončoval Homola. Zblokovaná rána skončila znamená první rohový kop.
     
    3:40
    Dvojice Homola – Záruba je velice aktivní. Nejprve nebezpečně pálil Záruba, aby na druhý pokus zakončil Homola.
     
    04:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    De Souza se opřel do míče z přímého kopu a Beránek neměl nejmenší šanci reagovat. De Souza umístil ránu do levého horního rohu. Gól však pramení z déle trvajícího tlaku, který Slavia vyvinula.
     
    06:02
    Jost po pravé straně umotal domácího obránce, přihrál na Vaktora, který se lobem snažil přehodit Beránka. Veliké štěstí pro domácí.
     
    08:16
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia po naučené kombinaci vstřílí druhou branku. Na pravé straně táhl míč Homola, nástřelem na zadní hledal Brychtu, který v nelehké pozici umístil míč za záda Beránka.
     
    11:15
    Na hostujícím týmu je znát odhodlání a chuť rozhodnout utkání hned v prvním poločase. Domácí se trápí v rozehrávce, nemohou se vymanit z vlastní poloviny a Slavia stupňuje tlak.
     
    12:12
    Slavia právě vstřelila branku!
    Na 3:0 upravuje Jošt. Výsledek tlaku Slavie zmanená třetí branku. Jošt přijmul přihrávku patičkou od Lovskiho a prudkou ranou trefiuje skulinku mezi tělem Beránka a brankovou konstrukcí. Příliš snadný gól.
     
    14:11
    Oddechový čas pro hosty.
     
    14:11
    Žlutou kartu dostává Hrbáč (Dynamo PCO České Budějovice).
     
    14:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jošt je dnes při chuti, stejně jako celý tým hostů. Opět po pravé straně kombinace na jejíž konci byl Jošt, jenž uklízel míč do prázdné branky.
     
    15:34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ZÁRUBA. Asistence: Homola. Tato dvojice si rozumí! Homola nalezl na pravé straně nenápadnou přihrávkou Zárubu, který si navedl míč na levou nohu a ranou do rohu branky zvýšil na 5:0.
     
    16:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je KŘEMEN. Asistence: Záruba. Hosté zamkli domácí na jejich půlce. Homola navádel balon na střed, zakončil a ke zblokované střele se dostal Záruba. Ten střelu Homoly nezopakoval, naopak ji pouze naznačil a míč posunul dále na Křemena, který upravil na 6:0.
     
    17:47
    První vážnou situaci si připisují domácí. Hosté jsou tak při chuti, že se snaží hrát i s golmanem v poli. Tato strategie se jim mohla vymstít, kdy po ztrátě míče, šli domácí rychle do protiútoku, na jehož konci byl Benát a navrátilec v brance Karpiak, který chce dnes udržet čisté konto.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    Abych byl upřímný, první poločas byl pro domácí veliký kolotoč. Domácí hrají bez zraněné dvojice Pouzar – Radouch. Slavia potvrdila, že na jih Čech nepřijela na výlet a předvádí efektivní a pohlednou hru. Bude zajímavé pozorovat s jakou taktikou vstoupí do druhého poločasu oba týmy, především pak domácí PCO Dynamo.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:40
    Jasanský zakončuje po kombinaci s Hrbáčem těsně mimo branku! Domácí mohli vstřelit branku, která by jim dodala sebevědomí.
     
    21:04
    Záruba upaloval sám na Beránka, ten byl ale připraven!
     
    24:10
    Jednoduchá kombinace hostů. De Souza si narazil s na hrotu stojícím Vaktorem a vypálil nebezpečný projektil, který Beránek tak tak udržel. Pohledná akce.
     
    25:57
    Oddechový čas pro hosty.
     
    26:05
    Třetí akumulovaný faul domácích. Hra je nyní rozkouskovaná. Domácí srovnali hru, více kombinují, ale na střely je stále efektivnější Slavia, která pokračuje ve své taktice. Neobdržet gól, a co nejvíc jich vstřelit.
     
    27:30
    Benát upaloval sám na Karpiaka! V tandemu mu nabíhal J. Hric, kterého se Benát snažil přihrávkou do prázdné branky nalézt. Karpiak však hru přečetl.
     
    29:01
    Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je SLÁMA. Asistence: Homola. Aktivní kapitán Homola posunul míč na Slámu, který prudkou ranou zvyšuje na 7:0. Beránkovi lacině propadl míč za brankovou čáru.
     
    29:55
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je HRIC D.. Asistence: Hric J..Gól ve stylu: Já na bráchu, brácha na mně. J. Hric posunul míč na bráchu D. Hrice, který od vlastní branky lobem překonal vystoupeného Karpiaka. Krásný gól.
     
    32:31
    Powerplay domácích, který ale končí předčasně chybou Beránka.
     
    32:46
    Oddechový čas pro domácí.
     
    33:43
    Na dvakrát Karpiaka nepřekonal. Řeč je o Benátovi, který vystřelil, aby následně ze zblokované střely zakončil znovu těsně mimo branku.
     
    35:30
    Domácí jsou nyní aktivnější. kombinují, rychle přebíhají a v rozehrávce jsou jistější.
     
    37:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ZÁRUBA. Asistence: Homola.Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ZÁRUBA. Asistence: Homola. Tahle dvojice si rozumí. Homola předal na vlastní polovině balón Zárubovi, který stahovačkou na střed a následnou střelo na přední, zvyšuje náskok hostů.
     
    37:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je HRUŠKA. Asistence: Sláma. Sláma si udělal výlet k domácím, dvěma stahovačkami ošálil obránce, posunul míč na Hrušku, který se nemýlil.
     
    38:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je HRUŠKA. Asistence: Záruba. Záruba dnes bude mít slušnou bilanci. Nástřelem našel úplně osamoceného Hrušku, který vstřelil druhý gól v zápase. Hruška bude dnes po cestě do Prahy očividně na hrušce.
     
    Konec zápasu.
     
    Bohužel dnešní zápas se domácím vůbec nepodařil. To samé se ale nedá tvrdit o hostech, kteří předvedli solidní výkon plný nacvičených kombinací. Pro domácí tvrdá rána ve všech směrech. Pro hosty naplněné očekávání.

    Děkuji všem za účast na tomto přenosu. Přeji Vám hezký zbytek neděle a šťastný vstup no nového týdne. (20:25:59)

    Štěpán Prokeš

    Branky: 30. D. (J.) – 5. Souza, 9. Brychta (Homola), 13. Jošt (Leovsik), 15. Jošt (Vaktor), 16. Záruba (Homola), 17. Křemen (Záruba), 30. Sláma (Homola), 38. Záruba (Homola), 38. Hruška (Sláma), 39. Hruška (Záruba)

    Karty:   15. Hrbáč (CEB)


    Dynamo PCO České Budějovice: Beránek (Jasenský) – Pouzar (K), Hric D., Hric. J, Peterek – Sláma, Benát, Hrbáč, Jasanský
    SK Slavia Praha: Karpiak (Vondráček) – Brychta, Vaktor, Jošt, Leovski, Hruška – Sláma Z., Plíšek, De Souza, Záruba, Křemen

    Rozhodčí: Petr – Kliner – Rygl (delegát Tanáč)

    Diváci: 50
    thejrc.org