České Budějovice – Slavia 1:10 (kon.)
konec
Dynamo PCO České Budějovice
1:10 (0:6)
SK Slavia Praha
Neděle 13.09.2020, 19:00 • SH TJ Lokomotiva České Budějovice • 1. Futsal liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    38:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je HRUŠKA. Asistence: Záruba. Záruba dnes bude mít slušnou bilanci. Nástřelem našel úplně osamoceného Hrušku, který vstřelil druhý gól v zápase. Hruška bude dnes po cestě do Prahy očividně na hrušce.
     
    37:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je HRUŠKA. Asistence: Sláma. Sláma si udělal výlet k domácím, dvěma stahovačkami ošálil obránce, posunul míč na Hrušku, který se nemýlil.
     
    37:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ZÁRUBA. Asistence: Homola.Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ZÁRUBA. Asistence: Homola. Tahle dvojice si rozumí. Homola předal na vlastní polovině balón Zárubovi, který stahovačkou na střed a následnou střelo na přední, zvyšuje náskok hostů.
     
    33:43
    Na dvakrát Karpiaka nepřekonal. Řeč je o Benátovi, který vystřelil, aby následně ze zblokované střely zakončil znovu těsně mimo branku.
     
    29:55
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je HRIC D.. Asistence: Hric J..Gól ve stylu: Já na bráchu, brácha na mně. J. Hric posunul míč na bráchu D. Hrice, který od vlastní branky lobem překonal vystoupeného Karpiaka. Krásný gól.
     
    29:01
    Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je SLÁMA. Asistence: Homola. Aktivní kapitán Homola posunul míč na Slámu, který prudkou ranou zvyšuje na 7:0. Beránkovi lacině propadl míč za brankovou čáru.
     
    21:04
    Záruba upaloval sám na Beránka, ten byl ale připraven!
     
    20:40
    Jasanský zakončuje po kombinaci s Hrbáčem těsně mimo branku! Domácí mohli vstřelit branku, která by jim dodala sebevědomí.
     
    17:47
    První vážnou situaci si připisují domácí. Hosté jsou tak při chuti, že se snaží hrát i s golmanem v poli. Tato strategie se jim mohla vymstít, kdy po ztrátě míče, šli domácí rychle do protiútoku, na jehož konci byl Benát a navrátilec v brance Karpiak, který chce dnes udržet čisté konto.
     
    16:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je KŘEMEN. Asistence: Záruba. Hosté zamkli domácí na jejich půlce. Homola navádel balon na střed, zakončil a ke zblokované střele se dostal Záruba. Ten střelu Homoly nezopakoval, naopak ji pouze naznačil a míč posunul dále na Křemena, který upravil na 6:0.
     
    15:34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ZÁRUBA. Asistence: Homola. Tato dvojice si rozumí! Homola nalezl na pravé straně nenápadnou přihrávkou Zárubu, který si navedl míč na levou nohu a ranou do rohu branky zvýšil na 5:0.
     
    14:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jošt je dnes při chuti, stejně jako celý tým hostů. Opět po pravé straně kombinace na jejíž konci byl Jošt, jenž uklízel míč do prázdné branky.
     
    14:11
    Žlutou kartu dostává Hrbáč (Dynamo PCO České Budějovice).
     
    12:12
    Slavia právě vstřelila branku!
    Na 3:0 upravuje Jošt. Výsledek tlaku Slavie zmanená třetí branku. Jošt přijmul přihrávku patičkou od Lovskiho a prudkou ranou trefiuje skulinku mezi tělem Beránka a brankovou konstrukcí. Příliš snadný gól.
     
    08:16
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia po naučené kombinaci vstřílí druhou branku. Na pravé straně táhl míč Homola, nástřelem na zadní hledal Brychtu, který v nelehké pozici umístil míč za záda Beránka.
     
    06:02
    Jost po pravé straně umotal domácího obránce, přihrál na Vaktora, který se lobem snažil přehodit Beránka. Veliké štěstí pro domácí.
     
    04:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    De Souza se opřel do míče z přímého kopu a Beránek neměl nejmenší šanci reagovat. De Souza umístil ránu do levého horního rohu. Gól však pramení z déle trvajícího tlaku, který Slavia vyvinula.

    Štěpán Prokeš

    Branky: 30. D. (J.) – 5. Souza, 9. Brychta (Homola), 13. Jošt (Leovsik), 15. Jošt (Vaktor), 16. Záruba (Homola), 17. Křemen (Záruba), 30. Sláma (Homola), 38. Záruba (Homola), 38. Hruška (Sláma), 39. Hruška (Záruba)

    Karty:   15. Hrbáč (CEB)


    Dynamo PCO České Budějovice: Beránek (Jasenský) – Pouzar (K), Hric D., Hric. J, Peterek – Sláma, Benát, Hrbáč, Jasanský
    SK Slavia Praha: Karpiak (Vondráček) – Brychta, Vaktor, Jošt, Leovski, Hruška – Sláma Z., Plíšek, De Souza, Záruba, Křemen

    Rozhodčí: Petr – Kliner – Rygl (delegát Tanáč)

    Diváci: 50
    thejrc.org