Plzeň – Sparta 5:3 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Zlín – Olomouc 1:4 (kon.)
Liberec – Pardubice 7:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
1:4 (0:3, 0:0, 1:1)
HC Olomouc
Pátek 18.09.2020, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:28 Rostislav OLESZ - 1:4
     
    59:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Na konečných 4:1 z pohledu Olomouce upravuje v samotném závěru ROSTISLAV OLESZ, který dostal dobrou přihrávku před bránu, odkud sice pálil do zadního hrazení, ale puk se mu od něj odrazil zpět před branku, takže už to měl jednoduché. Asistence: Lukáš Kucsera.
    45:32 Pavel SEDLÁČEK - 1:3
     
    45:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se konečně prosazují a utkání tak můžou ještě pořádně zdramatizovat! Málokdo by čekal, že prvním zlínským střelcem v nové sezoně se stane PAVEL SEDLÁČEK. Ten si našel odražený kotouč a okamžitě pálil, přičemž Branislava Konráda překvapil přesnou střelou k bližší tyči. Bez asistence.
    14:22 Vojtěch TOMEČEK - 0:3
     
    14:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti sice nedokázali zúžitkovat přesilovou hru, ale vzápětí se stejně ještě jednou prosazují! Opět to bylo z rychlého protiútok, Jan Bambula tak s kotoučem na sebe natáhl pozornost Libora Kašíka, kus gumy pak poslal před odkrytou branku, kde ho bez problémů uklidil do sítě VOJTĚCH TOMEČEK. Asistence: Jan Bambula.
    05:37 Jakub NAVRÁTIL - 0:2
     
    05:37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora se prosazuje i v přesilovce a už odskakuje na dvoubrankový rozdíl! JAKUB NAVRÁTIL měl kotouč u levém rohu útočného pásma. Všiml si volného prostoru před bránou, kterého náležitě využil, protože se dostal až před Libora Kašíka, kterého překonal střelou pod horní tyč. Asistence: Jan Knotek.
    02:37 Vilém BURIAN - 0:1
     
    02:37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti se dostávají do vedení hned ze své první příležitosti! VILÉM BURIAN dostal ideální přihrávku na střed útočného pásma, odkud okamžitě pálil. Pro Libora Kašíka to vypadalo na snadný zákrok, ale kotouč mu tristně propadl mezi betony, takže inkasoval hned ze své první střely v sezoně. Asistence: Jan Bambula.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 46. P. Sedláček – 3. Burian (Bambula), 6. Navrátil (J. Knotek), 15. V. Tomeček (Bambula), 60. Olesz (Kucsera)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Řezníček, Gazda, Suhrada, Nosek (C), Hamrlík, Ferenc, Dluhoš – Herman, Fořt, J. Ondráček – Okál (A), Honejsek, Šlahař – Köhler, Fryšara, Dufek – Kubiš (A), P. Sedláček, Karafiát.
    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Ondrušek (A), Škůrek, Švrček, Valenta, Vyrůbalík (C), A. Rutar – Handl, J. Knotek (A), Kucsera – Olesz, Kolouch, V. Tomeček – J. Káňa, Nahodil, Navrátil – Burian, Gřeš, Bambula.

    Rozhodčí: Hradil, Veselý – Gebauer, Rožánek
    bahis siteleri