Vsetín – Přerov 0:0 (odl.) | Havlíčkův Brod – Kralupy n. Vltavou 2:3 (kon.) | Písek – Ústí n/L 2:4 (kon.)
Technika Brno – Poruba 2011 1:2 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 3:5 (kon.) | Chrudim – Kobra 6:5 (po pr.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:3 (0:0, 2:1, 0:2)
HK Kralupy nad Vltavou
Pátek 18.09.2020, 19:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • DHL Extraliga juniorů • 1. kolo
Partner:
     
    59:59
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Hosté v samém závěru otáčejí vývoj utkání na svoji stranu. Po buly se dostal ke kotouči na modré čáře František Januška, který vystřelil přízemní střelu. Kotouč byl tečovaný, ale Petržílka ho stihl vykopnout betonem. Ve správný čas, na správném místě stál nikým nehlídaný ADAM STUPKA, který neměl problém dostat puk do sítě! Asistence: David Bradáček a František Januška.
     
    53:24
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Necelých šest minut před závěrečnou sirénou máme v Kotlině vyrovnáno! Přečíslení tři na jedno využili hosté, jako v knize pro začínající hokejisty. Puk šel z jedné strany na druhou,a potom skončil mezi kruhy, kde ho do poloprázdné klece dopravil MICHAL HÁJEK.Brance Kralup, ale předcházela sporná situace, když na ledové ploše dlouhou dobu ležel jeden z domácích, ale na regulérnosti gólu to nic nemění. Asistence: Jakub Kučera a Adam Stupka.
     
    37:13
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Hostující tým navázal na dílo svého vyzyvatele, když snižuje ve dvojnásobné výhodě. V úrovni brankové čáry se nacházel FRANTIŠEK JANUŠKA, jenž nachytal na bližší tyč Hynka Petržílku. Asistence: Jakub Kučera.
     
    32:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkův Brod využívá i klasickou početní výhodu a jde do důležitého vedení! Gólman Kralup vyrazil střelu jen před sebe a z následné dorážky dostal puk do sítě FILIP PÁRTL! Asistence: Jakub Košťál a Matyáš Machovský.
     
    30:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí výběr využívá dvojnásobnou početní výhodu o deseti sekundách. Matěj Trupl nahrál na levou stranu MARIÁNU HAVLOVI. Štírek brodské sestavy si sjel blíže k brance a už už adresoval přihrávku na druhou stranu. Havel nakonec zvolil zakončení ke vzdálenější tyči a dokonale tím zaskočil Romana Krinwalda! Asistence: Matěj Trupl a Tadeáš Holenda.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 31. Havel (Trupl, Holenda), 33. Pártl (Košťál, Machovský) – 38. Januška (Kučera), 54. Hájek (Kučera, Stupka), 60. Stupka (Bradáček, Januška)


    BK Havlíčkův Brod: Petržílka (Kukeně) – Trupl (C), Besmák, Vranka, Kutlvašr, Souček, Adam – Havel, Holenda, Pokorný – Pártl (A), Košťál (A), Mihulka – Kravec, Melenovský, Mlejnek – Machovský
    Trenér: Richard Cachnín

    HK Kralupy nad Vltavou: Krinwald (Milec) – Kapoun, Šiška, Drozd, Šimůnek, Hájek, Kučera – Marek, Štibran (A), Bradáček, Januška (C), Náhončík, Straka, Stupka, Kočí, Kleveta, Hanousek, Apatsidis
    Trenér: Josef Kaisr

    Rozhodčí: Marek Honza – Erik Berger, Patrik Augusta

    Diváci: 72
    bahis siteleri