Jekatěrinburg – Omsk 4:3 (po pr.) | Čeljabinsk – Chabarovsk 5:0 (kon.) | Kazaň – Soči 5:3 (kon.)
Dynamo Moskva – Spartak Moskva 5:0 (kon.) | Petrohrad – N.Novgorod 2:1 (kon.)
po prodl.
Avtomobilist Jekatěrinburg
4:3 (0:0, 1:1, 2:2 - 1:0)
Avangard Omsk
Neděle 20.09.2020, 14:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:56 Alexej MAKEJEV - 4:3
     
    62:56
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Jde rozhodnuto. Pavel Dacjuk zpětnou přihrávkou našel mezi kruhy ALEXEJE MAKEJEVA, jenž si sjel blíže hostující brance a z bekhendové pozice pak dostal puk za záda Garipova – 4:3. Domácí si tak vybojovali dva body, hosté poté jeden. Asistence: Pavel Dacjuk a Charles Genoway.
    57:03 Stanislav BOČAROV - 3:3
     
    57:03
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Znovu je vyrovnáno a domácí si dost možná vynutili nastavenou hrací dobu. STANISLAV BOČAROV vyslal letící střelu na Garipova, který ji srazil ramenem, ale puk se nakonec stočil a skončil za brankovou čárou – 3:3. Asistence: Nikita Trjamkin.
    51:25 Alexej JEMELIN - 2:3
     
    51:25
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté podruhé v zápase vedou. Semjonov nabil ALEXEJI JEMELINOVI na pravý kruh a druhý jmenovaný pak svižnou střelou nedal Kovářovi vůbec žádnou šanci a doslova ho propálil – 2:3. Asistence: Kirill Semjonov.
    47:45 Corban KNIGHT - 2:2
     
    47:45
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté opět rychle využívají přesilovou hru a je vyrovnáno. CORBAN KNIGHT clonil před Kovářem a poté zblízka prostrčil kotouč za jeho záda – 2:2. Podruhé v utkání se tak začíná zase znovu od začátku. Asistence: Alexandr Chochlačov.
    42:11 Charles GENOWAY - 2:1
     
    42:11
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté strhávají vedení na svou stranu. Kulikov nabil CHARLESI GENOWAYOVI na modrou čáru a ten skrze obranu hostů prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 2:1. Asistence: Pavel Kulikov.
    32:12 Michail MAMKIN - 1:1
     
    32:12
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Od zadního mantinelu nasměroval puk na pravou stranu Geoff Platt a poté MICHAIL MAMKIN pořádnou jedovkou dokázal Emila Garipova prostřelit z prostoru nad pravým kruhem – 1:1. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Geoff Platt a Vjačeslav Litovčenko.
    21:11 Corban KNIGHT - 0:1
     
    21:11
    Avangard právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilová hra Omsku a hosté jdou do vedení. Z prostoru mezi kruhy se nemýlil tvrdou ránou CORBAN KNIGHT a jeho svižné pohotové zakončení pak končí až za Jakubem Kovářem – 0:1. Asistence: Jiří Sekáč a Alexandr Chochlačov.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 33. Mamkin (Platt, Litovčenko), 43. Ch. Genoway (P. Kulikov), 58. Bočarov (Trjamkin), 63. Makejev (Dacjuk, Ch. Genoway) – 22. Knight (Sekáč, Chochlačov), 48. Knight (Chochlačov), 52. Jemelin (K. Semjonov)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Gross) – Trjamkin (A), Alexej Vasilevskij, Mamkin, Ch. Genoway, Berezin, Arzamascev, Salov – Dacjuk (C), Golyšev, Makejev – Sexton, Macek, Holland (A) – Bělousov, P. Kulikov, Bočarov – Platt, Litovčenko, Ovčinnikov – Protapovič.
    Avangard Omsk: Garipov (Bobkov) – Šaripzjanov, Jemelin (C), Čisťakov, Kaski, Běreglazov, Gotovec, Solovjov – Knight, Boucher, Sekáč (A) – N. Komarov, Šumakov, K. Semjonov – Zernov, Činachov, Chochlačov – Stas (A), Dědunov, Kablukov – A. Potapov.

    Rozhodčí: Kulakov, Fraňo – Gorděnko, Sysujev

    Diváci: 2750
    thejrc.org