Jekatěrinburg – Omsk 4:3 (po pr.) | Čeljabinsk – Chabarovsk 5:0 (kon.) | Kazaň – Soči 5:3 (kon.)
Dynamo Moskva – Spartak Moskva 5:0 (kon.) | Petrohrad – N.Novgorod 2:1 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
Amur Chabarovsk
Neděle 20.09.2020, 14:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:28 Nick BAILEN - 5:0
     
    53:28
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí využívají zkrácenou přesilovou hru a střílí dnes již pátou branku! NICK BAILEN dostal přihrávku na modrou. Trochu si s pukem popojel a jeho bomba se zastavila až v síti! Asistence: Vitalij Kravcov a Tomáš Hyka.
    37:06 Vitalij KRAVCOV - 4:0
     
    37:06
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Čeljabinsk je znovu na koni a přidává tak další branku! Zde to začíná vypadat na debakl. Nick Bailen si sjel z pozice obránce a u druhé tyče našel volného VITALIJE KRAVCOVA, který měl jednoduchou pozici a dával do prázdné brány. Asistence: Nick Bailen a Tomáš Hyka.
    33:51 Lukáš SEDLÁK - 3:0
     
    33:51
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácím nemusí vůbec vadit, že o početní výhodu přišli, jelikož stejně střílejí branku! LUKÁŠ SEDLÁK měl sice na zádech soupeře, jenže se skvěle obtočil, načež poslal puk bekhendem pod horní tyčku! Asistence: Roman Manuchov a Sergej Kalinin.
    15:14 Alexej BYVALCEV - 2:0
     
    15:14
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí tým se prosazuje v početní nevýhodě a vede v tomto utkání už o dvě branky! ALEXEJ BYVALCEV táhl přečíslení dva na jednoho, které vzal na sebe a prosadil se parádní střelou na zadní tyč. Bez asistence.
    00:50 Alexej BYVALCEV - 1:0
     
    00:50
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak to je raketový start v podání domácího týmu, který se po necelé minutě dostává do vedení! Pontus Äberg objel branku a poslal před ní pas. Tam si jako první sjel ALEXEJ BYVALCEV, jenž posílá svůj tým do vedení. Asistence: Pontus Äberg a Lawrence Pilut.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 1. Byvalcev (Äberg, Pilut), 16. Byvalcev, 34. Sedlák (Manuchov, Kalinin), 38. Kravcov (Bailen, Hyka), 54. Bailen (Kravcov, Hyka)


    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Bailen, Karpuchin, Pilut, Manuchov, Jasinskij, Ogurcov, Kirpičnikov, Jevenko – Sedlák, Hyka, Kravcov – Byvalcev, Kalinin, Äberg – Polygalov, Avcin, Kosov – A. Lazarev, Osnovin, Šarov.
    Amur Chabarovsk: Langhamer (Kiseljov) – S. Těreščenko, V. Vasiljev, Kamalov, Turbin, Ignatovič, Sergijenko, Korjagin, Zimin – A. Kuzněcov, Jakupov, Fajzullin – Vl. Ušenin, Gorškov, Vj. Ušenin – Gizdatullin, V. Butuzov, Polunin – Kacuba, Železkov.

    Rozhodčí: Gašilov, Ravodin – Maximovskij, Sadovnikov

    Diváci: 3008
    bahis siteleri