Jekatěrinburg – Omsk 4:3 (po pr.) | Čeljabinsk – Chabarovsk 5:0 (kon.) | Kazaň – Soči 5:3 (kon.)
Dynamo Moskva – Spartak Moskva 5:0 (kon.) | Petrohrad – N.Novgorod 2:1 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
Spartak Moskva
Neděle 20.09.2020, 16:30 • VTB Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:06
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    VLADIMIR BRJUKVIN dovršuje bůra. Bývalý zadák Colorada Andrej An. Mironov zavezl kotouč do útočné třetiny, hosté mu ho ovšem odebrali a chystali se k vlastní rozehrávce. Vyjíždějící Kirill Ljamin si ale vůbec nepohlídal prostor za svými zády a Brjukvin mu černou pryž nečekaně sebral. Pak už jen stačilo vypálit do horních pater branky a poprvé překonat i Júliuse Hudáčka. Bez asistence.
     
    32:59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Komerční přestávka zřejmě domácím pomohla k dalšímu gólu. Nekoncentrovaný Michail Grigorjev ztratil puk a OSCAR LINDBERG uloupenou kořist dopravil do klece. Dobře umístěná rána překonala brankáře Bespalova, pro kterého to byl poslední moment v dnešním utkání. Odchází totiž střídat.
     
    29:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Trma-vrma před brankou má slovenského vítěze. MICHAL ČAJKOVSKÝ se nachomýtl před modrým půlkruhem a puk odražený od betonu Bespalova netradičním padáčkem poslal do sítě. Nefalšovaný úsměv na tváři urostlého beka je důkazem, že běžně patří spíš k defenzivním oporám. Dnes ovšem získal už dva body. Bez asistence.
     
    14:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Téměř přesně o minutu později Dynamo slaví znovu. A opět zásluhou skvělé clony v předbrankovém prostoru. VLADIMIR BRJUKVIN chirurgicky přesně tečoval střelu Michaila Grigorjeva od modré čáry, gólman Bespalov se zbytečně ohlížel za svá záda. Asistence: Michail Grigorjev, Vladislav Jefremov.
     
    13:34
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    O chvíli později už je DMITRIJ JAŠKIN za svou černou práci před brankovištěm dokonale odměněn. Tenhle gól byl vskutku kuriozní, Hietanenova rána se totiž od obránce odrazila do Jaškinovy helmy. Od zranění ho uchránil plexisklový štítek, který zároveň zprostředkoval úvodní radost Dynama. Asistence: Juuso Hietanen, Michal Čajkovský.

    Tomáš Kubečka

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 14. Jaškin (Hietanen, Čajkovský), 15. Brjukvin (Grigorjev, Jefremov), 30. Čajkovský, 33. O. Lindberg, 52. Brjukvin


    Dynamo Moskva: Bočarov (Kuzněcov) – Čajkovský, Hietanen, An. Sergejev, Mironov, J. Zajcev, Grigorjev, Pribylskij – Zajcev, Jaškin, Šipačov – Tarasov, Pulkkinen, O. Lindberg – Kagarlickij, Alexejev, Jefremov – Brjukvin, Pankratov, Muranov.
    Spartak Moskva: Bespalov (33. J. Hudáček) – Djuse, D. Višněvskij, Rylov, Gončarov, Zubarev, Ljamin, D. Musin – Fjodorov, Juňkov, Bakoš – Zubov, Kotljarevskij, Arkalov – Ljubimov, Šablovskij, Širokov – Nikoncev, Cyplakov, Kruženkov.
    bahis siteleri