Michalovce – Banská Bystrica 1:2 (kon.) | Poprad – Detva 4:0 (kon.) | Topoľčany – HC Slovan 2:5 (kon.)
Nitra – Trenčín 6:3 (kon.)
konec
HC Topoľčany
2:5 (2:0, 0:3, 0:2)
HC Slovan Bratislava
sk Úterý 22.09.2020, 18:00Kaufland Super Cup • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:01
    Slovan Bratislava dal gól!
    Nádhernú individuálnu akciu predviedol legionár v drese Slovana, BRENDAN RANFORD. S pukom na hokejke prekorčuľoval od vlastnej modrej čiary až po súperovu bránu, prešiel všetky prekážky, čo mu stáli v ceste a prekonal aj tú poslednú – brankára Hala. 5:2.
     
    50:35
    Slovan Bratislava dal gól!
    Nedáš – dostaneš. Buček šikovnou zadovkou posunul puk do jazdy Studeničovi, ktorý ešte prihral Bortňákovi, ten zblízka neuspel, no puk si potom našiel dôsledný SAMUEL BUČEK, ktorý ho aj so šťastím dostal za bránkovú čiaru.

    Asistencie: Dalibor Bortňák, Marián Studenič
     
    32:16
    Slovan Bratislava dal gól!
    Hokejistom Slovana vyšiel dokonalý obrat a vyhrávajú už 3:2! Halo Bučekovu strelu vyrazil pred seba, kde sa najlepšie zorientoval Ranford, prihral na druhú stranu voľnému MICHALOVI SERSENOVI a ten trafil odkrytú bránu.

    Asistencie: Samuel Buček, Brendan Ranford
     
    29:09
    Slovan Bratislava dal gól!
    Bystričan nahral rovno na hokejku BRENDANA O´DONNELLA, ktorý si narazilpuk s Mrázom a zakončil do prázdnej brány. Veľmi pekná akcia Slovana na jeden dotyk.

    Asistencia: Bruno Mráz
     
    25:22
    Slovan Bratislava dal gól!
    Meszároš poslal presný krížny pas Studeničovi, ktorý naznačil kľučku a potom prihral pred bránu JAKUBOVI SUKEĽOVI, ktorý zakončil bekhendom po ľade a znížil na 1:2!

    Asistencie: Marián Studenič, Andrej Meszároš
     
    16:55
    Topoľčany dali gól!
    Domáci využívajú ďalšiu presilovú hru a idú do dvojgólového vedenia! Kalináč získal útočné pásmo, prihral Jurákovi, ktorý videl pred bránou nepokrytého JOZEFA TOMČÁKA a ten nekompromisne zavesil!

    Asistencie: Roman Jurák, Martin Kalináč
     
    06:19
    Topoľčany dali gól!
    Kundrík sa dlho na trestnej lavici nezdržal, Topoľčany otvárajú skóre! MICHAL KLUKA obdržal výbornú prihrávku a z kruhu namieril pod hornú žŕdku! Noskovič mal zakrytý výhľad a o strele nemal poňatia.

    Asistencie: Michal Novák, Martin Kalináč

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 7. Kluka (Novák, Kalináč), 17. Tomčák (Jurák, Kalináč) – 26. Sukeľ (Studenič, Meszároš), 30. O´Donnell (Mráz), 33. Sersen (Buček, Ranford), 51. Buček (Bortňák, Studenič), 56. Ranford


    HC Topoľčany: Halo – Novák, Mihalko, Škápik, Bulák, Bystričan, Vyskoč, A. Gergel, Hlinka – Jurák, Kalináč, Minárik – Kluka, Tomčák, Nemček – D. Gergel, Laššo, Danišovský – Kováč, Hvizdoš, Martiška
    HC Slovan Bratislava: Noskovič (21. Durný) – Sersen, Bačik, Meszároš, Štajnoch, Maier, Valach, Beňo, Ališauskas – Ranford, Petráš, O´Donnell – Sukeľ, Kytnár, Studenič – Buček, Bortňák, Lepskii – Kundrík, Mráz, Jednek

    Rozhodčí: Žák, Adamec – Valo, Danko
    bahis siteleri